עבור לתוכן

עם חייגן או בלי חייגן בבזק+הוט

Featured Replies

פורסם

שלום.

עברתי היום לבזק ושידרגתי את המהירות שלי אצל הוט ל30 מגה(מה שמצחיק זה שעשיתי מלא דברים +החלפת ממירים ושידרוג מ12 מגה לשלושים וכל השידרוג עלה 30 שח שזה גם לבזק וגם להוט).

עכשיו אחת הסיבות המרכזיות שעברתי לבזק היא הכבל החדש שלהם אך הבנתי שאם אני גולש ללא חייגן אז אני לא גולש עליו ובשביל להשתמש בו אני צריך חייגן.. והאיש מכירות מבזק אמר לי רק חייגן ולא לשמוע שום דבר אחר,לעומת זאת היום שהתמיכה שלהם עזרו לי להתחבר עם ההוטבוקס והכל אז הוא אמר לי שלהוט בוקס יש בעיות עם גלישה עם חייגן ושאני אשאר ללא חייגן..

עכשיו השאלה היא מה באמת עדיף? נכון לעכשיו אני ללא חייגן והמהירות הורדה+ העלאה היא בסדר גמור אבל אם כבר הוספתי לבזק 5 שח בחודש לא כדאי לדרוש את המקסימום?

אז לאנשים שבאמת מבינים בנושא אשמח לחוות דעתכם

פורסם

אני לא בטוח לגבי הקו החדש - ממה שהבנתי כל מי שבבזק בינלאומי במהירות מעל 10MB הוא אוטומטי על הקו החדש.

מה שכן - אם אתה רוצה תיעדוף בעומסים (מה שנקרא מסלול GAMER) אתה תהיה חייב להשתמש בחייגן.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא.

אם גולשים ללא חייגן אז אתה לא גולש על הקו החדש.

לטענת איש התמיכה השימוש בחייגן פלוס ההוטבוקס= בעיות מהירות קשות.. השאלה היא אם מישהו באמת חווה כאלה?

פורסם

רק במהירות של 100 מגה ללא חייגן נמצאים על הכבל החדש - פחות מזה לא.

פורסם

שמע אני עברתי לחייגן ואני לא ממש מרוצה, זה פחות אמין... בלי חייגן האינטרנט פעל 24\7, עכשיו יש מדי פעם ניתוקים וזה מעצבן.

יכול להיות זה גם בגלל הראוטר שלי.

בכל אופן מה שמשנה זה שבעיקרון עם חייגן הפינגים שלך לאירופה ירדו בערך ב15MS, דבר חסר משמעות לרוב האנשים, אלא אם אתה גיימר או משתמש בכל דבר אחר שצריך מינימום דיליי.

לכל שימוש אחר לא תרגיש בהבדל בכלל.

בפועל נראה שאצלי הראוטר לא כלכך מסתדר עם החייגן ואפילו את השיפור הקטן הזה בקושי קיבלתי.

את השיפור הקטן הזה אפשר לראות בעיקר כשהמודם מחובר ישירות למחשב, המחשב מחזיק את החייגן הרבה יותר טוב.

קיצר אם אתה גיימר\חשוב לך פינג נמוך אז לך על זה, אם לא תשאר ללא חייגן ותאמין לי שלא תפסיד כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

יוסי אמרת בדיוק מה שהתמיכה התכנית אמרו לי אז נכון להיום אני רק מוריד וגם אם אני משחק אז זה אופליין אז אני אעשה מה שאם אמרו לי ואם אני אתחיל לשחק משחקי רשת אז אני אבקש מהם להחליף ויבדוק איך זה..

פשוט האדם מהתמיכה אמר לי כל עוד זה עובד עכשיו לתת לזה חודש ולראות איך זה ואחרי חודש להתקשר ולהשים את החייגן ולהחליט בעצמי מה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים