פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים אז אני מבין שיש פה חברה שמשחקים ב whiteside ridge?תוסיפו אותי:nucleo.5047שלחו במשחק הודעה פרטית עם סקייפ. נעשה איזה פרטי (:
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים דרך אגב ArenaNet הפסיקה למכור את המשחק, לא מספקת יותר Serials למשחק... לפחות זמנית...הייתי מציע למי שרוצה לקנות את המשחק שיקנה עכשיו, המחירים התחילו לעלות משמעותית בגלל זה.
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים נראה לי שיש לי בעיה של FPS - יש לי סביבות ה 20-40 (תלוי כמה עומס יש על המסך)במקומות מסויימים כמו Divinity reach אני יורד ל 10 גם.אני משחק על 1900-1280 וכל שאר ההגדרות על LOW - כמה בודדות על MediumבליAA .. המחשב שלי : E8400 - @3.6ghzHD4890 4gbmemנמוך מידי לא?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים אני לא מבינה איך משלבים חפצים..ניסיתי שתיים והם לא מתחברים איזה כן מתחברים? איך אני יודעת מה מתחבר למה?
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים הרעיון הוא שאת מנסה ומגלה ככה. אבל זה תמיד שני מרכיבים בסיסיים שאת מייצרת בעצמך, ועוד משהו שנותן תכונה נוספת.זה אמור להיות הסבר טוב: http://gaiscioch.com/tavern/guildwars_crafting/post_35198.html
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר בעברית? לא ששמעתי.הקהילות בארץ כרגע מורכבות למיטב ידיעתי מהאתר של גיימר ו-Vgames.שתיהן מאכלסות נוער מוקדם.כנראה שהפוסט היחיד הזה הוא הקהילה הכי בוגרת של GW2 בארץ.לעומת זאת, באנגלית יש הרבה (!) קהילות בוגרות מבוססות ואפילו מקצועיות.אגב, למי שלא יודע - הפורומים הרשמיים נפתחו.https://forum-en.guildwars2.com/forumלכל השחקנים הבודדים שמשחקים בשרת Whiteside ridge, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר.אדאג שתיכנסו לגילדה מאורגנת, בוגרת עם פורום משלה וסאב-רדיט (Sub-reddit).
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים ולמי שמשחק בgunner's hold, אני יכול להציע גילדה שמונה כ140 חברים עם פורום, אתר וvoip.
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים איזה ספק אינטרנט יש לכם?אני בטריפל סי ואני בקושי מצליח לשחק כבר כמה ימים.קרה לעוד מישהו?
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים מחבר בזק + בזק בינלאומי.לא קרה שלא הצלחתי להיכנס למשחק (כשהשרתים עבדו).אני אישית לא מכיר את טריפל סי.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אני עם הוט והוט והיה בלתי נסבל איזה יומיים ככה. לאג שלא מאפשר לשחק, בטח שלא עם מישהו.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים כן, לזה בדיוק התכוונתי, לאגים מטורפים של כמה שניות.לא שחיק בעליל.נפתר לך?יש עצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.