עבור לתוכן

Guild Wars 2 - דיון ראשי (עדכון אחרון בתחתית ההודעה הראשית - 30/8)

Featured Replies

פורסם

לקנות PO של המשחק...

• תגובות 116
  • צפיות 35.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש כמה אנשים בגמדיה שמדברים על המשחק.

יש גם פורום בנענע (gamer).

לא מצאתי מקום שמרכז את כל הקהילה הישראלית. כנראה כולם עדיין תקועים עם בליזארד איפשהו.

ולא, אין צורך להסיר נעילות מהגזעים.

אתה תוכל לשחק כל אחד מהחמישה מיד כשהמשחק יוצא.

מדברים אפילו על גזעים נוספים שיתווספו בהרחבות אז שווה להיצמד למשחק הזה בשנים הקרובות כי הוא רק מתחיל ;D .

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אילו שרתים אתם בחרתם?

פורסם
  • מחבר

Whiteside Ridge

שרת גדול (טוב לבונוסים מ-WvWvW) וגם קהילה טובה.

ממה שהבנתי יש שם גם הרבה ישראלים אבל יכול להיות שזו טעות.

פורסם

אני ב GUNNERS HOLD, בינתיים מאוד נהנה מהמשחק. זה באמת נראה כאילו הם תיקנו כל דבר שהיה מעצבן ב MMOים. העובדה שאין להם תמריץ לחייב את השחקן לשחק כל הזמן בשביל להצדיק את המנוי החודשי איפשרה להם, לדעתי, להיפטר מהרבה זבל.

פורסם

גם אני די מתרשם מהמשחק. מישהו יכול להגיד לי מה הם מגדירים כend game פה? PVP ו WvW?

כמו כן, כמה חשוב לשחק עם קבוצה?

אני בד"כ משחק לבד כי אין לי זמן / צריך לעשות הפסקות די ארוכות ובגלל זה אני לא משחק MMORPGs

פורסם
  • מחבר

אתה חייב לשאול את עצמך קודם כל מה אתה רוצה לעשות במשחק? GW2 הוא לא WOW.

אם אתה רוצה משהו זהה או אפילו דומה עם גרפיקה טובה יותר המשחק לא בשבילך.

אין ל-GW מערכת פשיטות (Raid). כל הקרבות יכולים להפוך לגדולים כבר בעולם הפתוח - כולל קרבות בוסים.

בגלל שהמשחק הוא לא בתשלום חודשי, אין טעם שתצטרך לחרוש את אותם הבוסים כל שבוע מחדש במשך חצי שנה בשביל לקבל טבעת וקסדה.

בנוסף, הרמה שלך יורדת לפי האיזור בו אתה נמצא ככה שלעולם לא תהיה חזק מאוד.

המשחק מתוכנן לשחקן יחיד, אבל עם סביבה שמשנה פרטמרים אם יש יותר משחקן אחד באיזור (יותר מפלצות ויותר סוגי מפלצות, יותר אירועים, אירועים קשים יותר וכמובן מפלצות חזקות וחכמות יותר).

תוכל לשחק כך או כך, אבל כמובן שיש תכנים שאי אפשר להשלים לבד.

בבטא האחרון שיחקתי כ-10 שעות לבד ועוד 10 עם אנשים.

לא בעיה למצוא עם מי לשחק ואין שום בעיה עם לשחק לבד.

לסיכום:

אין דבר כזה End-game במשחק. מהרגע הראשון התחלת את ה-End-Game.

נסה להסביר את השאלה שלך שוב לגבי PvP וגם לגבי WvWvW.

מה בדיוק אתה לא מבין במערכת של שחקן נגד שחקן?

פורסם

השאלה שלי התייחסה בעיקר לחשיבות המשחק הקבוצתי לעומת סולו. אני מגדיר את סגנון המשחק שלי כדיי קז'ואל. משמע, 1-2 שעות ביום (מקסימום 10 בשבוע) עם הפסקות די תכופות. אני לא אכנס לאף GUILD רצינית וגם PVP הוא לא משהו שבדרך כלל מעניין אותי.

כמו שאמרת, WOW הוא הדוגמא הקיצונית שבה מעבר לדרגה מסוימת, אי אפשר להתקדם (בקווסטים ובעיקר בציוד) מבלי לשחק בקבוצה/RAID/שעות על גבי שעות של GRIND ובגלל זה אני לא שוקל אפילו לנסות.

השאלה מה קורה בGW2? האם מעבר לשלב מסוים ההתקדמות איטית אם אתה לא משחק עם שחקנים אחרים?

בקשר לPVP, האם שחקן שבעיקר משחק לבד, כשעה ביום, יכול בכלל להנות מזה או שאני אמות תוך שניה בקרבות? WvW אני לא ממש מכיר ואשמח אם תסביר על זה קצת.

כמו כן, כמה המשחק מתרכז סביב ציוד לעומת יכולת שחקן/אסטרטגיה?

פורסם
  • מחבר

קשה לענות לך כי אף אחד לא שיחק הרבה זמן... בסה"כ 3 ימים בכל בטא.

מהניסיון המועט שיש לי ב-PvE, אין בעיה לשחק לבד לחלוטין.

בנוסף, אין בעיה למצוא אנשים שישחקו איתך - בלי שהנוכחות שלהם תשפיע עליך כלל (פרט לרמת קושי מתגברת כמובן).

יש מבוכים, אבל הם מיועדים לקבוצות של 5 כך שקל יותר לארגן קבוצה. תוסיף לכך את העובדה שאין Tank / Healer / DPS במו ב-WoW ותגלה שלמצוא 5 אנשים שישחקו זה עניין של דקות ספורות (במקום שעות של ספאם ב-LFG)...

לא שיחקתי PvP כלל כך שאני לא יכול לעזור לך מניסיון אלא רק מידע.

PvP מהנה יותר עם חברים, אבל אין בעיה לשחק לבד.

WvWvW הוא מצב משחק בו שלושה *שרתים*משחקים אחד נגד השני על מפה עצומה אחת.

כמובן שלבד אין לך שם סיכוי, אך לחבור לקבוצה שרצה במפה זה קל. נכון יותר לומר שקשה לפספס את הבלאגן ;D

אל תדאג, המשחק הזה יעביר לך שעות בהנאה מרובה. גם אם אתה משחק שעה וחצי בכל פעם.

חוץ מזה, המשחק לא יקר (דיאבלו 3 הזוועתי עלה לצערי יותר) ואין תשלום חודשי. אני לא יכול לחשוב על סיבה טובה שמונעת ממך לנסות את המשחק.

פורסם

תודה על ההסברים.

"המשחק לא יקר" - הוא עולה 60 דולר לא? בדיוק כמו ששילמתי על דיאבלו 3 ובינתיים אני מורווח מדיאבלו (50 יורו ממכירות של ציוד). אני עדיין משחק די הרבה בדיאבלו ונהנה ממנו למרות כל הבעיות, בעיקר בגלל שזה משחק שאני יכול לשחק מתי שאני רוצה לחצי שעה - שעה.

המשחק עצמו (ממה שאני שומע וממה ששחקתי) מצויין כשלעצמו, אבל אני עדיין לא משוכנע שזה מתאים לי.

אני חושב שאני אחכה קצת לreviews, כרגע עבורי זה לא מצדיק תשלום של 60$ אם אני לא אוכל להנות מחלק לא מבוטל מהתוכן.

פורסם

אני מאוד מחכה למשחק הזה, בייחוד לאחר ה Beta weekend האחרון.

כמו שכתב זה שמעלי, עם כל כך הרבה תוכן אני חושב שהמשחק יהיה קניה נבונה כמעט לכל אחד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ה-Stress Test האחרון (השלישי במספר) היה ביום שישי 3/8/12.

במשך 4 שעות יכלתם להיכנס לשרתים (אם קניתם את המשחק בהזמנה מוקדמת).

נכון לעכשיו, אני לא חושב שיצא לנו לשחק במשחק שוב עד שהוא ייצא רשמית.

בנוסף, Anet שדרגו את האתר הראשי של המשחק וכנראה שזה העיצוב שישאר איתנו גם לאחר ההשקה.

https://www.guildwars2.com/en/

באתר יש טיימר שסופר את הזמן עד להשקה המוקדמת של המשחק (לא ההשקה הרשמית) שתהיה בתאריך 25.8.12 משעה 00:00 זמן פסיפיק PDT

ההשקה הרגילה תתקיים 3 ימים לאחר מכן - 28.8.12.

באתר תוכלו למצוא מידע על הגזעים, המקצועות, המפות, מערכת הקרבות, ה-UI, ה-PVP וגם על ה-WvWvW.

שווה לתת ביקור. אולי זה המשחק הבא שלכם ;D

פורסם

ה-Stress Test האחרון (השלישי במספר) היה ביום שישי 3/8/12.

במשך 4 שעות יכלתם להיכנס לשרתים (אם קניתם את המשחק בהזמנה מוקדמת).

נכון לעכשיו, אני לא חושב שיצא לנו לשחק במשחק שוב עד שהוא ייצא רשמית.

בנוסף, Anet שדרגו את האתר הראשי של המשחק וכנראה שזה העיצוב שישאר איתנו גם לאחר ההשקה.

https://www.guildwars2.com/en/

באתר יש טיימר שסופר את הזמן עד להשקה המוקדמת של המשחק (לא ההשקה הרשמית) שתהיה בתאריך 25.8.12 משעה 00:00 זמן פסיפיק PDT

ההשקה הרגילה תתקיים 3 ימים לאחר מכן - 28.8.12.

באתר תוכלו למצוא מידע על הגזעים, המקצועות, המפות, מערכת הקרבות, ה-UI, ה-PVP וגם על ה-WvWvW.

שווה לתת ביקור. אולי זה המשחק הבא שלכם ;D

זה יוצא יום שבת ב- 12 בצהריים אצלנו, נכון או שאני טועה?

כי הייתי בטוח שזה יצא יום ראשון בבוקר כאן.

פורסם
  • מחבר

יוצא בשבת (25.8.12) בשעה 10:00 זמן ישראל.

כבר יש לי תזכורת באאוטלוק.

פורסם

יוצא בשבת (25.8.12) בשעה 10:00 זמן ישראל.

כבר יש לי תזכורת באאוטלוק.

תודה

אז אני מודיע לארוסה שלי שבאותה שבת היא לא רואה אותי !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים