עבור לתוכן

היכן ניתן להשכיר נטסטיק לשבועיים-חודש?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש להשכיר נטסטיק לשבועיים עד כחודש עם אינטרנט ללא הגבלה.

במקומות שראיתי המחירים הם כ290 ש"ח לחודש - זה נשמע לי המון.

האם יש מקומות זולים יותר? במידה ולא, האם למישהו יש נסיון עם העניין ויכול להמליץ על מקום ספציפי?

תודה.

פורסם

לארץ או חו׳ל?

פורסם

יש לך ברמי לוי פריפייד (תשלום מראש - ללא התחייבות/מסירת כ.אשראי) בתשלום של 5 שח לחודש + 69 שח לחבילה של 5GB , או 99 שח לחבילה של 10GB.

יש עלות נוספת חד פעמית של SIM, בערך 30-40 ש"ח.

וכמובן, המחיר לא כולל NETSTICK, שניתן להשיג ב 200 שח.

השכרה כפי שאתה מחפש, אלו המחירים בערך שיש. - כי המשכיר חייב לקחת בחשבון חודשים שהקו יהיה לא מושכר, ועדיין יעלה לו כסף אצל החברה סלולרית.

פורסם
  • מחבר

הנטסטיק יפעל בארץ בלבד. אני עובר בית ואין תשתית של בזק עדיין ולכן אני זקוק לפתרון זמני(בדקתי ואין אינטאנט מהשכנים חח). כמו שרשמתי - אני זקוק לכשבועיים, אולי טיפה יותר.

כמה גיגה בערך אני צריך? אני גולש דיי כבד מכיוון שחלק מהעיסוקים שלי הם באינטרנט. מדובר על כ 10-12 שעות ביום(כולל יוטיוב וכו).

יש לי נטסטיק ישן של פלפאפון של חברה בשם sierra, אבל אני כבר לא שייך לפלפאון ואני מניח שהוא לא ממש שמיש.

מהו הפתרון הכי טוב בשבילי? אשמח להצעות :)

פורסם

אם זה לא נסטסטיק שפועל על הרשת הישנה שלהם, הוא דווקא יכול להיות מאוד שמיש.

תפתח אותו לסים פרי, ותתחבר לאיזו חברה שתרצה.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא נסטסטיק שפועל על הרשת הישנה שלהם, הוא דווקא יכול להיות מאוד שמיש.

תפתח אותו לסים פרי, ותתחבר לאיזו חברה שתרצה.

אם אני מבין נכון, זה הדגם:

http://www.sierrawireless.com/Support/Downloads/AirCard/USB_Modems/Compass_888.aspx

האם הוא פועל על נרשת שלנם בלבד? האם ניתן לפתוח אותו לסימפריי במקום(כלומר לא לחכות כמה ימים) ואם כן אז איפה ומהי העלות הממוצעת?

בנוסף, השאלה שלי על כמה גיגנ אני צריך עדיין רלוונטית.

תודה

פורסם

אין צורך לצטט הודעות מעלייך.

לא מצאתי נתונים טכניים על הנטסטיק.

(באילו תדרים הוא תומך, אז קשה לי לענות לך).

פורסם

קבל פיתרון קמצני! חח

אני מניח שיש לך אינטרנט בפלאפון אם זה העיסוק שלך.. ואם לא תעשה לחודש אחד אינטרנט ללא הגבלה.ובדוק יש לך נייד אם בדקת שאין לשכנים רשת ואז תשתמש בפלאפון בתור מודם ואם אין לך נייד אם אפשרות כזאת אז קנה כרטיס רשת הכי פשוט וזבל שתמצא כי הנקודה עצמה במלה תהיי לו מתחת לאף והעלות של אחד כזה היא 20-50 שח ומאייבי אולי אפילו 10 שח חח.

עובד טוב ועושה את העבודה ובאותו מחיר שאתה משלם היום או ב100 שקל יותר במקסימום.

פורסם

^ הפיתרון הזה גם יעבוד. רק לקחת בחשבון שהחבילה המקסימלית של 3GB אצל גולן או הוט, כנראה לא תספיק עבורך.

http://www.sierrawireless.com/Support/Downloads/AirCard/USB_Modems/Compass_888.aspx

האם הוא פועל על נרשת שלנם בלבד? האם ניתן לפתוח אותו לסימפריי במקום(כלומר לא לחכות כמה ימים) ואם כן אז איפה ומהי העלות הממוצעת?

בנוסף, השאלה שלי על כמה גיגה אני צריך עדיין רלוונטית.

הנה הנתונים של הנסטיק שלך - יעבוד ברשת רמי לוי. יש סיכוי רב שהוא נעול לרשת פלאפון בלבד, אך חובה על פלאפון לפתוח את זה חינם בנקודות השרות אם זה נרכש מהם.

לגבי הצריכה שלך, רק אתה יודע. אבל לפי מה שציינת, נראה שאתה צרכן בינוני לכל הפחות, ואולי אף כבד. ויכול להיות שגם 10GB לא יספיקו עבורך. בכל מקרה, לאחר שתעבור את הצריכה, האינטרנט יואט למהירות מאוד איטית. (שכח מיוטיוב וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים