עבור לתוכן

איזה מסך לקנות ?? ?יש לי 800 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום ..

יש לי 800 שקל ! רק 800 שקל לא יותר אולי 900 !!! אז עכשיו ...

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ של חברה די טובה אבל שיהיה גם שטוח ! אני מאוד רוצה שטוח !

אז בבקשה תמליצו לי על מסכים טובים במחירים שנקבתי הנ"ל....

תודה מראש ... :D

פורסם

תחסוך עוד 80 70 שקל(980 בערך) ותקנה LG F700B ותהיה הכי מרוצה , אם אתה מתעקש אז יש לך Samsung 763 ב800-900שקל... הוא גם מסך דיי טוב...

פורסם

אני ראיתי את ה LG הנ"ל וגם חושב בכיוון שלו אבל משום מה ראיתי שם שהצבעים קצת אנמיים. בהשוואה ל מאג , המאג נראה חד וצבעים חמים יותר. אני גם בדילמה...

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים ...

בדקתי בכמה חנויות באינטרנט וראיתי כי הנתונוים שיש להציה למסך של LG F700B הם פחות טובים(גודל נקודה H) מהנתונים שיש לסאמסונג 763 להציע וסאמסונג עולה פחות ... אז מה לבחור ?? סאמסונג או LG ?? או שלבחור מסך אחר כמו של MAG למשל??

מאג :786PF

מחיר :736 - (תראו איזה מחיר ביחס לשם של החברה שמעתי שזו חברה די טובה ...לא ?)

17in, Pure Flat

0.20mm~0.21mm

1280 x 1024

3 שנים אחריות

http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/786PF.asp

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

סאמסונג : 763

מחיר : 895 (מיחר גבוה ..אך יכול להיות שאני ישיג )

1280X1024

0.20

30-70KHZ

שלוש שנים במעבדת היבואן

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LG : F700B

מחיר : 959 (אין סיכוי שאני ישיג סכום כזה )

"0.24mm str/p 1280x1024 (60hz) , max: 70hz"

On-Screen adjustments

- Internal screen coatings further reduce reflection

- The flat screen surface eliminates fatiguing glare

- Innovative design offers more accurate color, better sharpness

אחריות במעבדות היבואן- No annoying horizontal tension wires, as seen on other flat monitors

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

למה יש לזה רק 70 KHZ מקסימום ??? במסכים ישנים יותר ניתן להגיע אפילו ל 120 ! או שמה זה 70 ברזולוציה הנ"ל ? תענו לי לשאלה זה מאוד חשוב לי ! תודה

אם יש לכם הצעות אחרות למסכים אחרים אז בבקשה ... תרשמו לי ..

פורסם

קח את הסמסונג... הוא בסדר למרות שהLG טיפה יותר טוב באיכות התמונה ובגלל זה עולה יותר... אבל קח את הסמסונג , תהיה מרוצה מאוד גם ממנו...

פורסם

לי יש LG T710Bh EZ הוא עולה 850 שקל בארך ואני מזה מרוצה ממנו

הוא ממש טוב

פורסם

הסמסונג יותר טוב.

פורסם

לא יודע

לא ראיתי את הסמסונג אבל הLG שלי ממש טוב. יש לו צבעים אמיתיים והוא מעוד בהיר.

אני אומר שילך לחנות ויראה מה מראה יותר טוב

פורסם

ואני אומר שכדאי שהוא ילך על הסמסונג (אחרי בדיקת איכות בחנות כמובן).

פורסם
  • מחבר

תודה..

אבל חברה תתייחסו גם ל MAG שמעתי שהם מעולים .. אגב מישהו שמע על 2 פסים חלשים במסכים שטוחים ??

חבר שלי שיש לו MAG אומר שיש לו 2 פסים אופקיים חלשים לרוחב המסך ...הוא אומר לי שכדאי לי לבדוק את מה שאני קונה .. הוא אמר לי ש MAG משתמשים במסכים של SONY ובגלל זה יש לו את הפסים שאופיניים ל SONY .. אז אני שואל אתכם ..

1) מבחינת המחיר והאיכות- כדאי לקנות את המאג ..??

2)האם רק ל SONY ו לMAG יש את הפסים ??

3)איך אני בודק (לא בחנות ) האם יש ל MAG 786PF פסים חלשים אופקיים ?

4)הא בכלל כדאי ללקנות מסך של MAG ??

5)איזה מסך לקנות :P ???

שוב תודה לכל העונים ... :-*

פורסם

יש לחבר שלי את המאג 796 fd2 ( אם אני לא טועה לגבי הדגם) שעולה 1200 ש"ח +- ויש שני פסים אופקיים. בקושי רואים אותם אבל הם שם...

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה חשובה מאוד ומכריעה ..

הלכתי לאופיס דיפו לקוסמוס וראיתי שיש להם איזה מן מבצע חדש (אלק מבצע ..חחח).. הם מוכרים מסך של LG ב 850 שקל !

המסך המדובר הוא : LG 17 FLATRON T710BH EZ

ראיתי את המסך הזה בחנתי את המראה ואת האיכות שהיא מראה ..ופשוט התאהבתי במסך ! אבל לא ברור לי עדיין דבר אחד !

ראיתי שהמסך הזה מראה יותר טוב (לפי דעתי) לעומת המסך השני LG 17 FLATRON F700B

אבל המסך השני (F700B) יותר יקר ועולה כ 1000 שקל ! אז הייתי רוצה שמישהו יגיד לי מה הם ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל ? בבקשה אני זקוק לתשובה !

אגב בקשר ל MAG - הלכתי וראיתי את הפסים שאותם הזכרתי וראיתי שהם די מפרעים ! אני די רגיש להפרעות במסך - אז ירדתי מהMAG !!

פורסם

איך ה viewsonic e70f ?

פורסם

CTX VL700

כ-625 ש"ח נחשב לטוב מבין הזולים

פורסם
  • מחבר

בקשר ל viewsonic שמעתי בכלליות שהחברה הזאת על הפנים וגם המסכים שלהם ..בקשר ל CTX שמעתי שהם טובים אבל עדיין אם אפשר LG למה לא ללכת על LG :P !!

נחזור לשאלתי .. אני זקוק לתושבה בבקשה .. אני רוצה לדעת מהן ההבדלים בין המסכים

LG 17 FLATRON T710BH EZ ---------------

LG 17 FLATRON F700B---------------------

אני זקוק לתשובה אין לי מסך אני חייב לקנות ואני חייב חייב לדעת מהן ההבדלים ! אם ההבדלים גדולים אז אני ישקול לקנות את ה LG F700B ואם לא אז אני יקנה את הזול מבניהם ! בבקשה תענו לי ...

תודה .......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים