פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים קמתי בבוקר וראיתי שהוא הוריד את העדכון, עשיתי כבה והתקן ו... שיפור גדול, השינוי מורגש מהרגע הראשון, חשבונות המשתמשים, צורת התצוגה, השליטה בקול, שעון מעורר, טיימר, שעון עצר, כל זה ביחד עם עיצוב חדש לגמרי. בינתיים יש רק 3 WIDGETS שאפשר לשים במסך הנעילה, אבל זה מאוד נוח. יש תפריט ניגלל מאזור ההודעות ואחד מעזור הסוללה, בו יש הגדרות שונות (יותר קיצורים), אבל גם מציג את הסוללה באחוזים.מאוד נחמד, תיקנו כמה באגים שהיו בגרסה הקודמת.ניסיתי להשתמש במקלדת המובנית (בגלל התוספת החדש), זה (כתיבה בלי להוריד את האצבע) עובד רק באנגלית. בסוף חזרתי ל-SWIFTKEY...נכון לעכשיו זה מצוין.
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים שלום לכולם,אני מחפש לקנות נקסוס 7.אני התמקדתי על גירסאת ה-32GB בקנייה ב-KSP (אין כמו נפח גדול), אבל אם מישהו מוכר כאן את הנקסוס שלו 16GB או 8GB במחיר מפתה אז אשמח לשמוע.תשלחו הודעה פרטית.
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים לפני חודש מכרתי את הנקסוס 7 הישן שלי (16GB) ב-800 ש"ח, פספסת. (כולל אחריות בארץ)
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים בנתיים מרוצה חוץ מעיניין הסוללה שקצת ממדאיג, כמה אמור להיות זמן שימוש מינימלי?
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים יש גבול לכמה אפשר להתאפק בכל מקרה התחדשתי ב7 חדש 32GB WIFI (מי אמר 299 דולר ) עד כה מאוד מרוצה, קליטה טובה יחסית (מול הנייד HP) וממשק שכמובן כולנו מכירים (עוד מימי הHTC שלי ). בכל מקרה מגן מסך וכיסוי הוזמנו כבר, מקווה שעד שאגיע לארץ הם ינחתו בדואר.
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים יודעים אם יש בחנויות בארץ? בינתיים אני רואה רק 32 ו16 :-[ אני מת לקנות אך חוסר 3G יפריעה לי מעוד..בינתיים בודק כמה נרתיקים ומחקה שיהיה כבר את הדוק למכירה מחוץ ליפן.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים יודעים אם יש בחנויות בארץ? בינתיים אני רואה רק 32 ו16 :-[ אני מת לקנות אך חוסר 3G יפריעה לי מעוד..בינתיים בודק כמה נרתיקים ומחקה שיהיה כבר את הדוק למכירה מחוץ ליפן.איזה דוק?
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים http://www.bhphotovideo.com/c/product/899329-REG/ASUS_90xb3xokds00020_PAD_07_Dock_For_Nexus.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.