עבור לתוכן

Google Nexus 7

Featured Replies

פורסם

קמתי בבוקר וראיתי שהוא הוריד את העדכון, עשיתי כבה והתקן ו... שיפור גדול, השינוי מורגש מהרגע הראשון, חשבונות המשתמשים, צורת התצוגה, השליטה בקול, שעון מעורר, טיימר, שעון עצר, כל זה ביחד עם עיצוב חדש לגמרי. בינתיים יש רק 3 WIDGETS שאפשר לשים במסך הנעילה, אבל זה מאוד נוח. יש תפריט ניגלל מאזור ההודעות ואחד מעזור הסוללה, בו יש הגדרות שונות (יותר קיצורים), אבל גם מציג את הסוללה באחוזים.

מאוד נחמד, תיקנו כמה באגים שהיו בגרסה הקודמת.

ניסיתי להשתמש במקלדת המובנית (בגלל התוספת החדש), זה (כתיבה בלי להוריד את האצבע) עובד רק באנגלית. בסוף חזרתי ל-SWIFTKEY...

נכון לעכשיו זה מצוין.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 383
  • צפיות 49.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות נקסוס 7.

אני התמקדתי על גירסאת ה-32GB בקנייה ב-KSP (אין כמו נפח גדול), אבל אם מישהו מוכר כאן את הנקסוס שלו 16GB או 8GB במחיר מפתה אז אשמח לשמוע.

תשלחו הודעה פרטית.

פורסם

לפני חודש מכרתי את הנקסוס 7 הישן שלי (16GB) ב-800 ש"ח, פספסת. (כולל אחריות בארץ)

פורסם

נשלח מהנקסוס שלי :) nexus ksp

פורסם

תתחדש

פורסם

בנתיים מרוצה חוץ מעיניין הסוללה שקצת ממדאיג, כמה אמור להיות זמן שימוש מינימלי?

פורסם

מעקב.

פורסם

בשימוש בשרדי ומוזיקה, הוא יכול להחזיק יומיים של שימוש (לפחות אצלי).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש גבול לכמה אפשר להתאפק ;)

בכל מקרה התחדשתי ב7 חדש 32GB WIFI (מי אמר 299 דולר :) ) עד כה מאוד מרוצה, קליטה טובה יחסית (מול הנייד HP) וממשק שכמובן כולנו מכירים (עוד מימי הHTC שלי :) ).

בכל מקרה מגן מסך וכיסוי הוזמנו כבר, מקווה שעד שאגיע לארץ הם ינחתו בדואר. :xyxthumbs:

פורסם

יש פה מישהוא שהזמין דגם 3G?

פורסם

אני אמור לקבל אותו היום או מחר אני מקוה

פורסם

אני, אבל עוד לא שמתי סים.

פורסם

יודעים אם יש בחנויות בארץ? בינתיים אני רואה רק 32 ו16 :-[

אני מת לקנות אך חוסר 3G יפריעה לי מעוד..בינתיים בודק כמה נרתיקים ומחקה שיהיה כבר את הדוק למכירה מחוץ ליפן.

פורסם

יודעים אם יש בחנויות בארץ? בינתיים אני רואה רק 32 ו16 :-[

אני מת לקנות אך חוסר 3G יפריעה לי מעוד..בינתיים בודק כמה נרתיקים ומחקה שיהיה כבר את הדוק למכירה מחוץ ליפן.

איזה דוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים