פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים אני מבואס על בזבוז של 200 ש"ח, אבל עוד יותר על העובדה שאין לי גישה עם הנקסוס הזה להרבה מאוד אפליקציות שזמינות רק בארצות הברית (בקודם יכולתי לגשת בלי בעיה).
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים מחבר כנראה כי ההפעלה הראשונית הייתה כשהיית בארה"ב והתחברת דרך רשת מקומית. חפש מדריכים להגדיר proxy או VPN שיתנו לך גישה לאפליקציות האלו. אגב, מה חסר לך?
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים כל הדברים של גוגל... הסרטים (קניתי שניים, ועכשיו אין לי גישה...) הספרים וכו...חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי, הכל היה בכסף.
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים http://superfreevpn.com/תנקה את הדאטה של גוגל פלי וכל האפליקציות "יתפתחו לך", כמו כן המטבע ישתנה ל $.
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים זה רק שינוי פרוקסי ל usאין בזה שום סכנה.תבטל את כל שירותי המיקום של גוגל.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים אצלי לא זירז לפחות עד אתמול בערב. ניסיתי עם VPN שונים, ומחיקת cache - לא עזר.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים בבוקר דיברתי אם אותו אדם שמכרתי לו את הנקסוס, הוא קיבל את העדכון... הבעיה לא נפתרה לו. יכול להיות שהוא לא זמין בישראל (או משהו בסגנון הזה)?
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים להערכתך ועל ידע מנקסוסים קודמים, כמה זמן לוקח לעדכון להגיע למכשיר בממוצע? (אם לא ניתן לענות על זה אני יבין)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.