עבור לתוכן

Google Nexus 7

Featured Replies

פורסם

כן, אני יודע על האפליקציות בשקל. חבל שפיספתי את הימים הראשונים. לא נורא.

גם נזכרתי בקיומם של שירשורי אפליקציות ומשחקים מומלצים בפורום אנדרואיד.

תודה על ההמלצה על ה AppSales.. ננסה.

לגבי ה VPN, עוד לא ניתקתי אותו מאז הרישום, ובינתיים מוריד דרכו למרות האיטיות. גם שאר החנויות זמינות לי. (ספרים, מוזיקה, סרטים וכו')

• תגובות 383
  • צפיות 49.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנקסוס 7 מגיע לבאג..הם מוכרים אותו במחיר של 1399 לנרשמים במכירה מוקדמת. (דגם ה16GB)

לדעתי עסקה לא רעה בכלל.....

ברשת אמינה כמו באג, אחלה מחיר

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אולי המחיר יותר טוב מהמחירים האחרים בישראל, אבל זה ממש לא אחלה מחיר.

אני ואחרים רכשנו ב 1250 שח מחו"ל עם משלוח לישראל (BUY2USA) כולל מיסים מלאים, ביטוח למשלוח ושליח עד הבית.

בהתחשב שבאג (והיבואנים מחו"ל) קןנים במחיר הרבה יותר טוב ממני, ומשלמים הרבה פחות על המשלוח, מדובר עדיין במחיר מופרז.

זה גם לא משנה האמינות של באג. הם בכל מקרה לא אלו שנותנים את השירות, אלא רק מבצעים את המכירה.

פורסם
  • מחבר

עדיין אחריות בארץ וזמינות מיידית שווים תוספת (לא יודע אם 150 ש"ח אבל משהו זה שווה)

בכל מקרה היום, הוא יקר יותר מ1,250 ש"ח דרך אותה חברה

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/index/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94%20%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D

פורסם

^ המחיר של הלינק זה כאשר הם מבצעים עבורך את הכל, כולל את הרכישה. תמיד במקרים אלו זה יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

ועדיין, יחסית זה מחיר לא רע

150 שח בשביל אחריות וזמינות מיידית זה לא נורא

פורסם

^ יש משהו בזה. מדובר אגב באחריות עם איסוף מהבית והחזרה.

אגב, מישהו שרכש את הנקסוס 7 יכול להמליץ על מגן מסך וקייס הגנה עבורו ?

פורסם

בשרשור אחר הבנתי שאתה מקבל את אותה אחריות גם ברכישה מחו"ל

פורסם

גם KSP מביאים את הנקסוס. אין עדיין מחיר אבל אומרים שזה יהיה מחיר מיוחד

פורסם

בינתיים קניתי עוד נקסוס 7, את הקודם מכרתי ב-800 ש''ח. הסיבה היא שהקודם עשה לי בעיות וכל הניסיונות, כולל עזרה מחברי הפורום לא עזרו. עכשיו החדש עובד חלק. גם הוא ב-250$ דרך גוגל.

פורסם

לא הבנתי. מישהו קנה אותך ממך ב 800 שח אחרי שאמרת לו שהוא לא עובד טוב?

פורסם

בדיוק. הצלחתי גם לtראות לו את הבעיה. יש אחריות והמכשיר לא עבר רוט, לי לא היה כוח להיכנס לעניין מימוש האחריות בארצות הברית והיה מישהו שבדיוק הציעה לי 800 ש"ח עליו בעבודה. במקרה זה היה יומיים לפי שחבר מגיע לארץ, אז אמרתי לו על הדרך לקנות לי עוד אחד ומכרתי את הישן. הפסדתי 200 ש"ח, אבל חסכתי לי כאב ראש (בעיקר בגלל שהבעיה בחומרה ולא בתוכנה). אני מדבר על גרסת ה-16GB.

פורסם

מה היתה הבעיה ?

פורסם

הוא לא תמיד היה מגיב שהייתי לוחץ עליו.

פורסם

^^ קטע מצחיק, בדיוק עכשיו יצאה גרסה 4.1.2 ומי שעדכן והייתה לו הבעיה הזו, מדווח שהיא נפתרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים