פורסם 2012 ביוני 2813 שנים אין חווית שימוש חדשה, אין פריצת דרך, אין כלום. צפוי ומשעמם. בנוסף הם העתיקו מאפל את אופן השקת מוצרים. בקיצור השוק תקוע. צריך שאפל ימציאו משהו חדש כדי שגוגל יוכלו לגנוב מהם.אני לא רואה סיבה להתלונן עליהם. טאבלט ב 200 דולר שדחפו לו די הרבה (תשווה אותו לקינדל פאייר). נכון שאין בו הכל, אבל בשביל היעוד שלו הוא בנוי בצורה הנכונה. עוד חודשיים - שלושה אמזון יחשפו קינדל פייר 2. אני כמעט בטוח שהוא יהיה העתק של נקסוס 7.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר אני חי היום מצויין בלי sdcard אלפי שירים יושבים אצל גוגל ומתנגנים דרך google music. קישוריות סלולרית זה טאבלט במחיר אחר לגמרי. אבל אם יש לך סמארטפון אתה תמיד יכול להפעיל הוטספוט. בכל מקרה, במחיר של 200 דולר זאת עסקה לא רעה בכלל
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים האמת שלא דיברו על זה, אבל בטח זה יעלה באתרי החדשות בקרוב. טוב, יש מיקרו USB, אבל לא נראה לי שהסוללה נשלפת ואין הרחבה. יש USB OTG? חבל שאין מצלמה אחורית לא כולם צריכים. זה מחיר טוב, יש פשרות אני חי היום מצויין בלי sdcard אלפי שירים יושבים אצל גוגל ומתנגנים דרך google music. קישוריות סלולרית זה טאבלט במחיר אחר לגמרי. אבל אם יש לך סמארטפון אתה תמיד יכול להפעיל הוטספוט. בכל מקרה, במחיר של 200 דולר זאת עסקה לא רעה בכלל שימוש בגוגל מיוזיק זו שיטה שלא מתאימה לכולם. חוץ מזה, אני רוצה לשים על טאבלט סרטים או סדרות ולראות אותם גם בלי חיבור וייפיי או בלי לשרוף את חבילת הגלישה של הסמארטפון (הן לא באמת מוגבלות...). אם אין הרבה ל-SD אז אני מקווה שיש לפחות USB OTG. טאבלט בלי קישוריות סלולרית? הם מפגרים? קישוריות סלולארית ב -200$, כן בטח. ולא כולם צריכים את זה. בקיצור, למחירו, הוא מעולה. אסוס גם לא אמורים להוציא טאבלט דומה משלהם ב -200$ (כמו במקרה של נקסוס 1 והדיזייר) ?
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים אני חי היום מצויין בלי sdcard אלפי שירים יושבים אצל גוגל ומתנגנים דרך google music. קישוריות סלולרית זה טאבלט במחיר אחר לגמרי. אבל אם יש לך סמארטפון אתה תמיד יכול להפעיל הוטספוט. בכל מקרה, במחיר של 200 דולר זאת עסקה לא רעה בכללחשבתי google music לא זמין בארץ.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים מחבר תתחבר אליו פעם אחת עם פרוקסי במחשבאחרי זה הוא יעבוד לך תמיד גם מישראל
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים אתם בטוחים שאין חריץ הרחבת SD?איאיאי! שברתם את ליבי... :'( לדעתי זו טעות לא לתת מקום לכרטיס הרחבה... אבל לגוגל הפתרונים. בטח מנסים לדחוף את כל השירותים החדשים שהשיקו (או לחילופין, למכור יותר מגרסת ה-16GB).
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים אני לא רואה סיבה להתלונן עליהם. טאבלט ב 200 דולר שדחפו לו די הרבה (תשווה אותו לקינדל פאייר). נכון שאין בו הכל, אבל בשביל היעוד שלו הוא בנוי בצורה הנכונה. היעוד שלו הוא אינטרנט. בלי 3G אין אינטרנט.
פורסם 2012 ביוני 2813 שנים היום כל אחד כמעט מסתובב עם סמארטפון, פשוט תתחבר לסמארטפון דרך ה-WIFI ותגלוש. (זאת בהנחה שאין איזה הוט ספוט באזור)
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים בזבוז סוללה וסתם דבילי להסתובב עם 2 מכשירים לתכלית אחת. אתם מתחילים להשמע כמו פאנבויים של אפל שמתרצים את החברה שלהם...
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים לא, יש מקרים שאני מדבר איתו ולא רוצה שהמוח שלי ישרף. אני גם מעדיף שהבטריה תחזיק עד סוף היום. לא כל כך מטריד אותי שאין 3G בפני עצמו, אבל העדר האפשרות להוספת כרטיס SD בצירוף העובדה שאין קישוריות סלולרית די חונקת. אולי אתחיל להסתובב עם הרדדיסק WIFI נייד?
פורסם 2012 ביוני 2913 שנים מחבר אתה מוזמן לקנות טאבלט עם קישוריות gsmלשלם עליו פי 3 בארץ בגלל המכס ןעוד תשלום חודשי על סים. אני מסתפק בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.