פורסם 2012 ביולי 713 שנים מחבר בדיוק קיבלתי מייל ממאסטופהם קונים אותו בשבילך ושולחים לארץ ב17$עסקה לא רעה
פורסם 2012 ביולי 713 שנים שים לב שאם אתה מדבר על גרסת ה 16 גיגה אז המבצע שלהם חוסך לך כ 15 דולר לעומת דמי המשלוח הרגיל, אבל אם תזמין מ B&H תחסוך מיסים ומשלוח שיוצאים יותר מאותם 15$.בנוסף יש עוד 5% שהם לוקחים אם הם מבצעים את הקנייה עבורך.
פורסם 2012 ביולי 713 שנים קיבלתי את זה גם, אבל מעניין אם זה מוגבל לקניה רק מגוגל שלוקחים מיסים ומשלוח או שאפשר להזמין מ- B&H שלא לא לוקחים כלום מעבר למחיר המקורי.
פורסם 2012 ביולי 713 שנים אגב, נראה שהם מחשבים את אגרת שחרור מהמכס בנפרד, בעוד שחברות דומות אחרות מחשבים הכל ביחד (לא מתייחס למע"מ וכו').
פורסם 2012 ביולי 813 שנים קיבלתי תשובה ממסטופ, אפשר להזמין מאיפה שרוצים, אבל חייבים לשלוח את הקבלה/הזמנה עם ציון המבצע של הנקסוס 7. הזמנתי מ- B&H, יוצא סה"כ כ- 1,230ש"ח לגרסת ה- 16GB. הצפי לזמינות הוא 15.8, אני לא מחויב לפני שהמוצר במלאי, ואם אני רוצה אני יכול לבטל את ההזמנה ללא חיוב עד שיגיע המלאי (שזה מעולה, עד אז יהיו כבר פידבקים מהקונים הראשונים). אחלה עסקה. מתנצל על ה- DP, אני כותב מהסלולרי ולא שמתי לב שאני אחרון שהגבתי :
פורסם 2012 ביולי 813 שנים B&H לא לקח מסים לשליחה לניו ג'רסי?איזו סיבה יש להם לקחת?http://www.retirementliving.com/taxes-by-state
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.