פורסם 2012 ביולי 113 שנים אז מה למדנו היום?1) לא קונים מחשב באייבורי, בטח ובטח לא מבקשים מהם שירכיבו לך אותו.2) אם היית פותח את מארז המחשב ובודק את המשחה כמו שאמרתי לך בעמוד הראשון, הייתי חוסך לעצמך כאב ראש, וגם על-הדרך היית רואה שלבדוק אם קיימת בכלל משחה טרמית, זה לא כזה נורא.
פורסם 2012 ביולי 113 שנים לדעתי בשביל הבדיקה תבטל okהיתה לי בעיה דומה בbf3,*ביטלתי לגמרי את שרות החיפוש של הווינדוס*הורדתי patch שמאפשר לתוכנה בודדת להשתמש מעל 2GB זכרון*ניטרלתי HTתתחיל מהHT יש על זה המון דיונים באינטרנט כמובן שזה לא משפיע על כולםאבל על הרבה כן
פורסם 2012 ביולי 113 שנים מחבר אוקיי אז פתרנו את בעיית החימום וקצת מבעיית היצועים אך לא לגמרי....המחשב עדיין לא רץ חלק ... גם כשאני מריץ BF 3 וגם כשאני מריץ GTA IV .המשחק פשוט לא חלק.... הטמפ תקינות... האם יכול להיות שהבעייה היא מסך? יש לי סמסונג samsung syncmaster bx2450 האם יכול להיות שם משהו בהגדרות אשר גורם לי לראות לא חלק וראות חלקים זזים קצת בתקיעות? כי הFPS לא זז מ 60 בשני המשחקים....האם זה הדיסק הקשיח? אני לא חושב ש SSD ישפר ביצועים במשחק , SSD ישפיע יותר על טעינה ומולטי טסקניג .
פורסם 2012 ביולי 113 שנים מחבר ביטלתי... האמת שה FPS בין 60-120 הוא ממש טוב... אבל עדיין רץ קצת תקוע... זה פשוט המשחק ככה או משהו במחשב שלי?
פורסם 2012 ביולי 113 שנים תגדיר תקוע? כשיורים עליך רימון עשן ורRPG ורשף של טנקים? אז כן.אגב יכול להיות שהVSYNC מסומן בדרייבר
פורסם 2012 ביולי 213 שנים מחבר איך מבצעים בדיקה לזכרונות אשמח שתמליץ לי על תוכנה ועל מה אני אמור להסתכל..בואו נעבור רגע לפי שלילה...כ.מסך לא עובר 60C במאמץ (בדרך כלל הוא אפילו מתחת לזה) נראה כי הוא עובד רגיל מעבד לא מתחמם , לאחר בדיקה עם PRIME 95 הוא נשאר קבוע על 55-56 מעלות.העלתי לכאן לפני שני עמודים בדיקה של ה דיסק הקשיח שלי ונאמר לי שאין שם משהו חריג.מה אנחנו מפספסים ?! האם המפרט הזה לא מספיק טוב ? קשה לי להאמין כי גם ב GTA הוא לא רץ חלק...אולי לוח אם?
פורסם 2012 ביולי 213 שנים תבדוק את הזכרונות עם MEM TESTתעשה בדיקה של לפחות חצי שעה, כמה שיותר, יותר טוב ותחזור לעדכן.בהצלחה
פורסם 2012 ביולי 213 שנים רוב הסיכויים שזה לא הזיכרון, זה לא מאפיין בעיית זיכרון.זה MEMTEST (מילה אחת). תעשה לפחות 6 שעות של בדיקה (תריץ כל הלילה). אצלי זה מצא משהו רק אחרי 15 שעות בדיקה, אז תעשה את החשבון. הייתי בודק, ספק, כרטיס מסך וקשיח.
פורסם 2012 ביולי 213 שנים כדי לבדוק ספק כוח תריץ בדיקת מאמץ למעבד ולכרטיס מסך ביחד.את המעבד בעזרת PRIME ואת הכרטיס מסך עם OCCT.
פורסם 2012 ביולי 213 שנים מחבר משהו מוזר קורה... כשאני מריץ בדיה ב PRIME הכל בסדר ואני על טמפ 55-56אני מתחיל OCCT ואני מקבל EROR יש על ההתחלה (צרפתי תמונה למטה)זה נראה כאילו אני עובר 85 טמפ במעבד אבל זה לא יכול להיותגם REAL TEMP וגם HMONITOR מראים טמפ תקינה לחלוטים (וגם לא נרשם שם טמפ גבוהה יותר ממה שהיה בפריים)
פורסם 2012 ביולי 213 שנים אני לא רואה את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, אבל הוא כנראה מתחמם (תשנה בהגדרות של REALTEMP לכך שהיא תציג את הטמפרטורה של כרטיס המסך גם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.