עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על Gigabyte 670GTX

Featured Replies

פורסם

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים

Gigabyte 670GTX

ב2295ש"ח

רציתי לשאול אותכם אם יש כרטיס שאתם יותר ממליצים לי עליו באותו התקציב בערך? רק של NVIDIA

ואיך ה Gigabyte לעומת ה MSI ASUS EVGA?

תודה רבה ;D

פורסם

זה לא משנה כ"כ איזה חברה. ההבדלים הם בעיקר בגוף הקירור, אוברקלוק והכי חשוב - המחיר. צריך לבדוק אם תוספת המחיר שווה את מה שאתה מקבל. אסוס למשל, נחשבים ליותר יקרים מהשאר.

אם תראה לנו את האופציות שלך וכמה הן עולות אולי נוכל לעזור לך יותר.

פורסם

בעיקרון הקירור הכי טוב זה הזה עם ה3 מאווררים או הקירור הרגיל שיש מאוורר אחד ממש חזק וכל השאר מכוסה,

ניראה לי EVGA ממש טוב כולם טובים יש כאלה שיש שם אוברקלוק אבל אומרים שעדיף לקנות ללא OC ולעשות

בבית כי הם לוקחים תוספת מחיר גדולה על האורברקלוק וגם אפשר לעשות אפילו יותר חזק בבית..

פורסם
  • מחבר

האופציות הם:

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 670 2GB GDDR5- מחיר: 2,295 ₪

כ.מסך Nvidia GeForce 670GTX 2GB GDDR5 EVGA- מחיר: 2,450 ₪

או ASUS או MSI שעולים +- אותו דבר

המחיר הוא לא שיקול מכיוון שכולם עולים בערך אותו הדבר

השאלה איזה מבין היצרנים יותר אמין ונותן ביצועים יותר טובים?

אני הבנתי שASUS הכי אמין תקנו אותי אם אני טועה.

והאם בתקציבים האלה הכי כדאי לקחת בכלל דווקא את ה670(אם אני מחפש רק כרטיס של NVIDIA)?

פורסם

והאם בתקציבים האלה הכי כדאי לקחת בכלל דווקא את ה670(אם אני מחפש רק כרטיס של NVIDIA)?

זה לא הכרטיס שגם ככה אתה מתכוון לקנות?

בכל מקרה, לא ראיתי אצל איבורי 670 של אסוס או MSI אבל ממה שיש שם עדיף לך לקחת את הג'יגהבייט.

פורסם
  • מחבר

זה לא הכרטיס שגם ככה אתה מתכוון לקנות?

בכל מקרה, לא ראיתי אצל איבורי 670 של אסוס או MSI אבל ממה שיש שם עדיף לך לקחת את הג'יגהבייט.

נכון אין אותם באתר אבל עושים לי הזמנה מיוחדת מכיוון שאני עובד שם, אז איך האסוס? וכן אני מתכוון לקנות אותו אבל עדיין מברר..
פורסם
  • מחבר

לפי דעתי עדיין עדיף את הג'יגהבייט.

וכי למה?
פורסם

שמע ממני הכי טוב...

תריץ עליהם חיפוש בגוגל אין יותר טוב מזה... ותעשה בינהם השוואות דהיינו דגם מסויים "VS" הדגם השני . אין יותר טוב מזה...

ובכל אופן לדעתי לא יהיו הבדלים כל כך גדולים. אם אתה מתכוון לעשות OC תבדוק איזה הכי קריר ועם איזה אפשר להגיע להכי גבוהה {דבר שגם תקבל בהשוואה} ותעשה תחשבון שלך. אבל שורה תחתונה לדעתי כולם יהיו זהים פחות או יותר וקח את הזול מיבינהם

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף זה יקח יותר זמן להזמין את הASUS

אז אלך על ה670GTX GIGABYTE

תודה!

פורסם

תתחדש!

בקרוב אצלי בעזרת ה' :)

פורסם

לא עדיף לקחת 7970במחירים האלו? המחירים בארץ של 670 פשוט מופקעים.. הוא מתומחר כמו 7950 אבל עולה 500-600 שקל יותר בארץ ממנו..

לצורך העניין

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374

וחסכת 250 שקל בדרך..

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לקחת 7970במחירים האלו? המחירים בארץ של 670 פשוט מופקעים.. הוא מתומחר כמו 7950 אבל עולה 500-600 שקל יותר בארץ ממנו..

לצורך העניין

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374

וחסכת 250 שקל בדרך..

יכול להיות שאתה צודק אבל אני קונה רק NVIDIA =]

פורסם

וזה כי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים