עבור לתוכן

איך האינטרנט של הוט?

Featured Replies

פורסם

במסגרת החבילה שכנראה אקח, התשתית שלי תהיה של הוט והספק HOTNET.

השאלה שלי היא האם האינטרנט שלהם גרוע כמו שאומרים?

אמרו לי ש100 מגה בהוט זה כמו 30 מגה בבזק, אם כך אולי כדאי לי פשוט לקחת 30 מגה של הוט? או שזה נחשב ל10 מגה של בזק? חח

אשמח לתשובה.

פורסם

מי אמר לך שטויות כאלה?

יש להם אינטרנט נורמלי. אולי אם אתה גיימר ורגיש לעניין של פינגים לאירופה (משחק הרבה FPS למשל) אז תקבל פינגים יותר גבוהים ממה שאפשר לקבל בבזב"ל עם הכבל החדש שלהם.

בכל מקרה אם אתה רוצה 100 מגה אז זה ללא חייגן גם בבזב"ל וביצועים יהיו קרובים להוטנט, כי לכבל החדש צריך חיבור עם חייגן.

פורסם

תיקון טעות, בבזק 100 מגה ללא חייגן כן עוברים דרך הכבל החדש

פורסם
  • מחבר

אני לא משחק ברשת אז אין לי בעיית פינגים. והרבה אנשים אמרו לי שהאינטרנט של הוט פחות טוב, בכל מקרה אני מבין ש100 מגה זה 100 מגה הוט או בזק אלא אם כן אתה צריך לשחק ברשת, ואני לא צריך.

תודה!

פורסם

ה-100MB של הוט עדיפה על של בזק בגלל מהירות ההורדה שמגבילה את בזק (1.5MB, לאומת 2MB שיש להוט). יש על זה כתבה כאן באתר.

פורסם

יש לי 100Mb של הוטנט והמהירות טובה.

פורסם

^ גם לי, המהירות מצוינת.

פורסם

ה-100MB של הוט עדיפה על של בזק בגלל מהירות ההורדה שמגבילה את בזק (1.5MB, לאומת 2MB שיש להוט). יש על זה כתבה כאן באתר.

מעולם לא שמעתי על העניין הזה. בתור לקוח של הוט והוטנט ב-30M אני סוחט מהירות הורדה מקסימאלית של 4.0 מגה-בייט לשניה

פורסם

הוא מדבר על הספק הוטנט, לא על התשתית של הוט מול תשתית של בזק.

התשתית היא בכל מקרה הוט.

אני העדפתי לשלם עוד כמה שקלים ולהישאר עם בזק בינלאומי, אבל אין לך מניעה פשוט לנסות.. אם לא תהיה מרוצה, תחליף. מה כבר יכול להיות?

רק תוודא שהוט לא מנסים לעשות לך טריקים מלוכלכים ולשלב את הוטנט (בניגוד לחוק) כחלק מ"מחיר המבצע" ואז לאיים עליך שהמחיר יעלה עם תבטל את הוטנט כספק, כמו שהם עשו בימים הראשונים של ההשקה.

פורסם
  • מחבר

תראו, אם אני לוקח 30M אני חוסך 50 שקל לחודש, אולי עדיף את ה30M?

פורסם
  • מחבר

תראו, אין לי בעיה עם המחיר.

זה כמו שמבחינת מחייה אין הבדל בין מיליארד שקל לבין 30 מיליארד, הבנאדם כבר מסודר.

זה אותו הדבר עם 30M ו100M?

בעיה עם המחיר אין לי, השאלה היא אם זה באמת הבדל ששווה את הפוש הזה של עוד 50 שקל?

פורסם

אם זה ההפרש, כנראה שלא. 30 זה מעל ומעבר לדעתי.

אני רק לא בטוח שאני מבין מאיפה הגיע ההפרש הזה, אני מניח שזה כנראה ככה לאנשים שלוקחים רק אינטרנט בנפרד ולא את הטריפל..

פורסם
  • מחבר

זה כן הטריפל של הוט, זה ההבדל בין platinum לgold.

30M לעומת 100M

פורסם

לא הרבה מצליחים באמת לנצל את כל ה- 100 מגה בהורדות.

ולכן תתחבר לטריפל פלטינום, תקבל גם את החבילה ספורט מתנה על הדרך. אם תראה שזה מהירות שאתה לא מצליח לנצל תחזור לטריפל גולד עם ה- 30 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים