עבור לתוכן

כפתור הRESET- שאלת תם

Featured Replies

פורסם

ובכך, הלוח לא זקוק לריסט ידני כלשהו בהעלאת הקוד. כמו כן, אין לי הרושם שהפתור מריץ את הקוד מההתחלה... אם כן, למה הוא משמש?

פורסם

הכפתור כן עושה ריסט ומריץ את הקוד מההתחלה, ולזה הוא משמש.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? כי אצלי הוא לא עושה את זה... יתכן ויש לי לוח תקול?

פורסם

איזה לוח יש לך ומאיפה קנית אותו?

פורסם

האם יש תגובה של הLED בעת לחיצה על הReset ?

האם הקוד בפונקציה של הSetup רצה שוב כאשר אתה לוחץ על הReset ?

(הכנס קוד שמהבהב את כניסה 13 דיגיטאלית לשם בדיקה)

פורסם
  • מחבר

יש לי ארדואינו מקורי מסין... מאיביי. :nixweiss:

והכפתור לא משפיע על הרצת התכנית.

אז... מה זה יכול להיות?

פורסם

קודם כל, כשהארדואינו מנותק מהחשמל כמובן, קח מולטימטר ותבדוק אם הלחצן מקצר את המגעים שלו (לוודא שזו לא בעיה מכנית בתוך הלחצן).

אחרי זה, תסתכל בשורת החיבורים של ה-5V, Vin וכל אלה - יש שם בקצה חיבור שמסומן Reset. בזמן שהארדואינו עובד, חבר את הפין הזה ל-GND לרגע ותנתק. זה אמור לאפס את הארדואינו בדיוק כמו הלחצן.

תכתוב מה קיבלת ונראה מה הלאה...

פורסם
  • מחבר

ריסוט באמצעות הפין המתאים עשתה את העבודה, אך כל ניסיון לקצר את הכפתור עלו בתוהו... אני מניח שכדאי שאוציא אותו ממקומו. אבל שוב... השמה משטחית :pissed:

פורסם

אהבתי את ההגדרה: "ארדואינו מקורי מסין" :)

מקורי זה מאיטליה.

בדקת אם המפסק סגר את המעגל או לא?

יש מצב שפשוט הרכיבו אותו ב-90 מעלות ממה שהוא אמור להיות...

פורסם

לא הייתה לך גם בעיה עם הלד מקודם ?

ניראה כאילה נפלת על לוח שהורכב "עם הרגליים".

בכל מקרה, להלחים לחצן בהשמה משטחית זה לא בעיה, יותר קשה להוציא אותם (גם לזה יש הרבה טריקים, ראה יוטיוב).

אם לא איכפת על על הרכיב אין בעיה לחתוך/לשבוך/למעוך אותו עם קאטר ואז להעיף את מה שנשאר על הפדים על מלחם.

פורסם
  • מחבר

אהבתי את ההגדרה: "ארדואינו מקורי מסין" :)

זה במכוון :)

בכל אופן, כנראה שבאמת נפלתי על לוח אללה-יוסתור. גם המיקרו-בקר עצמו נראה כאילו הוא נלחץ ונדחק בכוח לתושבת שקטנה לו- ולראיה, הרגליים שלו מכופפות פנימה במקום החוצה. אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי להוציא אותו בלי לפגוע בו...

אני חושב שהלוח הבא יבוא ממקור יותר טוב. או שאבנה בעצמי.

ניסיתי לקצר את המתג בכל דרך אפשרית (מכל 4 הרגליים). הוא כנראה מולחם נכון, כי הפין החמישי של הסימון מולחם במקומו.

אני חושב שאולי הלחצן תקין- ניסיתי לעקוף את המסלול של הלחצן, ע"י קיצור נק' ההלחמה שלו. הצלחתי בקושי להשיג ריסט. אולי הם פשוט השתמשו בחומרים עלובים ביותר להלחמה? :nixweiss:

אני שוקל לדרוש ממנו החזר (שעכשיו בטח מאוחר מדי), או לכתוב לו ביקורת גרועה כמו שמגיע לו\לה.

פורסם

לפחות תגיד לנו מי זה המוכר המוכשר, שנדע להיזהר?

היית צריך לדבר איתו כמו שאמרתי לך כשדיווחת על הלד הדפוק. עכשיו אני באמת בספק אם הוא יעשה משהו (הוא יכול להגיד שעבר מספיק זמן והרסת את הלוח בעצמך, ולך תוכיח שלא). מצד שני, מה יש לך להפסיד?

פורסם
  • מחבר

אני יכול פשוט להגיד שרק קיבלתי אותו... זה יעשה את העבודה?

פורסם

אם אתה יכול אז תצלם תמונות של הלוח שקיבלת ותתן לנו לינק לעמוד מכירה.

זה הסיכון שלוקחים כשקונים חיקויים / זיופים כאלו מסין. למרות שגם פה יש הפרשים באיכות הבניה בין כל מוכר.

פורסם
אני יכול פשוט להגיד שרק קיבלתי אותו... זה יעשה את העבודה?

למה לא, רק תעשה את זה כבר לפני שסוגרים את איביי... :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים