עבור לתוכן

התקנת ווינדאוס 7 דרך DOK, לא יודע אם לוח האם תומך בזה!

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו?

באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.

פורסם

תומך.

תסדר שהHD יהיה הראשון בסדר הBOOT, בריסט אחרי שמירת ההגדרות תלחץ F12 ואז תבחר את הUSB ומשם תתקין כרגיל. ככה לא תצטרך לשנות שוב את הסדר.

עריכה: חוץ מזה, תתקין את הWIN במצב AHCI, ותוודא שהCPU Fan Speed Control פועל כדי שמהירות קירור המעבד תהיה תלויה בטמפ'.

פורסם
  • מחבר

עריכה: חוץ מזה, תתקין את הWIN במצב AHCI, ותוודא שהCPU Fan Speed Control פועל כדי שמהירות קירור המעבד תהיה תלויה בטמפ'.

מה זה מצב AHCI, בוחרים במהלך ההתקנה או שזו הגדרה בביוס?CPU FAN SPEED CONTROL זו הגדרה בביוס אני משער?

עריכה: לא יודע למה הכתב התחרבש כך!

פורסם

כן זה ב-BIOS. ושינוי מ-IDE ל-AHCI צריך להתבצע לפני התקנת מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

יופי, חסכתם לי כאב ראש :) .

מבחינת העברת קבצי הווינדאוס (העתקתי מהדיסק המקורי לתיקייה על שולחן העבודה) ל-DOK והכנה שלו כבוט, פשוט לעקוב אחרי אחד מאלפי המדריכים שיש בגוגל, או שמוכר דבר אחד ספציפי שעדיף (למקרה שלא אפול עליו)?

פורסם

ברשותך הדיסק המקורי ואתה רוצה להכניס אותו ל-DOK?

פורסם
  • מחבר

את הגיבוי לשולחן העבודה לא עשיתי היום, פשוט שמרתי עליו (כי אין סיבה שלא, 80% פנוי בדיסק קשיח). דיסק מקורי התקלקל, פשוט לא רציתי לחפור ולתאר את כל זה...

פורסם

אוקיי אין בעיה. בתקווה שהעברת את כל הקבצים מהדיסק עשה את הדברים הבאים:

הכנס את ה-DOK למחשב, עשה עליו איתחול כ-NTFS, הפעל את שורת הפקודה(CMD) כמנהל, העתק את הקובץ bootsect.exe שנמצא בתיקיית ה-boot לשולחן עבודה, רשום בשורת הפקודה:

CD "C:\Users\***\Desktop"

כאשר *** הוא שם המחשב שלך/היוזר של המערכת.

רשום:

bootsect /nt60 *: /force /mbr

כאשר * הוא האות של ה-DOK.

זהו, מוכן לשימוש. אה אופס, שכחתי להגיד להעביר את כל הקבצים מהדיסק ל-DOK. אתה יכול להעביר אחרי שפירמטת או אחרי שעשית את הפעולות כבר.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי שגיאה. קודם פירמטתי כ-NTFS, אחרכך העברתי לDOK את כל התיקיות, על השולחן עבודה שמתי את הקובץ שציינת ואז הרצתי את הפקודה האחרונה ב-CMD (לחצתי על Ctrl+Shift+Enter כדי לפתוח את זה כאדמין, טריק שמצאתי בגוגל). זאת השגיאה שקיבלתי:

C:\Users\Me\Desktop>bootsect /nt60 G: /force /mbr

This version of C:\Users\Me\Desktop\bootsect.exe is not compatible with the vers

ion of Windows you're running. Check your computer's system information to see w

hether you need a x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then

contact the software publisher.

במחשב הנוכחי מדובר בווינדאוס 7 32BIT, אבל זו הישנה. מה שגיביתי במחשב זו מערכת 64BIT שרכשתי ביחד עם האקסטרא זיכרון. זה מה שגורם לשגיאה?

פורסם

כן. למזלך אני יכול להעלות את הקובץ של 32BIT.

פורסם
  • מחבר

בסוף השיטה של ג'אבר עבדה, תודה :) . אחרי שניקיתי קצת את החדר, גם מצאתי 4 דיסקים DVD ריקים לצריבה :kopfpatsch: !

בכל אופן, אני מכין את הדרייברים להתקנה החדשה מראש (מחשב עוד לא הגיע), ונתקלתי בדרייבר הזה:

SATA & RAID DRIVERS

***Intel SATA Preinstall driver(For AHCI / RAID Mode)Note: Press F6 during Windows setup to read from floppy.

חשבתי שאני לא אצטרך להתמודד עם האופציה הטיפשית הזו יותר במחשבים חדשים :-\ . אני מתכנן להגדיר AHCI לפי עצה שלכם, אז צריך עכשיו להשתמש בדרייבר הזה או מה? איך עושים את זה בדיוק?

פורסם

לא. WIN7 יזהה בלי שום בעיה את הבקר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה :) .

בכל אופן, ביטלתי את הזמנת המחשב הנוכחי, ואני אזמין חדש (לקראת תחילת החודש הבא). אז כל העניין נדחה בשבוע-שבועיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים