עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הכיוון החדש של המחאה החברתית?

Featured Replies

פורסם

זו ההודעה האחרונה שאתה כותב בפורום הזה בלי סימני פיסוק.

• תגובות 83
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עוד לה נמצה הפולטקקי שיעשה באמת מהפכה לטובת האזרח ולא לחברי הכנסת ולכן הבעיה רקובה מהשורש וצריך חנוך מחדש מהר וחזק

אתה יודע מה עושים כל 120 חברי כנסת? (גם מה עושים נבחרי המפלגה שלך זה מספק מאוד) אי פעם נפגשת עם פוליטיקאים? (עכשיו הם רצים ברחבי הארץ ועושים מלא חוגי בית או כנסים) התפקדת לאיזה מפלגה ובחרת את הנציגים שלה לכנסת? אני מניח שהתשובה לכל השאלות האלו היא לא. לכן אין לך זכות לבוא בביקורת. תוכל לבוא בביקורת אחרי שתנסה לשנות מבפנים משהו. (בעיקרון גם לא, תוכל לבוא בביקורת אחרי שתבין איך השיטה עובדת, איזה שיטות ממשל היו פעם ולמה הם נכשלו. אבל נוותר לך)

אז רק לצעוק "פוליטיקקים" וכולם גרועים זה לא חכם.

פורסם

אני לא צועק ואני עשתי וראתי יותר ממה שאתה חושב ואני לא רוצה לדבר אל זה יש אנשים שעוד לא נולדו בזמן שאני עשתי וראתי אז שתדע מי אני תבין למה אני נגד פולטקקים מושחתים שקרנים

פורסם

מצטער להודיע לך, אבל לבני זכתה בבחירות. ניתנו לה 28 ימים להרכיב ממשלה. היא כשלה. ביבי ניסה במקומה. והצליח. ביבי אשם בזה שהיא לא הצליחה להרכיב ממשלה? אגב, אני ממש לא מחובבי ביבי הגדולים, אבל ניחא, נעזוב את זה. גם לאופוזיציה יש תפקיד (כן, כן), והוא לטרפד ולפגוע בהצעות חוק שפוגעות בציבור. 28 ח"כים בראשותה, באופוזיציה. שלוש שנים. מה הם עשו בינתיים, אתה יכול לספר לי? חוץ מהספריי ריח הזה, לא זכור לי על פעולה משמעותית שלה. מדי פעם לתפוס איזו פינה קטנה בחדשות, ממש לפני הפרסומות, ולומר "ביבי פויה, ביבי פיכסה". אני מצטער, אבל ביבי לא סתם ראש ממשלה. כולם חארות, והוא הכי פחות מסריח. לא הייתי נותן לברק או ללבני לנהל את המדינה- הוא הרע במיעוטו. כרגע אני לא יודע אם יש איזשהו תחליף הולם (לצערי הרב). אולי יחימוביץ'... נחיה ונראה :) . רק בבקשה תפסיק להלל ולשבח ולקלס את ציפי לבני (יהיו חייה הפוליטיים צרורים בצרור החיים). כי זה מביא לי את הג'ננה.

פורסם

אני האחרון שישביח פולטקקי בישראל אני רק אומר שמי שנותן למפלגות כסף הוא שעלה לשלטון ומי שלא נתן נפיל הכול זה כסף ולא שום דבר אחר תיתן כסף נהיה אתך לא תיתן נזרוק אותך לכלבים בושה שכך הכול מתנהל היום בושה

פורסם

גם פעם, תאמין לי :)

פורסם

באחד העיתונים היתה כתבה בה התלוננו נציגי המשטרה על הסיקור המוטה בתקשורת כנגד היד הקשה שהם נקטו כביכול כנגד המפגינים,

וכמו כן כנגד העובדה שאנשי המחאה מצלמים ומעלים לרשת סרטונים ותמונות בצורה מגמתית שלא מציגים את התמונה בכללותה שכוללת יריקות, תקיפות שוטרים, ושימוש בכלור\אקונומיקה...

מה שמוזר הוא באותה כתבה הם מודים שגם המשטרה מצלמת באותן הפגנות. שאלתי: אם יש להם עדויות מצולמות שמראות התנהגות פרועה של המפגינים - למה לא להעלות אותן לא ערוכות לפייסבוק או לאתר המשטרה? צילום של מפגין שנעצר בכוח יעורר הרבה פחות הזדהות\עזעות וביקורת ציבורית אם יפורסם סירטון שלו משליך אבנים (נניח) כמה שניות לפני.

עכשיו הם מביאים לי "רכב לאיסוף מודיעין" עם מכ"מים, הזוי משהו.

פורסם
  • מחבר

לדעתי השוטרים בכלל לא הפעילו כוח בלתי סביר. אי אפשר לצפות משוטר שאחרי 4 שעות של התפרעויות המפגינים, ישתמש בנימוסים בריטיים כדי לעצור אותם. הסרטונים שמראים הם מגמתיים וממש לא מייצגים כלום. יש 7 שוטרים שעוצרים את דפני ליף כי יש המון זועם שלא מסכים לזה. ועובדה, אחרי שעצרו אותה ההמון הקיף את הניידת כדי שלא תוכל לצאת והיא נתקעה שם שעה. אין מה לעשות, בסופו של דבר כל מי שהיה בהפגנה עבר על החוק והיה ראוי לעצור אותו.

פורסם

:xyxthumbs: צודק סתם חולגנים שצרכים לטפל בהם בהתאם לחוק ואני נגד כול מי שמנסה להוצי את השוטרים לא בסדר במיוחד שלמפגנים כאלה ומי שעוזר להם ומצדיק אותם אין זכות לתית ביקורת במיוחד על השוטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים