עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הכיוון החדש של המחאה החברתית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כי העובדה היא שהממשלה שלנו עובדת בעיקר בשביל עצמה.

אי אפשר כל הזמן להתבכיין שהפוליטיקאים שלנו מושחתים ועושים לעצמם ומנגד לבחור בהם כל 4 שנים. לא מרוצה מההנהגה - תחליף אותה! איך אתה מסביר את העובדה שאותם חברי כנסת נבחרים כל הזמן ?

תראה אני לא אומר שהפוליטיקאים שלנו הם טלית שכולה תכלת, אבל אני בטוח בדבר אחד - אני בוחר בפוליטיקאים הגונים. (לפחות אני מאמין בזה) ואם יש מפלגות אחרות עם פוליטיקאים מנוולים - אז כבר צריך לבוא בטענות לשאר העם... (שזה בעייתי קצת)

• תגובות 83
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחד שיודע לאנשים יש זיכרון קצר מעדפים לשכוך כול מה שהוא לא דעתם לפי דעתי מיזמן הפוליטקה בארץ זה לא דמוקרטיה במיוחד שהעם בחר בצפי לבני והפולטקים עשו הכול שבבי יבחר זה לא דמוקרטיה זה אנרכיה ולמה היו בחירות זה בשביל שהפולטקיים יגנבו עוד כסף ויקחו לנו בגלל זה עוד תשלומים ומסים צריך לשנות את השיטה הקלוקלת הזואת ממשלה שגנבה את השלטון היא ממשלה פושעת ולא דמוקרטית ואת זה רואים היום בושה שזה המצב בישראל שמנהגים מצפצפים על הדמוקרטיה והאזרח אשם שישלם

פורסם

תגיד, אתה מקשיב לעצמך? המפלגה של ליבני (כבר לא, חיחי) לכשעצמה קיבלה פחות מרבע מסך הקולות (המסתכמים ל120 מנדטים). גם ביבי קיבל, לכשעצמו, קצת פחות מרבע מהקולות, ומנדט אחד פחות מלבני - אבל מה לעשות שמתוך למעלה מ50% הנותרים, הרבה יותר העדיפו להצטרף לליכוד מאשר לקדימה?

אה, הבנתי, מבחינתך דמוקרטיה היא מצב בו 23% מהעם מכתיבים לכל השאר, וההעדפה של ה77% הנותרים כלל לא באה בחשבון...

פורסם

צפי ליבני היא נבחרה אפלו בקול אחד עדיין היא נבחרה על ידי העם ולא ביבי אבל הפולטקיים העדפו את ביבי המושכת זואת לא דמקרטיה זה אנרכיה בגללם שהם יחלטו בשביל העם מה יותר טוב אז לעם אין דעה ואין דמוקרטיה זה עצוב אז מי צריך בחירות סתם ביזבוז גנבת כסף של הפולטקיים מי אלה 77% הנותרים שאתה מדביר בשיבחם אלה חברי כנסת לא אזרחים וזה לא ניחשב חברי כנסת יעשו הכול בשביל כסף

פורסם

אה, הבנתי, מבחינתך דמוקרטיה היא מצב בו 23% מהעם מכתיבים לכל השאר, וההעדפה של ה77% הנותרים כלל לא באה בחשבון...

דיברתי בציניות, אך מסתבר שזו אכן עמדתך, אה? דגנרט. בן כמה אתה בכלל? אזרחות למדת? מה זו "קואליציה" אתה יודע? בעצם, מה אני שואל, אתה לא יודע אפילו מהם סימני פיסוק או איך מאייתים "פוליטיקאי מושחת"...

פורסם

יש להבהיר, שציפי לבני לא נבחרה על ידי העם. מי שנבחרה זו המפלגה (הרקובה לדעתי) שנקראת קדימה שקיבלה את מספר המנדטים הגדול ביותר. המפלגה הזו לא הצליחה לחבור למפלגות אחרות כדי להקים קואליציה, כי רוב הציבור הצביע למפלגות שמנוגדות לה בהשקפתן, משמע היא לא מייצגת את רוב הציבור.

פורסם

קואלציה שנבחרה על שוחד וסחיטת כסף זואת רמאות העם לא בחר את ביבי העם אמר צפי ליבני וזה מה שהוא רצה מה זה לא ניחשב זואת לא דמוקרטיה זואת גניבת החלתת העם לפי צורך הפולטי זה אסון וצריך לשנות את זה ובגלל זה הרבה לא רוצים ללכת לקלפי ולהצביעה וזה טוב לכול המושחתים כך יש להם יותר כוח וזה עצוב מעניין פתאום כול המפלגות צדיקים ולא סחטנים של כסף אפלו צפי ליבני אמרה שהיא לא תיתן שיסחטו אותה ובגלל זה הם הלכו לביבי שייתן להן מה שאן רצות זה גועל נפש ורפש ואתם היום מממנים את כול המושחתים האלה ואת הממשלה הגדולה והמיותרת הזואת

פורסם

מי זה העם הזה ש"אמר" ציפי לבני?

כי גם אם העם הזה באמת "אמר" ציפי לבני, מיעוט קטן המליך עליו את שאול מופז (הליצן). פשוט אנרכיה.

פורסם
:silly: :silly: :hat: :hat: ביבי סופר ליצן ושקרןןןן פתלוגי ומפיונר בריון השכונה הכי מסוכן שיש :hat: :hat: :silly: :silly:
פורסם

אל תדאג, לא חסרה לי ביקורת גם על ביבי...

פורסם

העם לא בחר ציפי (או קדימה לצורך העניין), העם בחר כל מיני נציגים. החוק קובע שאת הממשלה ירכיב זה שיש לו הכי הרבה סיכוי להקים

ממשלה, שמעון פרס החליט שלביבי יש יותר סיכוי ולכן המשימה הוטלה עליו.

ביבי "ליצן, שקרן ובריון..."? אולי אבל יש לו את התמיכה הרחבה ביותר מבין שאר הכנסת שאתה בין השאר בחרת (או שלא)

פורסם

ביבי מחלק לפולטקקים את הכסף של כולנו ואתה משלם יותר בגלל זה כולם הלכו אתו לא בגלל שהו יותר טוב זה נבלה וזה טרפה עוד לה נמצה הפולטקקי שיעשה באמת מהפכה לטובת האזרח ולא לחברי הכנסת ולכן הבעיה רקובה מהשורש וצריך חנוך מחדש מהר וחזק

פורסם

אתם מוכנים להפסיק להאכיל את הטרול?

פורסם

עוד מנהל שחושב שהוא אלוהים מספיק להראות פה מי יותר חכם בלרדת על אחרים ובסוך לצאת טיפש ולהמציא לאחרים שמות גניי רק מתלננים יש פה שלא תורמים כלום לדיון ומי שכותב משתתף הוא טרול אולי אנשים שמצקים פה מתנהגים לא יפה בחוצפה תיקרה להם איך שאתה רוצה אבל אנשים שמשקעים פה הם לא טרולים מספיק להתנהג כמו תנוקים שרק בוכים מי שאין לו משהוא להגיד שלא יגיד ויחזור על המנטרה שתו לי אכלו לי הרבצו לי זה הוא זה לא אני האני אומר דברים כואבים שאנשים לא רוצים לשמוע אז תמשכו לשלם ביוקר למיפלצת שניקרת ממשלה ומנהל שלא מוסיף כלום לדיון וממציא שאני הוא כול מי שפה הוא טרול מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים