פורסם 2012 ביוני 2713 שנים מחבר כי העובדה היא שהממשלה שלנו עובדת בעיקר בשביל עצמה. אי אפשר כל הזמן להתבכיין שהפוליטיקאים שלנו מושחתים ועושים לעצמם ומנגד לבחור בהם כל 4 שנים. לא מרוצה מההנהגה - תחליף אותה! איך אתה מסביר את העובדה שאותם חברי כנסת נבחרים כל הזמן ? תראה אני לא אומר שהפוליטיקאים שלנו הם טלית שכולה תכלת, אבל אני בטוח בדבר אחד - אני בוחר בפוליטיקאים הגונים. (לפחות אני מאמין בזה) ואם יש מפלגות אחרות עם פוליטיקאים מנוולים - אז כבר צריך לבוא בטענות לשאר העם... (שזה בעייתי קצת)
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים אחד שיודע לאנשים יש זיכרון קצר מעדפים לשכוך כול מה שהוא לא דעתם לפי דעתי מיזמן הפוליטקה בארץ זה לא דמוקרטיה במיוחד שהעם בחר בצפי לבני והפולטקים עשו הכול שבבי יבחר זה לא דמוקרטיה זה אנרכיה ולמה היו בחירות זה בשביל שהפולטקיים יגנבו עוד כסף ויקחו לנו בגלל זה עוד תשלומים ומסים צריך לשנות את השיטה הקלוקלת הזואת ממשלה שגנבה את השלטון היא ממשלה פושעת ולא דמוקרטית ואת זה רואים היום בושה שזה המצב בישראל שמנהגים מצפצפים על הדמוקרטיה והאזרח אשם שישלם
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים תגיד, אתה מקשיב לעצמך? המפלגה של ליבני (כבר לא, חיחי) לכשעצמה קיבלה פחות מרבע מסך הקולות (המסתכמים ל120 מנדטים). גם ביבי קיבל, לכשעצמו, קצת פחות מרבע מהקולות, ומנדט אחד פחות מלבני - אבל מה לעשות שמתוך למעלה מ50% הנותרים, הרבה יותר העדיפו להצטרף לליכוד מאשר לקדימה? אה, הבנתי, מבחינתך דמוקרטיה היא מצב בו 23% מהעם מכתיבים לכל השאר, וההעדפה של ה77% הנותרים כלל לא באה בחשבון...
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים צפי ליבני היא נבחרה אפלו בקול אחד עדיין היא נבחרה על ידי העם ולא ביבי אבל הפולטקיים העדפו את ביבי המושכת זואת לא דמקרטיה זה אנרכיה בגללם שהם יחלטו בשביל העם מה יותר טוב אז לעם אין דעה ואין דמוקרטיה זה עצוב אז מי צריך בחירות סתם ביזבוז גנבת כסף של הפולטקיים מי אלה 77% הנותרים שאתה מדביר בשיבחם אלה חברי כנסת לא אזרחים וזה לא ניחשב חברי כנסת יעשו הכול בשביל כסף
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים אה, הבנתי, מבחינתך דמוקרטיה היא מצב בו 23% מהעם מכתיבים לכל השאר, וההעדפה של ה77% הנותרים כלל לא באה בחשבון...דיברתי בציניות, אך מסתבר שזו אכן עמדתך, אה? דגנרט. בן כמה אתה בכלל? אזרחות למדת? מה זו "קואליציה" אתה יודע? בעצם, מה אני שואל, אתה לא יודע אפילו מהם סימני פיסוק או איך מאייתים "פוליטיקאי מושחת"...
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים יש להבהיר, שציפי לבני לא נבחרה על ידי העם. מי שנבחרה זו המפלגה (הרקובה לדעתי) שנקראת קדימה שקיבלה את מספר המנדטים הגדול ביותר. המפלגה הזו לא הצליחה לחבור למפלגות אחרות כדי להקים קואליציה, כי רוב הציבור הצביע למפלגות שמנוגדות לה בהשקפתן, משמע היא לא מייצגת את רוב הציבור.
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים קואלציה שנבחרה על שוחד וסחיטת כסף זואת רמאות העם לא בחר את ביבי העם אמר צפי ליבני וזה מה שהוא רצה מה זה לא ניחשב זואת לא דמוקרטיה זואת גניבת החלתת העם לפי צורך הפולטי זה אסון וצריך לשנות את זה ובגלל זה הרבה לא רוצים ללכת לקלפי ולהצביעה וזה טוב לכול המושחתים כך יש להם יותר כוח וזה עצוב מעניין פתאום כול המפלגות צדיקים ולא סחטנים של כסף אפלו צפי ליבני אמרה שהיא לא תיתן שיסחטו אותה ובגלל זה הם הלכו לביבי שייתן להן מה שאן רצות זה גועל נפש ורפש ואתם היום מממנים את כול המושחתים האלה ואת הממשלה הגדולה והמיותרת הזואת
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים מי זה העם הזה ש"אמר" ציפי לבני?כי גם אם העם הזה באמת "אמר" ציפי לבני, מיעוט קטן המליך עליו את שאול מופז (הליצן). פשוט אנרכיה.
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים :silly: :hat: ביבי סופר ליצן ושקרןןןן פתלוגי ומפיונר בריון השכונה הכי מסוכן שיש :hat: :silly:
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים העם לא בחר ציפי (או קדימה לצורך העניין), העם בחר כל מיני נציגים. החוק קובע שאת הממשלה ירכיב זה שיש לו הכי הרבה סיכוי להקיםממשלה, שמעון פרס החליט שלביבי יש יותר סיכוי ולכן המשימה הוטלה עליו.ביבי "ליצן, שקרן ובריון..."? אולי אבל יש לו את התמיכה הרחבה ביותר מבין שאר הכנסת שאתה בין השאר בחרת (או שלא)
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים ביבי מחלק לפולטקקים את הכסף של כולנו ואתה משלם יותר בגלל זה כולם הלכו אתו לא בגלל שהו יותר טוב זה נבלה וזה טרפה עוד לה נמצה הפולטקקי שיעשה באמת מהפכה לטובת האזרח ולא לחברי הכנסת ולכן הבעיה רקובה מהשורש וצריך חנוך מחדש מהר וחזק
פורסם 2012 ביוני 2713 שנים עוד מנהל שחושב שהוא אלוהים מספיק להראות פה מי יותר חכם בלרדת על אחרים ובסוך לצאת טיפש ולהמציא לאחרים שמות גניי רק מתלננים יש פה שלא תורמים כלום לדיון ומי שכותב משתתף הוא טרול אולי אנשים שמצקים פה מתנהגים לא יפה בחוצפה תיקרה להם איך שאתה רוצה אבל אנשים שמשקעים פה הם לא טרולים מספיק להתנהג כמו תנוקים שרק בוכים מי שאין לו משהוא להגיד שלא יגיד ויחזור על המנטרה שתו לי אכלו לי הרבצו לי זה הוא זה לא אני האני אומר דברים כואבים שאנשים לא רוצים לשמוע אז תמשכו לשלם ביוקר למיפלצת שניקרת ממשלה ומנהל שלא מוסיף כלום לדיון וממציא שאני הוא כול מי שפה הוא טרול מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.