פורסם 2012 ביוני 2313 שנים אבל שאני מנסה לצלם את המסך עם המצלמה בפלאפון שלי אני מקבל תמונה חלקה ולא מטושטת וגם שאני עושה צילום מסך התמונה יוצאת חלקה ולא מטושטת למישהו יש פיתרון ?
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים המסך זקן ומגיע לו ללכת לגן העדן של המסכים. אל תתרגש מזה שבצילום ממצלמה זה נראה אחרת - חיישן של מצלמה רואה דברים בצורה שונה מהעין האנושית. מה שקובע זה העיניים שלך.
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים מחבר הגעתי לפורום מסכים או לבית קברות של מסכים ? מי שלא יודע את התשובה שלא יענה
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים טיפ בשבילך - תנסה לפעמים להשקיע קצת מחשבה בתשובות שאתה מקבל בפורום.מה שQttP מנסה להסביר לך זה שמסכי CRT נוטים לסבול ממחלות של geometric distortion. או בעיות ארות שהשפורפרת יכולה לייצר עם הזמן.כאשר אתה מצלם מסך CRT עם מצלמה (וידיאו או סטילס) זה יכול להיראות לגמרי אחרת כי יכולה לטפוס פריים שונה ממה שהעיינן שלך רואה.אתה בכלל מתאר טישטוש בצורה של blur?
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים אם כיונון ההגדרות לא עוזר, גאל את עצמך מיסוריו ואותו מיסוריך, ותניח אותו בחוץ ליד הפח, האופציה היותר עדיפה היא לבדוק לאן מוסרים פסולת אלקטרונית, כדי שילדים מפגרים לא ינפצו אותו באמצע הרחוב.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים זה בעיה בקצב רענון של מסכי crt. אין לך מה לעשות בעניין. כמו שאמרו מעלי- אל תזרוק את המסך סתם.
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים אם זה לא יעזור:http://www.ehow.com/how_6651853_fix-blurry-crt-computer-monitor.htmlאז באמת לפח ובלי יותר מדי מחשבות.
פורסם 2012 ביוני 2613 שנים מחבר יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ שְׁמֵהּ רַבָּא. בְּעָלְמָא דִּי בְרָא כִרְעוּתֵהּ, וְיַמְלִיךְ מַלְכוּתֵהּ וְיַצְמַח פֻּרְקָנֵהּ וִיקָרֵב מְשִׁיחֵהּ...תאמינו לי היה מסך טוב כל החיים שלו עשה טוב למה!! למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה עולם איזהההההההההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.