עבור לתוכן

רוצה לשדרג מ4850 מה כדי?

Featured Replies

פורסם

האמת שהרבה זמן רציתי להחליף ת4850 ואז תמיד התחרטתי וחכיתי עוד ועוד בנתים הוא מריץ לי הכל..אבל לא בהגדרות גבוהות!

אחרי ששחקתי Ghost Recon:Future Soldier בא לי מאוד לשדרג אותו!!

אזז מה אתם ממליצים לי עם הסתדרתי יפה עם 4850 ..כרטיס חזק מימנו לא צריך להגזים פשוט שיעבוד טוב יותר בהגדרות גבוהות יחסית בלי תנועות איטיות וכו'

נ.ב אני קצר בכסף אז מה מומלץ לי ..בעיקרון 6870 חשבתי עליו ראיתי אותו בזאפ הכי זול 715 שקל בערך..

מחיר סביר אני יכול לעמוד בו .אבל השאלה עם אפשר לחסוך בכרטיס לא פחות גרוע מימנו בתקציב זול יותר עם כמעט אותם ביצועים (שלא משמעותים ..או שעם כבר לשדרג אז 6870 וזהו סופי! מקווה שהבנתם אותי תודה רבה ;D

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל תרשום שאר המפרט (הכי חשוב ספק כוח ומעבד). תגיד גם מה התקציב המקסימלי (מומלץ לרשום בכותרת של הת'רד). כמו כן חשוב גם שתרשום מה הרזולוציה של מסך שלך.

פורסם
  • מחבר

אין תקציב כרגע שאני יכול לרשום מה שרשמתי היה מובן כבר.. יש לי 6 גיגה מעביד duo e8400 ספק כוח enermax liberty 400w 30a 12 v

מזתומרת רזולציה לא מבין אותך ..יש לי מסך סמסונג 23 אינץ רוצה לשחק כל רזולציה שנוחה לי 1600 כביכול

פורסם

אני ממליץ בחום על HD6950 אשר נמכר ביד2 הביצועים שלו מעולים.

אם אתה חושש לרכוש כרטיס יד2 אז HD6870/GTX560Ti יתאימו לך עד 900

אוברקלוק למעבד שלך ישפר נאות את הביצועים.

כמובן שיש צורך בקירור טוב וספק אמין.

פורסם

ביקשת לא משהו רציני, אם כך מה דעתך על

AMD HD5770?

הוא לא יקר, הביצועים שלו יספיקו לך, והוא לא דורש יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

900 שקל יקר אנילא מתכוון להשקיע תמחיר הזה!

אוברקלוג למעבד יש לי מ3.0 ל 3.6 קירור מצוין יש לי! וגם ספק..אף כרטיס מסך בעולם לא דורש יותר מיזה ראיתי פה רשימה של כרטיסי מסך ו דרישה לשהם אף אחד לא עבר ת110 w שככה סתם מוגזם להשקיע ספק במחיר כמו של כרטיס מסך! נ.ב לא מדבר על כרטיסי מסך מפלצתים שגם עולים במחיר של מחשב

HD5770 הוא יותר חזק מ4850 במה דרגות? לפי זה אני אני אולי אשכול לרכוש אותו!

עריכה: מימה שאני בודק זה הכי שווה ויחסית זול וגם הכי חזק אני אקח אותו וזהו!

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6870-1gb-gddr5-pci-bkn-iit-mhshb-hdsh-blbd-p-13608?language=he

פורסם

קודם כל תרגע. שאלו בדיוק מהסיבה הזו מה התקציב שלך ואתה השבת שאין תקציב. ברגע שנתנו לך הצעות אתה מזדעק על מחיר.

כרטיסים באותה רמת ביצועים של 4850 עולים סדר גודל של 500 ש"ח ומן הסתם אין בהם טעם שכן רמת הביצועים ממש דומה לזו של הכרטיס הקיים. בסדר גודל של 600 ש"ח יש כבר כרטיסי 5770 שקצת חזקים יותר, אבל קשה להגיד שהם מצדיקים הוצאה כספית עבור מי שיש לו HD4850 פשוט כי השיפור לא כל כך מהותי.

אם אתה רוצה לראות את השיפור בביצועים תאלץ לעלות ל6850 או משהו ברמתו שזה כבר סדר גודל של 700 ש"ח.

פורסם

עריכה: מימה שאני בודק זה הכי שווה ויחסית זול וגם הכי חזק אני אקח אותו וזהו!

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6870-1gb-gddr5-pci-bkn-iit-mhshb-hdsh-blbd-p-13608?language=he

6870 אכן יהיה שיפור מהנוכחי.רק תשים לב שהמחיר הוא בקניית מחשב חדש בלבד.

פורסם

5770 חזק מהכרטיס הנוכחי שלך בערך ב-25%,

אם תקנה של חברה-בת טובה, תוכל אפילו להמיר אותו ולעשות לו אוברקלוק סביר.

5770 לא יקר יחסית, ואמרת שאין לך בעיה רמה-שתי רמות מעל לשלך, והוא עונה מה שאתה רוצה.

אם לא, מדובר פה כבר ב-6780, שזאת השעה קטנה, אבל תמורה נחמדה.

שוב, כדאי לך להשקיע ביותר מ-5770 מהסיבה הפשוטה שלא תצטרך עוד שנה-שנה וחצי לרוץ להחליף, כי קפיצה ברמה אחת-שתי רמות זה בזבוז כסף לעתיד.

פורסם
  • מחבר

חחח לא שמתי לך שזה בקניה מחשב חדש ;D

בכל אופן מה הפארים בין 6870 ל6850 ? חוץ מבכסף אני באמת הרגיש משהו נוסף?

ואיאפשר לרכוש אאחד מהם בחול בזול יותר? הבנתי שכבר אין יותר תמכס וכל השטיות האלה..?

פורסם

ואיאפשר לרכוש אאחד מהם בחול בזול יותר? הבנתי שכבר אין יותר תמכס וכל השטיות האלה..?

אני לא חושבת שתשים לב להבדל, אם אתה מסתפק בכרטיס הנוכחי שלך.

פורסם

*פערים

ברזולוציה ספציפית אתה מוזמן להיכנס לקישור הבא ולראות את הפער בין HD6850 לבין HD6870

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7970_GHz_Edition/28.html

בכל הרזולוציות הפער הוא 9% לטובת הHD6870, למרות שגם אפשר לעשות OC(המהרה) ואף להגדיל את הפער, בנוסף HD6870 דורש יותר הספק(2 חיבורים של 6 פינים מספק הכוח) לעומת HD6850 שדורש פחות הספק וגם חיבור אחד של 6 פינים מספק הכוח.

perfrel.gif

פורסם

אתה מציג את התמונה לא נכון, ביחס ל - HD7970 ההבדל הוא 9%.

אם להשוות בין שניהם אז ההפרש הוא (52:43) 100X שזה 120.9%, מה שאומר שהפרש הביצועים ביניהם עומד על כ - 21% בערך (20.9).

לדעתי שהשדרוג ל - HD5770/6770 לא משמעותי מספיק ובזבוז כסף.

שים לב שה - HD6870 שהוא אופצייה מצויינת עולה 720 ש"ח רק במבצע של קניית מחשב חדש, ללא המבצע הוא עולה 800 ש"ח (ביד שנייה אפשר להשיג אותו ב - 550/580 ש"ח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים