עבור לתוכן

חוות דעת על החנות TMS

Featured Replies

פורסם

אני בקרוב קונה מחשב ב-3500 ש"ח ואני רוצה לדעת איך החנות TMS.

בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני 3 שנים עכשיו הוא עובר לאחי) קניתי ב-IQPC והיה שירות אחלה.

עכשיו מעניין אותי לדעת איך TMS?

יש להם שירות טוב? הם אמינים?

מאיפה יותר כדאי לי לקנות מ-TMS או מ-IQPC?

ועוד שאלה, במפרט אני לא מזמין גם מערכת הפעלה, צרבתי על דיסק מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE,

ואני רוצה שהם ירכיבו לי את המחשב ויעשו הכל, אז אני יכול להביא להם את הדיסק שצרבתי והם יתקינו את המערכת הפעלה והכל?

תודה מראש :)

פורסם

גם TMS וגם IQPC הם אחלה

יש בינהן מרחק גיאורגפי רב, והייתי מכניס את זה למערכת השיקולים

וקונה ממי שיותר קרוב אליי פיזית

לגבי מערכת ההפעלה-

אל תהיה ילד

אף אחד לא יתקין לך מערכת לא חוקית

כי כמו שאומרים אצלנו

זה לא חוקי

אם תביא להם דיסק ורישיון חוקי, אני מעריך שבתוספת תשלום הם ישמחו להתקין

פורסם

חנות טובה. לדעתי קנה מהיכן שתשיג את הרכיבים המשתלמים ביותר בשבילך והזולים ביותר - פעמים זה הבדל בכמה מאות שקלים .

בזמן תקלה תמיד אפשר לשלוח את המחשב במשלוח עד לחנות וכן חזרה לבית -זה דבר לא בעייתי (מבחינתי ) .

להתקין מערכת הפעלה זה קל כמו "להתקין" עכבר למחשב. תעבור בגוגל איך הולכת ההתקנה ותווכח עד כמה זה קל .

פורסם
  • מחבר

אני יודע נגיד לפרמט מחשב וכל זה..

אבל שהמחשב מגיע חדש זה בדיוק אותו דבר כמו לפרמט?

מכניסים את הדיסק ומתקינים?

נגיד שמגיעים לשלב של המחיצה, אז אין כונן C\D אז איך יוצרים?

פורסם

התקנת פעם ווינדווז 7? אם לא, אתה מוזמן לראות את שלבי ההתקנה ובפרט את שלב קביעת המחיצות ביוטיוב.

לגבי החנות, מרחק זה שיקול חשוב. אם יש לך ניסיון טוב עם אחת, זה שיקול נוסף.

פורסם

מנסיון אני יודע ש IQPC באמת אחלה , הם עזרו לי בכמה מקרים שקניתי מהם

עכשיו אני קונה מ RSM בתל אביב בגלל שאני גר קרוב לשם והם באמת אחלה .

אני חושב שמאוד חשוב לקנות מערכת או אפילו חלקים למחשב מחנות שקרובה אלייך .

את תתפתה לכל משפטים של משלוח חינם או דברים כאלה .

כי ברגע האמת אתה תמצא את עצמך מחכה לשליח בבית , ביום שהכי לא נוח לך -לפעמים חצי יום ואחרי שהוא יאסוף את המחשב אתה תיהיה בלי מחשב לפחות שבוע -שבוע וחצי.

ואז עוד פעם תצטרך לחכות לו איזה חצי יום עד שהוא יגיע

ובמקום זאת אתה יכול לקפוץ לחנות שקנית ממנה שהיא קרובה אלייך שיבדקו לך את הבעיה (לפעמים יש בעיות קטנות שפותרים לך במקום)

ואז אתה חוזר הביתה שמח וטוב לב . במקרה הכי גרוע אתה משאיר את המחשב יום אחד .

נכון שאתה יכול לנסוע לחנות רחוקה שקניתה ממנה ואז אתה מבזבז שוב יום לנסוע ויום לחזור ושוב חצי שבוע הלך לך .

נכון שלפעמים יש הפרש מחירים בין כל מיני חנויות אבל הוא הפרש קטן וזעיר לעומת הנוחות לקנות קרוב לבית ולקבל שירות טוב (ועל זה אני יכול להגיד שIQPC נותנו לי שירות טוב) , דבר שאני לא יכול להגיד על TMS שעוד בטלפון נשמע כאילו מי שענה לי עושה לי טובות שהוא מדבר איתי שרציתי לשאול כמה שאלות על ה SSD שרציתי לקנות.

לעומת טרטורים וכל מיני בזבוזי זמן לקנות במקום מרוחק .

אני כותב שוב , מנסיון - קנה מרשימת החנויות המומלצות שיש באתר שהכי קרובה אלייך הביתה !

מבין-גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים