עבור לתוכן

המלצה למכונת תספורת בסביבות 150-300+- ש"ח. תודה!

Featured Replies

פורסם

אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

פורסם

יש לנו את wahl 300 כבר שנתיים והיא טובה מאוד.

קנינו אותה אחרי שהייתה לנו wahl יותר מ10 שנים שפשוט התחילה להרעיש.

כמו כן היה נסיון עם רמינגטון שנהרסה אחרי שנה - מכונה יפה ומאובזרת אבל אי אפשר להשוות לwahl.

נסיון אחר היה עם moser שהמכונה עלתה 120 ש"ח אבל היא ממש שבירה(יש עדויות על כך ברשת).

פורסם

עם כל הכבוד לכל מכונות התספורת למיניהן שאני בטוח שהן מעולות, אין יותר טוב מ-MOSER.

מה שכן, מה שכתבו מעלי נכון חלקית והמכונה הזולה שלהם (זו שעולה 120 ש"ח) פחות מומלצת.

לי היה אותה ודווקא לא היו לי בעיות איתה בכלל במשך מעל 10 שנים (!) אבל היא לא היתה כ"כ נוחה.

מבחינת אמינות לא היתה איתה בעיה והיא יכלה להמשיך לעבוד עוד שנים, הסיבה שהחלפתי אותה כאמור היתה הנוחות.

החלפתי לדגם 1871 של MOSER שזו המכונה הטובה והנוחה ביותר שהשתמשתי בה בחיי, אבל זה מעל התקציב שלך.

בכל אופן לא חסרים דגמים שלהם בטווח המחירים שלך, אם כי הייתי ממליץ לך לנצל את מלוא התקציב (אולי אפילו להוסיף קצת) ולקנות את הדגם הכי טוב שאתה יכול מכיוון שמדובר בהשקעה לשנים רבות והדגמים היותר יקרים שלהם פשוט מעולים.

פורסם

תלוי מאוד מה הוא מחפש, מכונה חוטית או אל-חוטית. במצב בו המכונה אל-חוטית בשלב מסוים הסוללה (שלרוב אינה פריקה) מתה ואיתה גם בדר"כ המכונה. לכן במצב של מכונה כזו לא הייתי שופך את כל הארנק.

יש לי מכונה אל-חוטית של בייביליס כבר 3 שנים והיא סבירה. היא משאירה לפעמים שיערות רנדומליות ארוכות מהשאר וזה מתסכל קצת. בנוסף לכך, ראשיי המכונה (אלו שקובעים את האורך) נשברים היכן שיש את הפיני חיבור למכונה ואז הם לא נתפסים טוב.

שמעתי רבות על MOSER, מדובר בחברה גרמנית רצינית בתחום שהמכונות שלה עמידות ואמינות לאורך זמן. אישית אני בונה על מכונה שלהם ברגע שהנוכחית שלי תמות.

אגב, לכל החיילים שקיימים פה, מומלץ ואף רצוי מאוד לכם להשקיע פעם אחת 300 שקל בקניה של מכונה במקום ללכת כל פעם לספר. זה חיסכון נהדר והשקעה מצוינת! :)

פורסם

אני יכול להמליץ על moser 1881, עלתה לי בסביבות ה 250 לפני משהו כמו חצי שנה.

היא אלחוטית ובאה עם 6 גדלים, מתמודדת יפה עם שיער מאורך.

יכול לחסוך קצת מזומנים למי שעושה תספורת סטנדרטית...

פורסם

לכל החיילים שקיימים פה, כשרק התגייסתי קנינו מכונה (כי עד סוף השירות שלי ניהיינו 3 חיילים בבית) והיא אכן הייתה השקעה טובה אבל ברגע שגיליתי שיש בסיסים עם אחלה ספרים התחלתי להסתפר בבסיס, זה באמת כבר לא מה שהיה פעם.

היום זה איזה ערס שלמד ספרות באורט והוא די מרוצה מזה שגם עושה משהו שעוזר וגם יש לו יחסית מלא חופש - התוצואות טובות, ממליץ.

פורסם

ת'כלס, גם אני שמעתי שיש שינוי במצב הספרים הצבאיים ורובם "מיקצועיים" ורציניים יותר ולא מעבירים מכסחת דשא, אלא נותנים "תספורת מסוגננת". צריך לבדוק את זה פעם בהזדמנות...

פורסם

הספרים באמת בסדר, אצלי לפחות.

אבל למי יש זמן ללכת לספר בבסיס כשיש כל כך הרבה עבודה? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים