עבור לתוכן

חיבור שני מחשבים למודם כבלים ע"י שני חיבורים

Featured Replies

פורסם

תגידו אנשים....

יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ...

האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????....

תודה מראש ! ;D

פורסם

במודמים הקיימים זה בלתי אפשרי, אני לא יודע אם ישנם מודמים אשר תומכים באפשרות זו בחו"ל...

פורסם
  • מחבר

אבל שמעו...חבר שלי עשה בדיוק אותו דבר ועבד לו...רק שיש לו מודם אחר..אין לי מושג של איזה חברה ואיזה דגם...אבל שלי זה של תומסון....ולא עבד לי...ולו כן....אז חייבת להיות אפשרות כזאת...רק אין לי מושג איך לעשות את ההגדרות או אם בכלל צריך לשנות משהו.....

פורסם

אפשרי רק למי שמתחבר לאינטרנט ללא חייגן

פורסם

זה לא קשור לחייגן או לא חייגן.

זה קשור לשאלה אם המודם הוא גם נתב או לא. בשביל לחבר שני מחשבים בו זמנית על אותו חיבור אינטנרט (אותו מודם, אותו קישור לאינטרנט, אותו IP חיצוני) צריך נתב (אלא אם כן המודם וספקית האינטרנט תומכים ב-IP כפול, דבר שנשמע מאוד לא הגיוני שספקיות האינטרנט יעשו).

תשאל את החבר שלך בדיוק איזה מודם יש לו, דגם וחברה, ואז נדבר כבר.

פורסם
זה לא קשור לחייגן או לא חייגן.

זה קשור מאוד אם יש חייגן אז אין אפשרות לחבר שני מחשבים לאותו המודם ללא נתב.

זה קשור לשאלה אם המודם הוא גם נתב או לא. בשביל לחבר שני מחשבים בו זמנית על אותו חיבור אינטנרט (אותו מודם, אותו קישור לאינטרנט, אותו IP חיצוני) צריך נתב (אלא אם כן המודם וספקית האינטרנט תומכים ב-IP כפול, דבר שנשמע מאוד לא הגיוני שספקיות האינטרנט יעשו).

עובדה שאצל אחי זה עובד (מודם מוטורלה) נראה לי שבגלל זה שספקיות האינטרנט עוברות לעבוד עם חייגן מי שיש לו אינטרנט בלי חייגן הרוויח

פורסם

ככה זה אצל חבר שלי

יש לו מודם מוטורולה שהוא קיבל ממתב

אם הוא מחבר אותו ל-hub (לא ראוטר) ומחשב 3 מחשבים כל מחשב מקבל אינטרנט בלי שום הגדרות מיוחדות ולכל מחשב יש IP משלו. הוא לא פרץ את המודם או משהו כזה הוא פשוט קיבל את זה ככה)

עכשיו הוא קנה ראוטר וחיבר אליו את המודם ככה שלכל המחשבים יש רק IP אחד. את יציאת ה-USB של המודם הוא חיבר למחשב אחר שמקבל כתובת IP שונה מכל השאר בלי שום הגדרות/פריצות, just plug and play.

דרך אגב למי שתוהה למה הוא שם ראוטר זה בגלל שיש לו 4 מחשבים והמודם נותן לו רק 3 כתובות IP שונות, ככה שהמחשב הרביעי לא רואה אינטרנט.

פורסם

זה נחמד,

הוא מקבל רק 3 כתובות IP שונות, או 3 חיבורים פיסיים?

פורסם

3 כתובות IP נותן לו 3 חיבורים

המודם מחובר להאב וההאב מחובר ל-3 מחשבים

פורסם

לירן אחי..... בטח שיש ... הרי זה אני מי שאתה מדבר עליו שהצליח לחבר! וכבר אמרתי לך מה לעשות בקשר לזה

ויש לי מודם אמביט

פורסם

Holy, זה מעניין. איזה דגם בדיוק המודם הזה?

פורסם

הוא בצבא

אני אבדוק לך עוד שבועיים

בעיקרון זה מוטורולה לבן שעומד כזה על הצד (יענו לא שוכב)

פורסם

SB4100?

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים ;D להגיד לכם ת'אמת...ירדתי מהקטע הזה שלחבר את שני המחשבים למודם...כי המודם שלי לא תומך ...הוא לא מצליח לעבוד כראוטר...התקשרתי גם לחברת מת"ב וזה מה שהם אמרו לי....הקטע הוא שיש לי שני מחשבים...באחד יש אינטרנט ובאחד אין...ושם אני רוצה לשים אינטרנט...

איזה אפשרויות יש לי כדי שגם שם יהיה אינטרנט ?

אם יש לי כרטיס רשת במחשב אחד....וגם בשני....וכבל רשת מוצלב...איך אני עושה את כל השיתוף של האינטרנט ?

ויש אפשרות שיהיה בשניהם אינטרנט מבלי שאחד מהם יהיה שרת...ס'תומרת שאחד מהם לא יהיה תמיד חייב לפעול כדי שבשני יעבוד האינטרנט...

מבינים אותי אנשים ?.......

תודה מראש !

פורסם

לי יש motorola sb4200 הוא מחובר לאב ואני מקבל 3 איפים שונים ל3 המחשבים שמחוברים לאב ועוד איפי דרך הusb שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים