עבור לתוכן

איך אתם מפיצים ריח בחדר/דירה שלכם?

Featured Replies

פורסם

האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

פורסם

בשירותים&מקלחת מטהר אוויר(פועל תמידית ברגע שמדליקים את האור) בנוסף מבשם אוויר או מפיץ ריח בריח לבנדר.

בחדר מטהר אוויר RainMate של חברת rainbow כל מה שהוא צריך זה קצת מי ברז(אין צורך להחליף פילטר או לתחזק אותו רק להחליף את המים פעם ביום) ואפשר גם להוסיף כמה טיפות של שמן אקליפטוס או לרכוש את הניחוחות(יש 14 והם זמינים רק בחבילות של 4).

Assorted Scents

Apple Blossom

Berry

Eucalyptus

Gardenia

Lemon

Orange

Pine

Spice

Vanilla

Violet

Luxury Collection

Lavender Juniper

Mandarin Rosewood

Orange Ginger

Tea Tree Mint

פורסם

לא מפיצים ריח...

בשירותים - על האסלה יש איזה חומר שנראה כמו ג'לי והוא דבוק עליה.

פורסם

כמו גיל, בשיטה המקובלת

פורסם

בד"כ מפליץ... לא יותר מזה ;D

היה מתבקש :xyxthumbs:

פורסם

לא סובל ריח של מטהרי אוויר

פורסם

מה, אף אחד כבר לא משתמש בפטנט העתיק של הגפרור?

פורסם

מה, אף אחד כבר לא משתמש בפטנט העתיק של הגפרור?

אני משתמש בפטנט שלך בצירוף הפטנט של Gil28

פורסם

יש לי מפיץ ריח של סנו שאני קונה בשופרסל בריח אורנים,עושה ריח נעים וגם לא יקר .

פורסם

לא סובל ריח של מטהרי אוויר

+1

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

10 אנשים הגיבו ואף אחד לא משתמש בנרות ריחניים? מוזר. חשבתי שיהיו פה לא מעט שמשתמשים בזה

פורסם

הייתה תקופה שהייתי מדליק את הטיפות האלו כמו שמן בכל מיני ריחות...

יש מכשיר כזה עם בטריות שעולה משהו כמו 80 שקל... והוא עם מיכל כזה נותן לחיצה כל כמה זמן ומפיץ ריח... זה עושה ממש ריח בכל מקום שתשים אותו... {ויש אפשרות לכמה טווחים של זמן}

כיום אני לא מבשם את הבית בצורה מיוחדת למרות שבאמת כבר כמה זמן יש לי רצון לעשות משהו שיהיה ריח טוב כל הזמן בבית...

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע של מטהרי האוויר. לא רק שהם לא מסווים את הריח של החרא, הם גם חונקים.

בסופו של יום השירותים שלך מריחים מחרא עם שאריות כימיות של וורדים.

פורסם

אתה מוזמן לבוא אלי הבייתה ואני אתן לך להבין את הייעוד שלהם ממש תוך כמה רגעים.

הדבר בעיקר קריטי שמישהו רוצה להכנס אחרי מישהו {שהפגיז תשירותים בפצצה כימית} אז מטהר אבל זה דבר מופלא... במקרה שיש שהות גדולה בין האנשים ויש אוורור בדרך כלל לא צריך אפילו מטהר אוויר...{ אלא אם כן המפגיזים מחרבנים מחוץ לניאגרה ולא בתוכה או שיש להם חרא ייעודי שריחו עומד במקומו ולא מתנדף בקלות}

:cool2: :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים