פורסם 2012 ביוני 1813 שנים האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים בשירותים&מקלחת מטהר אוויר(פועל תמידית ברגע שמדליקים את האור) בנוסף מבשם אוויר או מפיץ ריח בריח לבנדר.בחדר מטהר אוויר RainMate של חברת rainbow כל מה שהוא צריך זה קצת מי ברז(אין צורך להחליף פילטר או לתחזק אותו רק להחליף את המים פעם ביום) ואפשר גם להוסיף כמה טיפות של שמן אקליפטוס או לרכוש את הניחוחות(יש 14 והם זמינים רק בחבילות של 4).Assorted ScentsApple BlossomBerryEucalyptusGardeniaLemonOrangePineSpiceVanillaVioletLuxury CollectionLavender JuniperMandarin RosewoodOrange GingerTea Tree Mint
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים לא מפיצים ריח...בשירותים - על האסלה יש איזה חומר שנראה כמו ג'לי והוא דבוק עליה.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מה, אף אחד כבר לא משתמש בפטנט העתיק של הגפרור? אני משתמש בפטנט שלך בצירוף הפטנט של Gil28
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים יש לי מפיץ ריח של סנו שאני קונה בשופרסל בריח אורנים,עושה ריח נעים וגם לא יקר .
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר 10 אנשים הגיבו ואף אחד לא משתמש בנרות ריחניים? מוזר. חשבתי שיהיו פה לא מעט שמשתמשים בזה
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים הייתה תקופה שהייתי מדליק את הטיפות האלו כמו שמן בכל מיני ריחות...יש מכשיר כזה עם בטריות שעולה משהו כמו 80 שקל... והוא עם מיכל כזה נותן לחיצה כל כמה זמן ומפיץ ריח... זה עושה ממש ריח בכל מקום שתשים אותו... {ויש אפשרות לכמה טווחים של זמן}כיום אני לא מבשם את הבית בצורה מיוחדת למרות שבאמת כבר כמה זמן יש לי רצון לעשות משהו שיהיה ריח טוב כל הזמן בבית...
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים אף פעם לא הבנתי את הקטע של מטהרי האוויר. לא רק שהם לא מסווים את הריח של החרא, הם גם חונקים.בסופו של יום השירותים שלך מריחים מחרא עם שאריות כימיות של וורדים.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים אתה מוזמן לבוא אלי הבייתה ואני אתן לך להבין את הייעוד שלהם ממש תוך כמה רגעים. הדבר בעיקר קריטי שמישהו רוצה להכנס אחרי מישהו {שהפגיז תשירותים בפצצה כימית} אז מטהר אבל זה דבר מופלא... במקרה שיש שהות גדולה בין האנשים ויש אוורור בדרך כלל לא צריך אפילו מטהר אוויר...{ אלא אם כן המפגיזים מחרבנים מחוץ לניאגרה ולא בתוכה או שיש להם חרא ייעודי שריחו עומד במקומו ולא מתנדף בקלות} :cool2:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.