עבור לתוכן

Dead Space 3 - פרטים נוספים על הקו-אופ,אויבים ועוד

Featured Replies

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כתבתי את זה בכתבה שהיתה באתר על זה... המשחק פשוט נראה כמו Lost Planet - במיוחד הקטע עם הBOSS FIGHT והיה עוד כמה לפני זה... הקטע שאתה צריך לפגוע בתאים הצהובים האלה כדי להוריד את האויב... זה פשוט קופי lost planet

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא חושב שזה עניין של פורט פשוט או פורט "נורמלי" - פורט זה פורט וזה לרוב גרוע מאוד.

אכזבה גדולה... זה פשוט נראה שנטשו את שחקני הPC לטובת הקונסולות

פורסם

http://www.dsogaming.com/news/dead-space-3s-executive-producer-blatantly-lying-about-offering-the-same-experience-on-all-platforms/

המשחק הזה הוא ביזיון אחד גדול, לא רק שהם הוסיפו לו את כל העניין של השדרוגים/נשקים לסינגל בתשלום אלא גם משקרים ללא בושה לגבי הסיבה שהם לא משקיעים בגרסת המחשב כי הם "רוצים ליצור חווייה אחידה לכל הפלטפורמות".

וזה עוד מבלי לדבר על החששות בקרב חובבי הסדרה (שאני לא נמנה עליהם) שהסדרה הולכת מכיוון האימה יותר לכיוון האקשן.

פורסם

וזה עוד מבלי לדבר על החששות בקרב חובבי הסדרה (שאני לא נמנה עליהם) שהסדרה הולכת מכיוון האימה יותר לכיוון האקשן.

Finished the 360 version. Took around 12+ hours I reckon...too lazy to check atm.

Did most of the sidequests and took my time exploring every corner.

It's a good game,old dead space gameplay the first 9 chapters,but more action after chapter 10 and definetly nothing but guns blazing on the last chapters.

:)

פורסם
פורסם
  • מחבר

אז מה הרשמים שלכם מהמשחק?

הרסו אותו באופן טוטאלי או שהאכזבה לא כזאת גדולה כמו שאומרים?

אני עדיין מתלבט אם הוא שווה קנייה...

פורסם

התחלתי לשחק היום שיחקתי בערך שעתיים +

שלב מוקדם מידי להגיד משהו על המשחק האמת

נהנה בנתיים אבל עשו שינויים עכשיו אתה מוצף בתחמושת וחיים בצורה כזאת שיש אפס אתגר ואפס אלמנט של פחד

רק הנאה מהמשחקיות עצמה הזרימה והגרפיקה העלילה והכל

אולי אני פשוט צריך לשחק על HARD במקום NORMAL וזה יהיה יותר דומה למשחקים הקודמים בסדרה

לא הבנתי כל כך את הקטע של הנשקים

נגיד אני מפרק נשק שבניתי אני מקבל חזרה את ה NODES ? אני מפחד להרוס נשק סתם וילך הכל

איזה הבדל בין המשחק הראשון לשלישי מבחינת השליטה בדמות

בראשון בקושי היית יכול להסתובב לראות מה יש מאחורייך הרגשת כבד ומסורבל זה היה לוקח מאמץ להסתובב עם העכבר

דבר שהציק אבל הוסיף למשחק

פורסם

התקדמתי קצת יותר במשחק

כרגע שחקתי את הסצנה שאתה מתרסק לכוכב הקפוא

עבודה ממש יפה עשו המפתחים העלילה והזרימה של המשימות מרגישה טוב

ההתעמקות בפרטים הקטנים באנימציות של החליפה והחללית הקטנה שאתה נוסע איתה

אהבתי גם את הקטעים של הריחוף החופשי בחלל ממש כיף לרחף שם מעל לכוכב לכת מתחתייך תמיד רציתי לעשות את זה במשחק

צריך גם לשבח את הסאונד של המשחק והמוזיקה הכל עשוי ברמה

דבר מעצבן שגם היה במשחק הקודם זה שלא יוצא להשתמש ביותר מידי נשקים

אני כבר איזה 30-40 אחוז מהמשחק עברתי ואני עם אותו הנשק מההתחלה וגם יש יותר מידי בלאגן בנשקים

אני לא מבין בטבלאות של ה DMG SPD RLD וכל הנתונים מה יותר טוב ממה לא ממש ידידותי למשתמש

גם במשחק הקודם שחקתי רק בכמות קטנה מהנשקים כי אין טעם באמצע המשחק להתחיל לשדרג נשק חדש

ככה שיוצא שצריך לשחק שוב מחדש וללכת על סט נשקים אחר דבר שלא עשיתי

שורה תחתונה הכל מתחבר לתוצאה סופית שמצליחה להעביר תחושה של אמינות שמכניסה אותך למשחק טוב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחק די טוב.

אם אהבתם את הקודמים בסדרה תהנו גם ממנו.

יש מספיק משאבים במהלך המשחק ליצור ולשדרג.

במיוחד אם אתם מקפידים לאסוף הכל.

מבחינת קושי, אם אתם שחקנים מנוסים עדיף לא לשחק אותו על פחות מHARD.

במיוחד לאור העובדה שמדובר על משחק אימה, והפחד הוא חלק מהחוויה.

לגבי נשקים יש קוסטומיזציה מלאה.

אפשר לפרק ולהרכיב שוב ושוב את כל הרכיבים שצברתם.

לבנות רכיבים חדשים ממשאבים.

ולמכור חפצים בתמורה למשאבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים