עבור לתוכן

שאלה על WiFi בלוח אם

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מבין בWiFI ובחיבורי אינטרנט, אז האם לוח האם הזה יכול ליצור רשת אלחוטית ולהתחבר לרשת אלחוטית בלי כרטיס רשת וראוטר נפרד?

פורסם

הלוח הזה יכול להתחבר לרשת אלחוטית קיימת בלי ציוד נוסף, הוא לא יכול ליצור רשת אלחוטית.

פורסם

הלוח הזה יכול להתחבר לרשת אלחוטית קיימת בלי ציוד נוסף, הוא לא יכול ליצור רשת אלחוטית.

לא מדויק, הוא גם יכול ליצור רשת אלחוטית אד הוק

פורסם
  • מחבר

הוא יכול ליצור רשת אלחוטית שאפשר לגלוש בה באינטרנט, או שרק אפשר להתחבר אליה כדי לקשר בין מכשירים? (אני לא ממש מבין מה זה אד הוק וכל זה..)

פורסם

אתה יכול לעשות כל מה שאפשר לעשות עם רשת מבוססת 802.11 IEEE.

ad hoc אומר חיבור point-to-point.

infrastructure אומר חיבור בטופולגיית כוכב.

פורסם

אני מציע שתפרט בדיוק איזה ציוד יש לך בבית ומה אתה רוצה לעשות, כי בקשתך כלל לא מובנת.

פורסם
  • מחבר

הבקשה שלי לא מובנת כי אני לא מבין מה אני צריך לבקש ;)

יש לי בבית מודם וראוטר, ואני רוצה ליצור רשת אלחוטית, ולהתחבר גם לרשת אלחוטית שכבר קיימת. האם זה אפשרי עם הלוח הזה ללא כרטיס רשת ואביזרים נוספים?

פורסם

למה ליצור רשת אלחוטית נוספת אם כבר יש לך אחת מהראוטר ???

פורסם
  • מחבר

הראוטר שלי לא אלחוטי... (יש כזה דבר..?)

תסלחו לי אם יש לי טעויות, כי אני ממש לא מבין בכל הנושא הזה, והתחלתי ללמוד עליו ממש עכשיו

פורסם

ברור שיש כזה דבר ראוטר לא אלחוטי.

העניין הוא, שמצד אחד אתה רוצה להתחבר ל"רשת אלחוטית קיימת" - נשמע מזה שיש לך כבר רשת אלחוטית בבית. ואז אתה רוצה גם ליצור רשת אלחוטית חדשה - בשביל מה? מה התפקיד של הקיימת, ומה של החדשה?

אתה ממש לא צריך להבין בכל הנושא הזה כדי לדעת מה אתה מנסה להשיג. אתה צריך רק לדעת מה המטרה הסופית שאתה שואף אליה:

האם אתה מצפה שהמחשב שלך יהיה מחובר לאינטרנט בצורה אלחוטית? או שיהיה מחובר לאינטרנט חוטית, ולשתף אינטרנט להתקנים אחרים אלחוטית? או שזה לא קשור לאינטרנט בכלל ואתה סתם רוצה ליצור רשת ביתית? איזה התקנים תומכי wifi אחרים יש לך שאתה רוצה שיתחברו לאותה רשת: מודם? ראוטר? מחשב נייד? סלולרי? אתה לא יכול להתחבר לשום מקום אם אין לך משהו אחר להתחבר אליו.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהמחשב שלי יתחבר באופן חוטי לאינטרנט, אבל אני רוצה ליצור רשת אלחוטית (אין לי רשת אלחוטית. יש לי ראוטר לא אלחוטי) כדי להתחבר דרך מחשב נייד, אייפון ואייפוד.

פורסם

אז התשובה היא כן.

אתה יכול ליצור דבר כזה ע"י המחשב (כולל הלוח הזה), אבל זה לא כל כך פשוט ודורש קצת התעסקות.

כמובן גם שהרשת האלחוטית תעבוד אך ורק כאשר המחשב שלך דלוק ועובד לחלוטין (לא כבוי או במצב שינה).

האם כדאי לך? אולי כדאי לך לרכוש נתב אלחוטי במקום הקיים ולוח אם פשוט וזול יותר?

פורסם
  • מחבר

עוד שיקול בקניית הלוח הזה הוא שאני לא צריך כרטיס רשת כדי להתחבר לרשת אלחוטית (ויש מצב שאני אצטרך להתחבר לרשת אלחוטית אחרת עם המחשב עצמו) ואם אני אצטרך כרטיס רשת נפרד, יש מצב שתהיה לי בעיה עם כרטיס המסך הנוסף שאני אשים למערך SLI, כי רוב הסיכויים שהכרטיס יחסום את סלוט ה-PCI...

פורסם

תמיד ניתן לחבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני עם USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים