עבור לתוכן

נימאס לי המוזיקה והקלפים של היום

Featured Replies

פורסם

אין היום מוזיקה טובה מלים לחן וזמרים טובים עם נשמה וקול וכ היום כול קליפ זה אתו דבר :kopfpatsch: פרמו לסרטי XXX וכול זמירת ניראת ומתלבשת כמו כוכבת XXX זה נהיה ממש מגעיל במיוחד שכולם שם בקלפים מלאים קעקועים ותספות לא טבעיים בכלל תחזרו לי את המוזיקה והקלפים של פעם ולא רוצה קלפים שלילדים אסור ליראות בושה להן זה רק הולך ומדרדיר

• תגובות 43
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבובצ'יק, בן כמה אתה ?

פורסם
shekel.jpg
פורסם
פורסם
  • מחבר

עוד זבל מתוך הרבה זבל כבר נהיה מסריח

פורסם

אז אתה שומע פופ ומצפה ל...?

פורסם

כבר הרבה זמן אנשים נהנים ואוהבים חרא ואם בא אחד ואומר להם שהם מסריחים הם בכלל לא מבינים מה הוא רוצה ואומרים שהוא משוגע

פורסם

באמת ניראה לך שרוב ה"אוכלוסיה" של הפורום פה שומעת את הזבל הזה?

הפוסט הזה חסר טעם.. מילא היה כתוב בצורה הגיונית ומתורבתת. אבל כשאתה פותח יוטיוב ומחפש פופ, תצפה לקבל ***.

כאילו שאני לא יכול לשלוף עכשיו עשרות אלבומים עשויים טוב, אותנטיים ועם לחן אמיתי (ועדכניים)?

כשאתה מחפש חרא, תצפה לקבל חרא.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהיום יותר קל למצוא את המוזיקת חרה הזואת כי זה צף בכול מקום וכול ילד יכול ליראות את הזבל הזה מבלי להתאמץ זה נגיש לך בקלות לא רק במוזיקה גם סרטונים ואת הדברים הטובים יותר קשה למצוא צריך לחפש טוב טוב והרבה סבלנות עצבים וזמן ובזמן האחרון רוב הדברים הטובים במיוחד יוטיוב חסומים לישראל מכול סיבה למה רק לארץ הם חוסמים את הדברים הטובים ואת הזבל לא דוגמה אמא שלי רצתה לשמועה שרים של זמר מסוים מפורסם ורוב השרים היו חסומים לישראל ובמקום זה היה כול מני קלפים של סתם שרים לא קשורים ודברים לא נעמים למה באתר דף של זמר מפורסם צריך להיות גם קלפים כאלה שאסור לילדים ליראות למה הכול מבולגן אין סדר מי שרוצה זבל שימצה אתו במקום אחר גם לגבי סרטוני וודאו באתרים שיש שם בלגן כמו ששמתי שרים לילדים קטנים יוטיוב ובאתו דף היו שרים וקלפים לא לילדים ביחד לא נעים בלגןןןןןןןןןןןןן גם באתר FLIX של תפוז וגם באתר שלהם יש בלגן אי סדר וילד שמחפס סרטונים של כלבים וחתולים אני מצפה שזה מה שהוא יקבל ולא ברדק אחד שלם ודברים לא קשורים ביכלל ולא לילדים כמו קטעים לא מצונזרים של האח הגדול בארץ ובעולם למה ילד שלא חיפש דברים כאלה רואה אותם בקלות בלי שביקש

פורסם

סוכריית עמבה יקרה,

אנא, בכל לשון של בקשה, תנסי לעשות סדר בכתיבה שלך.

אם יש לך משהו אישי נגד פיסוק ואיות, בסדר, אין מה לעשות.

אין שום סיבה שבעולם שכל מי שירצה לקרא את ההודעות שלך יעבור מסכת יסורים שכזו.

השתמשי במקש הenter בסופי משפט, העניין יקל מאוד על כולנו כאן.

אני מקווה מאוד עבורך, סוכרייה יקרה, שאת לא מדברת כמו שאת כותבת, אחרת לא רק שאף אחד לא יבין אותך, אלא גם יתלונן על שלשול ורבלי חריף ביותר.

סעי ברכה ובהצלחה

פורסם

פבל, לא נראה לי שמדובר בעוד ילד מעצבן וחסר השכלה (ולא חסרים כאלו גם כאן בפורום), אלא בבחור

עם דיסלקציה או משהו דומה.

פורסם

מודע לנושא היטב, ואף מקבל ומסכים, אבל משהו בפנים אומר לי שכאן זהו לא המקרה.

פורסם

קרא כמה מהפוסטים שלו (זה לא קל, אני יודע), ותראה שהוא לא איזה דפקט. ראה גם את החתימה שלו: הוא מודע

לכך שיש לו בעיה.

אגב, אני בד"כ מאד לא סובלני כלפי שגיאות-כתיב, הנה לדוגמא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330881.msg2860469#msg2860469

פורסם
  • מחבר

המצב בפרומים השונים פה נהיה מעצבן במקום לעזור לקרוא לנסות להבין הרבה פה משחקים אותה יפי נפש וחושבים שהם אבשלום קור ואפלו המלך השפה העברית מאיר הריאל אתם לא יש הרבה אנשים משכלים וחכמים אם תואר ראשון ושני אבל יש להם בעיות הקלדה על מחשב לא כולם מומכים בהקלדה בשיטה העיורת או אך שלא קוראים לזה אני לא דיסלקט תמשכו לחפש מי דפוק פה בארץ ורק להיתלונן כול החיים שלי כתבתי בלי פיסוק בכול מקום ולא היתה לי בעיה וגם ברשת וכך הרבה אנשים ולא היתה בעיה רק פה הפרומים היחדים שרק מיתלוננים אם אתם גאונים בדקדוק ולשון לכו תהיו מורים ותעזרו לתלמדים ולאנשים להיות יותר טובים יש גם מורים שלה כותבים אם פיסוק וגם להם יש שגיעות כתיב זה המצב וגם רופאים פרופסורים שלך תבין מה הם רשמו לך בטופס כתב חרטומים אל פיסוק אין מה לדבר בספו של דבר כולני בני אדם ולא רבוטים אז מספיק לחפור פה ולענות לי אם יש משהוא להוסיף תודה ומי שחושב שאני בחורה שירד מהעץ מהר

פורסם

כמו כל דבר מתועש

בהתחלה טעים ואחרי זה עושה בעיות עיכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים