עבור לתוכן

הכרטיס לא מזוהה אחרי צריבת ביוס

Featured Replies

פורסם

צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה!

שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה!

עזרה??

פורסם

מז"א לא מזוהה? אז איך קיבלת systemID mismatch?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הדרייבר מהאתר וכרגע זה מזוהה,יש דרך לבדוק אם הביוס של msi אכן נצרב כראוי?

פורסם

אה, הבנתי אותך. כן ככה זה כשצורבים ביוס חדש, זה כאילו החלפת כרטיס - צריך להתקין דרייבר מחדש.

איזה ביוס צרבת? מה אתה מנסה להשיג? אני מסוקרן כי גם אני צרבתי כל מיני ביוסים ל 5850 ולא מצאתי אחד "טוב".

פורסם
  • מחבר

ביוס של msi על כרטיס 5850 של סאפיר,הכרטיס מזוהה ככרטיס msi,אך עדיין אין לי אפשרות לעלות מתח בmsi afterburner!!!

זה היה אמור לפתור את הבעיה,לא?

פורסם

תנסה להעלות מתח בעזרת ה Sapphire TRIXX

פורסם
  • מחבר

תנסה להעלות מתח בעזרת ה Sapphire TRIXX

מצטער שמואל אבל אני לא מחבב את התוכנה הזאת,בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היו לי קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל...

בכ"מ,אם אני לא אקבל פתרון לafterburner כניראה שאנסה את התוכנה הזאת..

פורסם

יש כאן מדריך (אם אני לא טועה), על פתיחת ההגבלה של המתח בתוכנה.

פורסם

אם זה הכרטיס עם ה PCB הכחול זה בלתי אפשרי עם Trixx וכל תוכנה אחרת שניסיתי.

בעיה ידועה..

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להגיע ליציבות על 825/1125 ולפני צריבת הביוס הצלחתי להחזיק,עכשיו יש לי פריזים\תקיעות במשחקים..

המתח גבוהה יותר,קודם הוא היה על 1 נקי ועכשיו הוא על 1.088 אבל יש בעיות יציבות עם oc קטן יחסית(825\1125)

בכ"מ,אני לא יכול לעלות מעל 1.088 עם trixxx

צריבת ביוס של asus תעזור לדעתכם? ;/

e:מצאתי ביוס של asus עם קלוקים גבוהים יותר(765\1125) זה לא יצור בעיה?

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לצרוב את הביוס של asus אך ללא הצלחה,אני מקבל הודעת שגיאה subsystemid mismatch

השתשתי במדריך הזה בפעם הקודמת : http://www.techpowerup.com/forums/showpost.php?p=2134576&postcount=19

אך משום מה זה לא עובד עכשיו..

לא משנה,הצלחתי,אני על תדר 850\1150 ולא קרס בkombuster במשך 20 דקות,הבעיה שמעל זה משחקים פשוט קופאים ואחרי כמה שניות קורסים...

בכ"מ,אין לי אפשרות לעלות מתח...

פורסם

בגרסאות הראשונות של הTRIXX היה אפשר לתת עוד מתח ל5850 הכחול.

תנסה לחזור כמה גרסאות אחורה - אולי אפילו לראשונה

פורסם

זה לא אפשרי בשום גרסא זמינה של טריקס. אני מזמין את מי שמוצא לי פיתרון לחצי כוס בירה (ויינשטפן, הוגרדן, פאולנר, גולדסטאר - לבחירתכם) :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים