פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים יש סוללה חזקה יותר ל xperia p ? (אני יודע שהיא לא נשלפת אבל אפשר להחליף כמו באייפון)
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים מחבר לצערי לא הגלקסי נקסוס הוא בעיה כי אני מזמין מיצר אחר ופשוט אין כמות שתצדיק הזמנה מבלי שהמחיר יהיה בשמיים נכון לעכשיו פעימה 2 של הסבב בארץ... בפדקס כן... שוב (בלגן) עם מחיר חדש שהנפיצו לי פעימה 1 לא אותרה עדיין (בדרך איפשהו) פעימה 3 4 בממתינה במיוחד עם בלגן הפדקס הנוכחי אני מנפח את ההזמנה של הגלקסי נקסוס בכל מקרה אבל כל עוד אני לא אמצע מה עוד להזמין בשביל להצדיק את ההזמנה הזאת המחיר פשוט גבוהה מדי
פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים מחבר למי שרוצה לצחוק... המכס צדיקים הפעם למרות שקיבלתי הכל * מכס * מס קניה * מע"מ * דמי אחסון - מתי בדיוק אחסנו את זה? הגיע ב18 לארץ * דמי טיפול - העלות של הפדקס * שחרור מהיר - מי זה לעזזל א.בטחון? אוקי פעימה 1 ו2 אצלי ביד, מיילים ישלחו לאנשים היום בערב ומחר בבוקר אני שולח דברים פעימה 1 - הגיע בצורה התקינה USPS נזק מינימלי שהיה ידוע מראש פעימה 2 - כאמור הגיע בFEDEX נזק גבוה מהצפוי, לצערי יתן הקפצה קטנה של מחיר למה שהגיע עד עכשיו מחכה כרגע שחג מולד יעבור ואפשר יהיה לבצע את ההזמנה של הSENSETION ו S2 על הדרך קיבלתי עכשיו גם מגנים מטענים לגלקסי S1 במחיר טוב ואמור לקבל מטענים חיצוניים של2600MAH במהלך השבוע הבא (ANKER ללא שם)
פורסם 2013 בינואר 212 שנים מחבר עדכון חם מהיצרן, הסוללות S2 יגיעו למלאי בימים הקרובים ולכן אני מפעיל את הפעימה הבאה, סוללות הHTC קיימות כבר במלאיאנשים יקבלו מיילים ממני במהלך היום~יומיים הקרובים בשביל להתאפס על כמות
פורסם 2013 בינואר 712 שנים מחבר לצערי לא... מANKER התשובה לא תגיע וכפועל יוצא אני צריך להזמין כמות בשביל להפוך את זה לכדאי לאנשיםלהזמין 3 סוללות (זה הדרישה עכשיו) תגרום למחיר מטורף יחסית
פורסם 2013 בינואר 912 שנים מחבר בשעה טובה ומוצלחת (עם איחור קל מהיצרן) פעימה 3 בדרך לארץבסבב הנוכחי יהיו מס' סוללות עודפות של גלקסי S1 וS2, הכמות מוגבלת מאוד... מי שמעוניין שיצור איתי קשר בשביל לשריין את היחידות המיותרות
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים מחבר מעלה באוב עוד פעם את הדיון הזה...סבב 11 הגיע (ומגיע)כרגע יש כמה יחידות עודפות של S1 ו SENSETION למי שמעונייןיהיה עוד מעט גם כמה עודפות לS2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.