עבור לתוכן

עזרה.. כרטיס מסך חדש נתקע.....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי

1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה ..

וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות

2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv....

בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ...

משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..?

הספק שלי זה cruiser 520w....

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה במשחק fifa 12 ו Deus Ex - Human Revolution הוא קופא בכול המשחקים כמו תקיעות קטנות בזמן שמסתובבים ובזמן הסרטונים . רעיונות הכרטיס רק ביין יומיים ..?

ניסיתי גם להוריד רזולוציה במשחקים והוא עבד טוב במשך כמה דקות ואז זה שוב פעם התחיל לקפוא ניסיתי לבדוק ב 3dmark וקיבלתי תוצאות שהכול בסדר אבל במשחקים הוא פשוט נתקע לאחר כמה דקות של משחק ולא משנה איזה משחק....

פורסם

הדרייבר מעודכן?

אם לא תעדכן, אם כן אתה יכול לנסות ללכת אחורה, היה איזה דרייבר יציב 280 או 276... לא זוכר בדיוק...

ובנוסף יש OC למעבד?

פורסם

הספק ג'נרי, כנראה בגלל זה המערכת קורסת.

פורסם
  • מחבר

לפניי הכרטיס הזה היה לי GTX275 ובאותה רזולוציה אם אותו ספק שדרך אגב הוא צרך שתי חיבורי 6 פינים הוא עבד מצוין

עכשיו הוא מתחיל בתקיעות ממשיך רגיל והוא על טמפ של 48 מעלות ולאחר כמה דקות מרצד ואז שוב ממשיך רגיל בטמפ של 57 או 54 מעלות

אני ינסה דריבר אחר וגם שלחתי הודעה ל GIGABITY ואני יעדכן ברגע שיענו לי או ברגע שתיפתר הבעיה... אבל בנתיים מה שניראה לי שאני מחר ילך להפעיל את האחריות ..... פשוט אחת החביות הגרועות ביותר שיכול להיות ..... :'(

וכן הדרייבר מעודכן ניסיתי גם לעשות את השינויים שיש באתר של nivdia ושם דבר לא הסתדר ..

ולא אין oc למעבד .. יש אופציה אבל לא עשיתי אותה...

וזה התוצאות שקיבלתי בבדיקה http://3dmark.com/3dm11/3663559 ומשום מה גם בבדיקה זה אותו דבר למרות שהוא אומר שהמערכת תקינה הוא מתחיל ב20 FPS ורואים יפה ואז הוא יורד ל9 FPS ורואים ממש כמו שקורה במשחק פתאום האיכות יורדת ואחריי כמה דקות זה מסתדר

ואני מתנצל על הטעות באיות שם הספק... זה הספק שיש ליCorsair 520 ‎

פורסם

הספק שלך ממש טוב, אולי הבעיה בכרטיס וצריך להחליף.. או אולי זה הדרייבר,

פורסם

אני היחיד שלא שמע על הספק הזה?

פורסם

הספק שלי זה cruiser 520w....

אם זו הכוונה, לפחות שיעתיק נכון.

פורסם

בדקת טמפרטורות במנוחה ובמאמץ?

תריץ OCCT ודווח.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות שקניתי והם חיברו אותו למחשב אחר והריצו תוכנה שמאמצת את הכרטיס

הוא הראה לי שהכרטיס עובד טוב ולא נתקע והציעו לי להביא את כול המחשב לבדיקה......

במאמץ ממש בעזרת תוכנה לא ניסיתי אבל במשחקים שזה קורה אז אני בודק באוורסט והלוח מגיע ל 47C במאמץ , ו - 37C במנוחה.

והכרטיס מסך במאמץ כשכול המנועים הגרפיים של המשחק פועלים והרזולוציה על הכי גבוה שאפשר 57C , ובמנוחה 35C .

אני יריץ את occt ואני יערוך מחדש בהמשך היום עם התשובות...

פורסם

אני מניח שמשחקים שלך מקוריים עם כל הפאצ'ים העדכניים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים