עבור לתוכן

עזרה בשדרוג כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך.

נתונים:

Motherboard gigabyte G31

CPU Type DualCore , 2700 MHz

זכרון-Total 4094 MB

נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT

ספק כוח -500

מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit

רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב)

תודה לעוזרים!

שבת שלום

פורסם

לא ברור איזה מעבד בדיוק יש לך (וההבדלים בין מעבדים כפולי ליבה במהירות הזו אך הארכטקטורות שונות עשויים להיות משמעותיים), אבל בכל מקרה הוא די חלש במונחים של היום. גם לא ברור איזה ספק כוח יש לך - יש הבדל תהומי בין 500W טוב לבין "500W" שבפועל נותן רק 250W שמישים.

בכל מקרה (ובתנאי שהספק מאפשר) הייתי מציע לך לשקול יד שניה - ניתן למצוא 9800GT \ HD4850 במחירים מצחיקים, או GTS450 \ HD4870 אם בא לך להשקיע קצת יותר (בכל מקרה מחירם הריאלי הוא כ250 שקל לכל היותר כיום, כמשומשים). כל דבר מעבר לזה יהיה בזבוז גמור למחשב כזה.

פורסם
  • מחבר

לא ברור איזה מעבד בדיוק יש לך (וההבדלים בין מעבדים כפולי ליבה במהירות הזו אך הארכטקטורות שונות עשויים להיות משמעותיים), אבל בכל מקרה הוא די חלש במונחים של היום. גם לא ברור איזה ספק כוח יש לך - יש הבדל תהומי בין 500W טוב לבין "500W" שבפועל נותן רק 250W שמישים.

בכל מקרה (ובתנאי שהספק מאפשר) הייתי מציע לך לשקול יד שניה - ניתן למצוא 9800GT \ HD4850 במחירים מצחיקים, או GTS450 \ HD4870 אם בא לך להשקיע קצת יותר (בכל מקרה מחירם הריאלי הוא כ250 שקל לכל היותר כיום, כמשומשים). כל דבר מעבר לזה יהיה בזבוז גמור למחשב כזה.

תודה על התגובה

אם אתה יכול לתת חוות דעת על הדגמים היותר יקרים? ומה לדעתך יעשה עבודה יותר טובה ?

פורסם

תתן את הדגם המלא של הספק (דגם+חברה, תפתח את המארז ותבדוק מה כתוב על המדבקה). תבדוק את דגם המעבד. מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

תתן את הדגם המלא של הספק (דגם+חברה, תפתח את המארז ותבדוק מה כתוב על המדבקה). תבדוק את דגם המעבד. מה התקציב?

CPU IntelPentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz, 2699 MHz

800 שח

פורסם

ג'נרי תצטרך להחליפו. מה התקציב לכרטיס וספק ביחד (יש חנות מועדפת?)?

פורסם
  • מחבר

ג'נרי תצטרך להחליפו. מה התקציב לכרטיס וספק ביחד (יש חנות מועדפת?)?

מה הכונה גנרי? אין חנות מעודפת ותקציב זו לא בעיה .תמליץ על מה שאתה חושב שהכי מתאים למחשב

תודה

פורסם

בשביל שלא יעבור בהרבה את ה-800 שרצית זה יהיה מצויין.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪273

כרטיס מסך:

MSI 6850 1GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪630

סה"כ: ₪903

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 885 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/6khydq4f

פורסם
  • מחבר

תודה לך!

דבר אחרון לי אליך הכרטיסי מסך שהמלצת עליהם בהתחלה(

GTS450 \ HD4870)

לא יעבדו לאחר החלפת ספק כוח?

ובמידה ולא איזה כוח יש לכרטיס מסך הזה ?איזה משחקים יעבדו עליו? איזה נתונים גרפיים הוא מציג לעומת הקודמים שהמלצת עליהם?

פורסם

זה לא אני המלצתי עליהם (הם ישנים ודובר על יד שנייה). הוא חזק מהם בעשרות אחוזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים