פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר אז תנסה דפדפן אחר, או מיקום אחר, ירשלים יכול להיות בעייתי, או שיש חסימה של FW או אנטי וירוס לבדיקה. או שג'אווה לא מותקן.ניסיתי הכל..כשאני מכבה את הFIREWALL אז הדף נופל..בשני הדפדפנים..
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר אז כנראה שלא הכל..ניסיתי הכל אני אומר לך..כיביתי הגנה של המחשב והפיירוואל,שיניתי מיקום לGAZA ו RAMALLAH התקנתי JAVA ניסיתי גם דפדפן של EXPLORER
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים תריץ ב Cmd את הפקודה ping walla.co.il -tלמשך כמה שעות ותראה אם יש לך פעמים שהשרת לא מחזיר תשובה.אם זה כך, כנראה שיש לך איבודי מידע בתשתית.
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר תריץ ב Cmd את הפקודה ping walla.co.il -tלמשך כמה שעות ותראה אם יש לך פעמים שהשרת לא מחזיר תשובה.אם זה כך, כנראה שיש לך איבודי מידע בתשתית.מה למשך כמה שעות זה רושם לי REPLAY של זה שלוש שורות..זה 2 שניות לוקח..
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר הוספת את ה -t בסוף?יש לפעמים REQUEST TIMED OUT ונפילות כאלה מ 17MS ל 30 ול 130 MS..
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים אין צורך לצטט הודעות מעלייך.אם כך, יש לך איבודי מידע בתשתית.פנה לבזק ודרוש בדיקת טכנאי אם צריך.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר בזק בינלאומי או בזק? ומה להגיד להם יש לי איבוד מידע ?וזה שהMS עולה נחשב לאיבוד מידע או REQUEST?כי הREQUEST לא קורה הרבה אבל ה MS כן..
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר תגיד להם שיש לך קפיצות Ping גבוהות לשרתים בארץ.אוקיי הוא עשה לי השתלטות על המחשב וביצע בדיקה של פינג על גוגל 8.8.8.8 משהו כזה וזה הראה 80
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים אין צורך לצטט הודעות מעלייך.אם כך, יש לך איבודי מידע בתשתית.פנה לבזק ודרוש בדיקת טכנאי אם צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.