עבור לתוכן

מחפש המלצה לגוף קירור טוב ושקט למעבד (ועדיף שיעלה פחות מ1000 שקל)

Featured Replies

פורסם

יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות..

ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)

פורסם

אם התכנון הוא לאזור הזה, יהיה עדיף לך ה-I5 2500K.

פורסם
  • מחבר

אבל אני כנראה קונה עוד מעט את הGTX 670...

וגם לא ממש אכפת לי להתפשר על 4.5Ghz

פורסם

מה זה קשור ל-670?

תצטרך לרדת לפחות מ-4.5 (יותר לכיוון ה-4.3 או 4.2). עם ה-2500K תוכל להגיע אפילו ל-4.8 (בטווח טמפרטורה תקין) ול-4.5 בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

GTX 670 הוא PCIE 3.0, ורק מעבדי IB תומכים בPCIE 3, או שלא הבנתי נכון?

פורסם

הבנת נכון, אבל איך זה קשור ל-SB? אחרי הכל יש תמיכה לאחור ועד היום ה-PCIe2.0 לא מגביל כרטיסי מסך (אולי את ה-GTX690 כן).

פורסם
  • מחבר

אבל עדיין עם PCIE 3 יהיה לי פי שתיים רוחב פס, ולך תדע לאן המשחקים יתפתחו וכמה רוחב פס יהיה צריך... בכל זאת אני מבין שזה לא ממש פוגע בביצועים, אבל עדיין בכמה אחוזים זה כן פוגע..

בכל זאת- אני מעדיף ללכת על מעבדי הIB

פורסם

כמו שכבר אמרו לך . מעבדי ה-SANDY יותר טובים באוברקלוק מאשר מעבדי ה-IVY .

ואני מבין אותך גם לגבי השאיפה ל-PCI-E 3 , אבל אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך , רוחב פס יותר גדול של הכ. מסך או אוברקלוק של המעבד יותר קיצוני .

אני עם ה-2500K ו-NOCTUA DH-14 שלי הגעתי בכיף ל-5.0 אוברקלוק יציב וטמפרטורות תקינות , שלרוב הסיכויים עם ה-IVY לא תצליח להגיע לתוצאה שכזאת ואפילו לדעתי תתקשה גם להגיע בכלל ל-4.5 , אז קח את זה בחשבון .

כמו שאמרתי , תבדוק עוד בנצ'ים של המעבדים , תוצאות השוואה ותחליט מה יותר חשוב לך , בהצלחה :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

אני בסוף לא הולך על GTX 670, אלא על שני GTX 580 בSLI (קורע ל670 אחד את הצורה).

אז מה אתם אומרים? עדיין כדאי 3570K?

דרך אגב, יש עוד יתרונות לצ'יפסט Z77 בלי כרטיס מסך PCIE 3?

אשמח להרבה עצות.. התלבטות קשה :s05:

פורסם

אז מה אתם אומרים? עדיין כדאי 3570K?

עדיין??? עד עשיו רק אמרנו שהוא לא מומלץ למטרת OC.

גם לוחות הדור הקודם תומכים ב-PCIe3.0 עם מעבד מדור ה-IB.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור עדיף לי ללכת על ה2500k.

לאיזה OC אני אוכל להגיע עם קירור של 200 שקל (עדיין לא החלטתי איזה) ולוח אם של 12 פאזות?

פורסם

בטווח הטמפרטורות הנורמליות ל-4.7-4.8, זה בתנאי שהקירור הוא לפחות מוגן 3.

פורסם
  • מחבר

אז אין שאלה- ה2500K טוב בהרבה לאוברקלוקרים.

דרך אגב, למה מתחלקות הפאזות בלוח שכתוב שיש 12 פאזות, ושיש 8+4? למה ה8 ולמה ה4?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים