פורסם 2012 ביוני 1413 שנים יש דגם של כרטיס שנקרא XFX HD 6870 BLACK EDITION כשחיפשתי עליו מידה בגוגל ראיתי אותו בשני צורות .מה זה אומר ומה ההבדל? http://www.techfresh.net/xfx-radeon-hd-6870-black-edition-graphics-card-shipped-in-europe/http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים זה שתי חברות שונות. אחת זו XFX והשנייה זו ספייר. ההבדל הוא בגופי הקירור.שניהם באוברקלוק עם תדר ליבה של 940MHZ , אותה כמות של זיכרון (1GB) ואותה מהירות זיכרון (1150MHZ)
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר היי ברק כנראה שלא ראית את שני הלינקים!שני הכרטיסים של אותה חברה XFX ??? ערכתי את הכותרת אני עדיין לא יודע אם היא בסדר?תוכל לתת לי לינק או לומר לי איפה אני קורא על חוקי הפורום?
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים בבקשה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59721.0לא שמתי לב באמת ששניהם XFX. אם כך השינוי היחיד הוא בגוף הקירור.הקירור שעל הכרטיס בקישור השני הוא קירור רפרנס, כלומר קירור מקורי מהחברה. בקישור האחר הוא קירור צד ג' שנחשב לשקט וקריר יותר ובעקבות זאת גם יקר יותר. צריך לראות אם תוספת המחיר שווה את מה שאתה מקבל ואם כן אז אפשר ללכת על הכרטיס בעל הקירור צד ג' בשקט.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר תודה רבה. תגיד אם הייתי רושם בכותרת מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!! זו כותרת טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.