פורסם 2012 ביוני 1413 שנים שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למסך 24/23 אינץ'' עד 1000 שקללא כל כך מצליח להתארגן על דגם מסוים של דלמה ההבדל בין ה DELL 23" LED ULTRA SHARP U2312H לבין ה U2312HMהוא ישמש להרבה שעות עבודה מולו של קריאת מסמכים וכתיבה כמעט ללא סרטיםחשוב העניין של הרזולוציה FULL HDאשמח להמלצתכם
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים זה אותו מסך, וקוראים לו U2312HM, אין כזה דבר U2312H.זה המסך המומלץ בפורום, גם בהתחשב בדרישות ובתקציב.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר תודה רבה,הבנתי שיש עניין של REVISION וכאלהאפשר הסבר עם איזה אני אמור לקחת?ודרך אגב עדיף לקחת את זה ב LED או LCD?הניסיון שלי עם LED לא כל כך צלח - מלא מריחות וכזה עם מסך של סמסונגהמלצתכם...והאם יש מקום מומלץ לקנייה של המסך באזור המרכזנתניה / רעננה / פתח תקווה
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים כל מסכי המחשב הדקים הם LCD. בהקשר הזה LED זה בסך הכל סוג התאורה האחורית, ולא אמור להיות לו קשר למריחות שראית במסך זה או אחר.בנוגע לREV, בדרך כלל תקבל מהחנות את הREV הכי עדכני, וגם אם לא, בדרך כלל ההבדלים לא משמעותיים, אז אני לא הייתי דואג. אם זה מדאיג אותך בכל אופן, אפשר לברר מה הREV האחרון, ולשאול את החנות אם זה מה שתקבל.איזו חנות מומלצת - כל אחד וההעדפות שלו. את המסך הנוכחי שלי קניתי בזיגזג. אם הייתי קונה מסך היום, כנראה זה היה בTMS. מה שכן, בהתחשב בעובדה שהשירות/אחריות למסך ניתנים ע"י DELL ישראל בעצמם, איכות השירות של חנות ספציפית לא כל כך משנה ואפשר לקנות בלי חשש גם בחנויות הזולות שלא ממש ידועות בשירות שלהן (כמו KSP/אייבורי).
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים היי מה יש פה לחשוב תקנה את זהבוולקום יש מחיר מדהים!!!!http://wellcom.co.il/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=U2312HM&x=0&y=0
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים נצל"שבהנחה ש Dell U2312HM הכי מומלץ -ב KSP הוא נמכר ב 928ב WELLCOME הוא נמכר ב 850לא נראה חשוד?
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים לא.KSP ואייבורי נלחמות על כל שקל כדי להיות הכי זולים או כמה שיותר קרוב להכי זולים, ממש ברמת השקל.פתאום באה חנות קטנה ונותנת מחיר כזה (זה כולה הפרש של כ-80 ש"ח, אבל עדיין זה בערך 10%)
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים למה עם יש הנחה טובה והמסך כבר הרבה זמן בשוק וכבר לא מייצרים ............. לא בכול הנחה יש ק'צ אתם גם למגה או שופרסל ניכנסים ואומרים לא משהו פה לא בסדר מתי שיש מבצעים??
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים אז... החנות נחשבת אמינה, אם זה מה שאתה מנסה לסתור. אני לא מנסה לסתור כלום, גם לא אמרתי שום מילה רעה על החנות. סתם מנסה להבין איך זה הגיוני. למה עם יש הנחה טובה והמסך כבר הרבה זמן בשוק וכבר לא מייצרים ............. לא בכול הנחה יש ק'צ אתם גם למגה או שופרסל ניכנסים ואומרים לא משהו פה לא בסדר מתי שיש מבצעים?? המבצעים בסופר הם מבצעים בכאילו, ובכלל אין מקום להשוואה. אני מדבר על מוצר ספציפי, 2 רשתות גדולות שמוכרות את אותו מוצר במחיר מסויים, וחנות שלישית שמוכרת במחיר זול יחסית לשתי הראשונות.
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים רוצים להיפתר ממלאי או שהמחיר ירד (אצל היבואן) והם מורידים ראשונים, מכיוון שהם הראשונים שגמרו את המלאי "היקר".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.