פורסם 2012 ביוני 1313 שנים שלום לכולם לפני מספר ימים רכשתי טלוויזיה חדשה תלת מימד מסוג LGLM580Y 42 לצערי חפשתי מלא מדריכים שידריכו אותי איך ליראות בה תלת מימד האופציה בשלט עובדת, סרטים SBS אכן ניראים מטושטש כמו שאמור להיות בתלת מימד ניסיתי להקרין דרך המחשב סרטי תלת מימד, שמתי את אותם סרטים על USB וחיברתי לטלויזיה. ועדין לא רואים תלת מימד עם המשקפיים. צריך אולי נגן לטלויזיה או משהו אחר אין לי מושג כבר מה לעשות תודה רבה למי שמוכן לעזור
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים זה לא יעבוד דרך ה USB.אתה צריך מחשב עם יציאת HDMI 1.4, כבל תואם, ולוודא שהסרטים שאתה מנסה לנגן תואמים לשיטת התלת מימד של הטלויזיה שלך.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר בעיקרון לפי דבריך זה או לקנות סטריימר או נגן בלו ריי 3D.(תקן אותי עם אני טועה) לפי מה שקראתי בגוגל צריך כרטיס מסך 3D על מנת להפעיל סרטי תלת מימד יש לי כרטיס מסך GTX470 שתומך 3D Vision שאין לי מושג מזה...
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים אז ככה, לפי הניסיון שלי יש כמה דרכים לראות תלת מימד.לפני כן אתה צריך כמובן כרטיס מתאים ועם יציאה של HDMI 1.4, יש לך.כבל HDMI 1.4, אני מעריך שיש לך.ו3DTV, שאני מאמין שיש לך PASSIVE TECHNOLOGY.יש את האפשרות לחבר דרך הUSB ולהגיד לTV לנגן משם ואז רק להגיד לטלוויזיה בעזרת הגדרות ה 3D איזה סוג ווידאו זה (SBS או OU לדוגמא) ואז להרכיב את המשקפים או אם אתה רוצה דרך המחשב. אז תגדיר את הטלוויזיה בתור מסך ראשי (חשוב מאוד) ואז CONTROL PANEL של NVIDIA אמור להיות לך ב ( 3D set up stereoscopic) יהיה לך רשום 3D BLURAY משהו כזה ואז תפעיל שם ויהיה לך WIZARD ואז תוכל לשדר רזולוצית 3D לטלוויזיה ותשתמש ב 3D VISION VIDEO PLAYER וזהו. יעבוד
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים זה לא יעבוד דרך ה USB.אתה צריך מחשב עם יציאת HDMI 1.4, כבל תואם, ולוודא שהסרטים שאתה מנסה לנגן תואמים לשיטת התלת מימד של הטלויזיה שלך.בטח שכן בתנאי שאילו סרטי HALF SBS או OU. למשל תוודא שהסרט HALF SBS , שים משקפיים, תלחץ על ה 3D בשלט ותבחר את ה"תמונה ליד תמונה".
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר שמתי את הסרטים על USB חוץ מעומק לא ראיתי שום תלת מימד וזה לא רק אני עוד אנשים יסתכלו ולא ראו תלת מימד.והפורמט שאני מנגן זה SBS 1080P עם הגדרה של 3D SBS בשלט
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים kupstarאל תצפה לאולוגרמה בעיקרון חלק מהסרטים נותנים יותר עומק וחלק נותן לך חפצים שניראים כאילו יוצאים מהמסך אבל אל תצפה למשהו באמת מאפכני
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר אני מודע לזה אבל משום מה שום דבר מהמסך לא יוצא החוצה בשום סרט ובשום טריילר.לעומת זאת בחנות ממנה קניתי את הטלויזיה שהם בדרך כלל שמים DEMO שמתי את המשקפייםוראיתי תלת מימד הכדור עף לי לפנים זה מאוד מוזר לי ששם זה עובד ולי לא.מה שעוד אני חייב לציין זה שיש 2 פורמטים לניגון סרטי תלת מימד שאחד זה SBS והשני top bottomמה יותר טוב אני לא יודע.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים תוריד דמו לראות איך זה פועל הבעיה בסירטי 3D היום זה שהרבה מהם לא תוכננו מהתחלה ל3D אז האפקט הרבה פחות טוב
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים חפש באתרים פה https://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&hs=pPR&rls=org.mozilla:he:official&sa=X&ei=vqLZT4zfL8bF0QW_s9mxBA&ved=0CBAQvwUoAQ&q=3D+MOVIES+DEMO&spell=1&biw=1680&bih=920לי אין מסך 3D לבדוק
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר הורדתי כמה ועדין לא תלת מימד בטוח ב100 אחוז שדרך USB שאני מחבר עליו דיסק און קי יעבוד התלת מימד?
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר אני לא רואה את הסרטים דרך הכבל אני משתמש בדיסק און קי אותו אני מחבר לUSB במסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.