פורסם 2004 בינואר 721 שנים חזרתי היום מגרמניה וקניתי MX500ואם יש עכבר ברמה כזאת גבוהה לדעתי רצוי גם פד...בבקשה תרשמו הצעות ומאיזו חנות ובאיזה מחיר אפשר לקנות
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני לא מכיר פד ברמה, אבל זה לפי נוחות, כל אחד והנוחות שלו,אני לא יכול עם פדים חלקים, זה פשוט בלתי אפשרי, אני חייב משהו שעיר/מחוספס/גס כזה..,משהו שלא חלק.., זה הכי נוח בשבילי.., ובלי הג'לי וכל השטויות האלה.. 8)
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני לא מכיר פד ברמה, אבל זה לפי נוחות, כל אחד והנוחות שלו, אני לא יכול עם פדים חלקים, זה פשוט בלתי אפשרי, אני חייב משהו שעיר/מחוספס/גס כזה.., משהו שלא חלק.., זה הכי נוח בשבילי.., ובלי הג'לי וכל השטויות האלה.. 8) בדיוק כמוני זה אכן תלוי בנוחיותו של כל אחד, ישנם כאלה שאוהבים את החלקים יותר כאשר בהם העכבר מחליק בכיף, וישנם שאוהבים גסים ומחוספסים (כמוני לדוגמא ! ). אני לא מציע לך לבזבז כסף על פד איכותיי, כי בטוח יש דברים טובים יותר שאפשר להשקיע בהם (רק בגדר הצעה!) בכל מקרה, אני ממליץ לך על פד רגיל וזול, אשר מותאם לך מבחינת גלילת העכבר.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים צודק, זה פד, זה לפי נוחות, ולא שווה להשקיע הרבה כסף עליו.. אני משתמש בפד שלי מעל 6 שנים, הוא תקין עדיין, למרות שיש לו קצת קרעים, אבל אין לו מתחרים, הפד הזה נקנה בחו"ל, אח שלי קנה אותו, מאז יצאו כמה תפרים פה ושם, אבל אני אוהב אותו, ולא יכול להחליף כי הוא פשוט נוח מידי
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני קניתי ב90 שקלים פד של FELLOWES עם כרית ג'ל שזזה על מסילה.אחרי שמתרגלים זה הדבר הכי נוח שקיים.יש ב130 שקלים את הFunc, אחד הפאדים הכי טובים שקיימים כרגע.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים זה נוח לך לשים את היד על ה-"הר" ג'לי הזה?אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל יש לי מעין בעיה פסיכולוגיה כזאתי, שאני לא אוהבלשים את הורידים (שלמטה ביד), על דברים, אני מפחד פסיכולוגית שמשהו יקרה,ואז שאני שם וחושב על זה אני מרגיש כאילו משהו באמת קורה, כמובן הכל פיסכולוגי לגמרי,זה מעין ג'וק שיש לי בראש, אני גם תמיד אוכל את הורידים האלה, כי הם כאלה כואבים לי(יותר נכון הגידים),אז תמיד אני נוגס בהם חזק, שיכאב לי, כי זה מעצבן אותי פסיכולוגית, אני משוגע.. ;D
פורסם 2004 בינואר 721 שנים הכי טוב לדעתי יש לי אחת שאני איתו כבר 6 שנים!!)חחח זה פד כזה אם בד... ראיתי באופיס דיפו ב 14 שקל...לדעתי זה הכי הכי הכי נוח... וזהוביי
פורסם 2004 בינואר 721 שנים קחו בחשבון שכמו שיש לרופאים (עם ה"הרים" האלה ליד) זה (אמור להיות) הרבה יותר בריא ובתור משתמש כבד שיושב הרבה שעות אתה צריך לדאוג גם לבריאות כף היד שלך
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אם הוא אופטי טז אין כמוו פד שעשוי מעץ עם פורמייקה מבריקה עליו וככה העכבר זז כמעט היכ חלק לדעתי ולי לעובד שעות מול המחשב צריך לשקול קנייתת עכבר נייח
פורסם 2004 בינואר 821 שנים אני לא משתמש בפד בכלל.....אני משתמש עם העכבר על השולחן...למה בכלל פד עם עכבר אופטי?
פורסם 2004 בינואר 821 שנים כל אחד ומה שנוח לואני לא מסוגל להשתמש בעכבר על שולחן או על פד קשיח אחיד כזה חלקיש לי את הפדים של 15 שקל, עם הספוג ועליו בדזה הכי נוח לי..אבל אם הוא רוצה משהו יותר טוב שאמור להיות גם בריא לכף היד.. אז יש את האלה עם הכרית בצד שנראה לי נורא נוחלא הייתי משקיע יותר מ60 שקל לפד..
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר באמת תודה על העזרה אל אני מחפש פד יותר מקצועי סגנון הFUNCאבל אני לא יודע איפה להשיג
פורסם 2004 בינואר 821 שנים זה לא סקר מה כל אחד מעדיף.מי שאין לו תגובה עניינית בעניין - שלא יגיב.ולפותח הדיון - חיפוש תמיד עוזר:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=56573;start=msg503272#msg503272
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.