עבור לתוכן

שילוב כ.מסך עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שלחתי את הכ.מסך לתיקון הם לא עשו יותר מדי בעיות.

מקווה שיהיה טוב.

• תגובות 37
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

גבר הם אמרו לי שאין שום בעיה בכ.מסך אבל העיניין הוא שהחלפתי לכ.מסך ישן יותר HD 4770 התקנתי לו את הדרייברים והוא עובד לי מצויין איך זה הגיוני שהישן עובד יותר טוב מהחדש מה כבר לא בסדר בכ.מסך ניסיתי כבר כמעט הכול הרצתי OCCT ואחרי הפעם הקודמת שזה קרס אחרי 3ד' עכשיו זה החזיק מעמד ויכולתי אפילו להמשיך משהו פה לא ברור לי מה אני אמור לעשות אם הכ.מסך באמת אין לו בעיות משהו שלא ניראה לי הגיוני כי אם אני מכניס כרטיס ישן יותר הוא עובד לי בצורה טובה יותר.

פורסם

הסברת להם מה הבעיה?

פורסם

הOCCT מוגדרת כברירת מחדל לעצור את הבדיקה אם הכרטיס מגיע ל85 מעלות, יתכן וזה מה שקורה ואתה חושב שהוא קורס.

פורסם
  • מחבר

הסברתי להם מה הבעיה והם בכול זאת אומרים שהכול תקין הוא עשה בדיקה גם ב-OCCT ועוד תוכנה דומה ל-D3MARK והוא אומר שהכול תקין זה בלתי אפשרי כשאני מכניס כ.מסך ישן יותר עובד לי בצורה נקיה יותר ואפילו אני מקבל FPS 90 בניגוד לכ.מסך "החדש" אני לא קיבלתי מעל ל-60 אבל עכשיו זה עוד יותר גרוע אני מקבל 2-10 FPS אז איך בדיוק הוא תקין.

או שהם מנסים לסבן אותי בשביל לא להחליף לי את הכ.מסך כי אין להם במלאי (בדקתי) מה שאומר שהם צריכים להביא לי טוב יותר ואז הם כאילו יוצאים מופסדים או שמשהו באמת קשור למחשב שזה ממש אבל ממש לא ניראה לי כי איך זה יכול להיות כשאני מחליף כ.מסך עובד לי טוב.

פורסם
  • מחבר

זה מדד הביצועים לאחר פירמוט:

http://3dmark.com/3dm11/3711974

אין מצב שבעולם שהכ.מסך תקין לא יכול להיות דבר כזה.

מה אני אמור לעשות.

נ.ב.

ועוד דבר למה המחשב שלי מזהה את הכ.מסך שלי כ-HD 5800 במקום HD 5850,

יש סיבה לכך כי אין לי מושג איך זה קרה.

כרגע ראיתי שהכ.מסך שלי אמור להיות ב-3DMARK עם ציון באיזור 5000-7000

אז למה אני מקבל הרבה פחות?

פורסם

כי חיפשת מערכות עם CF

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מזה אומר חיפשתי מערכות עם CrossFire איך בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים