פורסם 2012 ביוני 1313 שנים תכנס להודעה הראשונה שפתחת בת'רד הזה, תלחץ עריכה ותשנה אותה. הכותרת צריכה להכיל את נושא ההודעה והתקציב (בחוקי הפורום זה מפורט יותר).
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר ומה הסיבה למצב זה?ויש לי ים לאגים במשחקים.אני מתכוון לעשות פירמוט למחשב ולקנות כונן SSD בשביל ה-WIN אני מקווה שזה יסדר את הבעיה.אם יש לך פיתרון למצב הזה כי זה משגע אותי אי אפשר לשחק ככה עם כל הלאגים האלה.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר סליחה על הדאבל,אם יש בעיה בכ.מסך אפשר לעשות OC או לשלוח אותו לתיקון,העיניין הוא שאין לי מושג מאיפה זה נובע יש אולי תוכנה למציאת באגים במחשב בכדי שאוכל לפרסם את התוצאות ותגיד לי מה הבעיה.נ.ב.יש לי לפעמים מסך כחול כזה והמחשב מתאפס,יכול להיות שזה חלק מהבעיה?ברח לי מהראש לפעמים אני מרגיש כאילו מישהו שולט לי על המחשבומזיז לי את העכבר ולוחץ לי על הכפתורים יכול להיות שזה וירוס או סוס טרויאני.יש לי אנטיוירוס NOD32 אני מקווה מאוד שהוא עובד כמו שצריך.תודה מראש ושוב סליחה על הדאבל.אביחי
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים נ.ב.יש לי לפעמים מסך כחול כזה והמחשב מתאפס,יכול להיות שזה חלק מהבעיה?כן! תריץ בדיקת OCCT למעבד לפחות לשעה ולכרטיס גם.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר הרצתי המעבד שרד 1ש' וחצי ויכולתי גם להמשיך, אבל הכ.מסך 3ד' וחצי הוא לא שרדמה אפשר לעשות יכול להיות שהלך לי הכ.מסך?
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר כן יש עדיין אחריות אני חושב לעוד שנה וחצי ככה.אני הולך היום עם אחי לזיגזג אני מקווה מאוד שלא יעשו לי בעיות כי קניתי את זה ביד שניה,חבר שלי שקנה גם אמר לי "שאין מצב שיעשו בעיות כי אני לא הראשון שקונה יד שניה."
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים אם יש לך את הקבלה, אז לא צריכה להיות לך בעיה. לא עשית לו OC נכון? כי אם ישאלו תגיד שלא (זה מבטל אחריות).
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר אין לי את הקבלה אבל הוא אמר לי שהם סורקים את הברקוד ולא עשיתי OC בדיוק לפני כמה ימים רציתי לעשות אבל חבר שלי אמר לי אל תעשה וזה בא לי במזל שלא עשיתי כי אני יודע שזה מבטל אחריות.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים הברקוד הוא של היבואן (לא של החנות), לא בטוח שיצא לך מזה משהו. מרגע שקנית אותו הוא עשה בעיות?
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר הוא לא עשה לי ביכלל בעיות בהתחלה עבד מצויין.הלכתי לפני כמה זמן ל-KSP אמרתי להם שיש לי בעיות עם האוזניות (340 ש"ח) ואין לי את האחריות עלי הם אמרו שאין בעיה וסרקו את הברקוד בשביל לבדוק עוד כמה זמן נישאר לאחריות והם החליפו לי את האוזניות בחדשות אני לא חושב שזה יעשה לי בעיות עם זה.נגיד קניתי מוצר במיליון ש"ח ואבד לי האחריות אז מה הלך המוצר לא ניראה לי הגיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.