עבור לתוכן

האם זה טמפרטורה רגילה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ניראה לי יש יותר מדיי מאווררים שמוצאים אוור ולכן אין מספיק אוור למאוורר של המעבד צריך לשנות שהייה יותר אוור לקרור של המעבר שיוכל לקרר יותר טוב במצב הזה יוצא יותר אוור מהמארז מאשר ניכנס בעיקר באזור המעבד ומיצבי המתח

הו, אני מבינה. אם כך אנסה לשנות את את המאוררים העליוניים שיכניסו אוויר, או שהאחוריים יכניסו אוויר גם הם ורק העליונים יוציאו.

פורסם

במגע עם הקירור של המעבד הוא קר, רק המסביב - מה שמחובר ללוח אם - חם.

אם גוף הקירור קר בזמן שהמעבד חם, משהו לא בסדר. לדעתי הקירור לא נוגע כמו שצריך במעבד.
פורסם

מסכים עם יוני, לא חושב שהבעיה במאווררים של המארז (לא כזה קריטי כמה מכניסים כמה מוציאים) אלא שהגוף קירור מותקן לא טוב או שיש איתו בעיה

פורסם

שקו מספיק לדבר בזלזול בטח שחשוב היחס בין אוור ניכנס למארז לבין אוור יוצא אם יש יותר אוור יוצא אז אין מספיק אוור קר למאווררים של המעבד כרטיס מסך ואז הם שואבים יותר חום במקום אוור שקו אם לא הייה צריך מאוררים אוור לקררר את המחשב אנשים לא היו שמים 7 מאווררים במארז ולמה תמיד לחפש רק בעיות ומה לא תקין תבין מה שכתוב ושהיא אמרה שמסביב למעבד מה שמחובר ללוח חם וזה אומר מיצבי המתח הקרור שלהם תמיד חם כך זה וזה לא בעיה במעבד כי היא החליפה מישחה למעבד וביטלה OC וירד לה 5 6 מעלות יכול להיות שלא חיברה טוב את הקרור אבל זה הבעיה כי אם היה לה קרור סטוק אז המעבד היה יכול בקלות להגיעה ל 90 100 מעלות ואז כולם היו אומרים לה תחלפי קרור ולכן הבעיה יכולה להיות גם חישני טמפרטורה לא תקנים מזיפים למה ישר להגיעה למסקנות וסתם לשלול דברים אחרים שחשובים גם

פורסם
  • מחבר

אם גוף הקירור קר בזמן שהמעבד חם, משהו לא בסדר. לדעתי הקירור לא נוגע כמו שצריך במעבד.

חשבתי על זה. ולפני שפניתי לפורום פירקתי את הקירור ודאגתי שהוא צמוד כמו שצריך.. לא היה אפשר לסובב יותר את הברגים, ככה שהוא צמוד כמה שיותר. אבל אבדוק את זה שוב.

ולגבי המשחה, האמת שכשהחלפתי משחה הטמפרטורות עלו. אבל לפני כן המשחה לא הייתה מרוחה כמו שצריך, חלק מהמעבד בכלל היה נקי.

אז מה שאני חושבת זה שהמשחה התקלקלה, אם זה הגיוני. כי שוב, היא הייתה יבשה - סוגשל - וקשה למריחה. לא שמתי שכבה עבה מידי ולא דקה, לא היה אזורים חשופים ולא בועות אוויר.

פורסם

יכול להיות שהקירור נעצר ע"י רכיב כלשהו בסביבת המעבד , ולכן לא מצליח לגעת בו כראוי. במקרה כזה גם העובדה שסובבת את הברגים "עד הסוף" לא תעזור.

זה שהמשחה הקודמת לא היתה מרוחה כראוי אפילו מוכיח את אותו הדבר: כשמורחים משחה, יש כאלה שפשוט שמים נקודה באמצע וזה נמרח אוטומטית מהלחץ של הקירור על המעבד. אם באיזור מסויים לא היתה משחה על המעבד, כנראה שבאותו איזור הקירור באמת לא היה צמוד למעבד.

לפי התיאור של המשחה (אני מניח שהכוונה לחדשה ששמת, לא לזו שהיתה קודם) יכול בהחלט להיות שהיא התייבשה ובאמת לא ראויה לשימוש. הדרך הכי טובה לבדוק היא כמובן לנסות משחה אחרת שידוע שהיא תקינה.

פורסם

אני משתמיש במישחה החדשה MX3 שמחליפה את הMX2 ויותר טובה ב 5 10 מעלות ולא משתמש במישחה שאני לא מכיר לא מזהה ואין תאריך יצור שמוש על האריזה של המשחה טרמית במיוחד משחה שבאה בשקית לבנה יחד עם הקרור ואין לי מושג מה זה אבל משחה טרמית הכי טובה במקרה הטוב יכולה להוריד 10 מעלות ואז צריך לבדוק גם סיבות נספות אם זה לא פתר את הבעיה ולא להשתמש בדבק טרמי זה מדביק את הקרור למעבד והורס את הציפויי ההגנה שיש על המעבד שאחראי לפזר את החום לקרור וגם קשה מעוד לפרק תקרור מהמעבד לא ממליץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים