עבור לתוכן

rca to vga adapter ושאלה בנוגע לחיבורי mini/micro

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לתקע אחד צהוב האודיו לא ממש מעניין אותי כי הוא מועבר אצלי דרך חיבור אחר

ועוד שאלה קטנה באותו נושא

יש מתאם מcomponent (אר הוידאו) לhdmi או שגם לזה צריך ממיר אותות?

• תגובות 50
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לזה כן צריך ממיר, וה composite מגביל את האיכות לנמוכה מאוד, היא לא תעלה בחזרה אחריי המרה ל HDMI

מה שכן אם אתה מחבר את ה composite למחשב, אתה יכול להוציא HDMI מהכרטיס מסך של המחשב. מה שתקבל זה התצוגה המלאה מה שהמחשב מראה כולל חלונות וכו

פורסם

יש מתאם מcomponent (אר הוידאו) לhdmi או שגם לזה צריך ממיר אותות?

רק ממיר. אבל איפה יש לך קומפוננט?

פורסם
  • מחבר

מביאים לי כרטיס הקלטה יותר איכותי בעל כניסת קומפוננת וגם קומפוננט יש לי במסך אז אני רוצה להפוך את זה מקומפוננט לHDMI

בקשר למה ש11010010110 אמר לא ממש למה אתה מתכוון בקשר לאיכות אתה יכול להסביר במילים יותר פשוטות?

ודרך אגב מה זה השם המוזר הזה? xD

זה אמור להיות קוד בינארי? ואם כן למה אתה לא עושה אותו 8 מספרים שזה לפחות יהיה אות מסוימת?

פורסם

התכוונתי לזה : composite (חיבור 1 צהוב "video") הוא החיבור הכי פחות איכותי להעברת וידאו. הוא נותן איכות נמוכה יותר מ component/YCbCr, נמוכה משמעותית מ VGA וכן מכל החיבורים הדיגיטליים

אם הוידאו עבר דרך composite הוא איבד שם את האיכות ולא ניתן לשחזר את האיכות אל ידי המרה מ composite בחזרה למשהוא אחר

יש לי את השם הזה ממש מזמן, חיפשתי קוד בינארי שלא ייראה "פרימיטיבי" כמו 10101 אבל שתהיה לו חוקיות ש (בערך) קל לזכור. לכן לקחתי את ה 10101 ועשיתי עליו קצת שינויים :

101010101

101

010

101

1 101

0 010

1 101

1101

0010

1101

1101

0010

110

פורסם
  • מחבר

חיבור s-video יביא לי איכות יותר טובה?

פורסם

גם אם כן לא בהרבה

זה לא שרואים שלג בטלויזיה או צבעים של קלטת וידאו ישנה, ממש לא הכול נראה נורמלי וכו. הגבלה היא ברזולוציה ובחדות

החיבור האנאלוגי שכן יכול לשדר באיכות טובה הוא VGA, ואם משתמשים אם כבלים איכותיים וכו הוא כן מעביר HD באיכות טובה

אם אתה מחפש חיבור אנלוגי אחר אני חושב component (נראה כמו 3 תקעים RGB) יכול לתת איכות טובה אבל אני חושב פחות מ VGA

האיכות הגבוהה ביותר מתקבלת בחיבורים הדיגיטליים DVI HDMI ו DP

פורסם
  • מחבר

אם אני יקנה כרטיס הקלטה שעובד עם קומפוננט וממיר מקומפוננט לHDMI אחרי שהאות יצא מהכרטיס הקלטה לממיר לHD ומהממיר לטלויזיה זה יהיה באיכות טובה? (בטלויזיה לא במה שהמכשיר הקלטה יקליט)

פורסם

האיכות תיהיה Component.

פורסם
  • מחבר

שזה אומר? לא יצא לי לשחק אף פעם עם קומפוננט ההבדל מהאיכות של HDMI היא גדולה?

פורסם

שזה אומר?

שזה אומר שכאילו חיברת ב Component.

לאיזו תשובה אתה מצפה בדיוק? תחבר אתה בעצמך בכל אחד מהחיבורים האלו ותבדוק אם זה קריטי לך.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר על הבעיה אני רוצה לקנות כרטיס הקלטה שיש לו חיבור קומפוננט ובמסך שלי אין חיבור קומפוננט אז אני רוצה לקנות ממיר אותות מקומפוננט לHDMI ואז לחבר למסך שלי ככה שאני לא ממש יכול לנסות ולבדוק ואני לא רוצה סתם לקנות כזה דבר ובסוף יצא שיש איכות גרועה

פורסם

תיקח סרט כלשהוא, תכניס ל DVD, ותבדוק מה אתה מקבל בכל אחת מהיציאות של ה DVD, בבית של חבר אם טלויזיה שיש לה את הכניסות המתאימות

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי שום דרך לעשות את הבדיקה הזאת בלי לקנות כבלים כאלא ואחרים מה שאני לא יקנה בשביל בדיקה ואני מבין שאף אחד לא יכול להגיד לי אם ההבדלי איכות הם גדולים כי זה כל אחד ואיך שהוא מתרשם מהתמונה אז מישהו יכול להגיד לי אם לדעתו (במקרה שהוא ראה גם קומפוננט וגם HDMI כמובן) ההבדל גדול

ושוב אני מבין שאם לדעתכם זה כן או לא זה לא יהיה אצלי אותו דבר אבל זה יהיה התחלה בשביל לדעת אם כדאי לקנות או לא

פורסם

יצא לי לראות גם וגם (HTPC מחובר בHDMI וYesMaxTotal מחובר בcomponent).

ההבדל לא גדול, האיכות של הyesMax מצויינת.

רואים לפעמים קצת הפרעות כמו קווים עולים יורדים כזה במסך שחור לגמרי בcomponent, אבל זה יכול לנבוע מכל מיני דברים,

וממש לא מפריע כשיש תמונה.

בקיצור, אני לא ממש שמתי לב להבדלים רציניים בין HD עם HDMI לHD עם Component.

אבל כמו שכבר אמרו לך, זה גם תלוי באיכות הכבלים, במכשירים המעורבים (טלוויזיה ומקור) ואולי גם בסביבה (האות האנלוגי רגיש יותר להפרעות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים