פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר התכוונתי לתקע אחד צהוב האודיו לא ממש מעניין אותי כי הוא מועבר אצלי דרך חיבור אחרועוד שאלה קטנה באותו נושא יש מתאם מcomponent (אר הוידאו) לhdmi או שגם לזה צריך ממיר אותות?
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים לזה כן צריך ממיר, וה composite מגביל את האיכות לנמוכה מאוד, היא לא תעלה בחזרה אחריי המרה ל HDMIמה שכן אם אתה מחבר את ה composite למחשב, אתה יכול להוציא HDMI מהכרטיס מסך של המחשב. מה שתקבל זה התצוגה המלאה מה שהמחשב מראה כולל חלונות וכו
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים יש מתאם מcomponent (אר הוידאו) לhdmi או שגם לזה צריך ממיר אותות?רק ממיר. אבל איפה יש לך קומפוננט?
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר מביאים לי כרטיס הקלטה יותר איכותי בעל כניסת קומפוננת וגם קומפוננט יש לי במסך אז אני רוצה להפוך את זה מקומפוננט לHDMI בקשר למה ש11010010110 אמר לא ממש למה אתה מתכוון בקשר לאיכות אתה יכול להסביר במילים יותר פשוטות? ודרך אגב מה זה השם המוזר הזה? זה אמור להיות קוד בינארי? ואם כן למה אתה לא עושה אותו 8 מספרים שזה לפחות יהיה אות מסוימת?
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים התכוונתי לזה : composite (חיבור 1 צהוב "video") הוא החיבור הכי פחות איכותי להעברת וידאו. הוא נותן איכות נמוכה יותר מ component/YCbCr, נמוכה משמעותית מ VGA וכן מכל החיבורים הדיגיטלייםאם הוידאו עבר דרך composite הוא איבד שם את האיכות ולא ניתן לשחזר את האיכות אל ידי המרה מ composite בחזרה למשהוא אחריש לי את השם הזה ממש מזמן, חיפשתי קוד בינארי שלא ייראה "פרימיטיבי" כמו 10101 אבל שתהיה לו חוקיות ש (בערך) קל לזכור. לכן לקחתי את ה 10101 ועשיתי עליו קצת שינויים :1010101011010101011 1010 0101 10111010010110111010010110
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים גם אם כן לא בהרבהזה לא שרואים שלג בטלויזיה או צבעים של קלטת וידאו ישנה, ממש לא הכול נראה נורמלי וכו. הגבלה היא ברזולוציה ובחדותהחיבור האנאלוגי שכן יכול לשדר באיכות טובה הוא VGA, ואם משתמשים אם כבלים איכותיים וכו הוא כן מעביר HD באיכות טובהאם אתה מחפש חיבור אנלוגי אחר אני חושב component (נראה כמו 3 תקעים RGB) יכול לתת איכות טובה אבל אני חושב פחות מ VGAהאיכות הגבוהה ביותר מתקבלת בחיבורים הדיגיטליים DVI HDMI ו DP
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר אם אני יקנה כרטיס הקלטה שעובד עם קומפוננט וממיר מקומפוננט לHDMI אחרי שהאות יצא מהכרטיס הקלטה לממיר לHD ומהממיר לטלויזיה זה יהיה באיכות טובה? (בטלויזיה לא במה שהמכשיר הקלטה יקליט)
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר שזה אומר? לא יצא לי לשחק אף פעם עם קומפוננט ההבדל מהאיכות של HDMI היא גדולה?
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים שזה אומר?שזה אומר שכאילו חיברת ב Component.לאיזו תשובה אתה מצפה בדיוק? תחבר אתה בעצמך בכל אחד מהחיבורים האלו ותבדוק אם זה קריטי לך.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר אני חוזר על הבעיה אני רוצה לקנות כרטיס הקלטה שיש לו חיבור קומפוננט ובמסך שלי אין חיבור קומפוננט אז אני רוצה לקנות ממיר אותות מקומפוננט לHDMI ואז לחבר למסך שלי ככה שאני לא ממש יכול לנסות ולבדוק ואני לא רוצה סתם לקנות כזה דבר ובסוף יצא שיש איכות גרועה
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים תיקח סרט כלשהוא, תכניס ל DVD, ותבדוק מה אתה מקבל בכל אחת מהיציאות של ה DVD, בבית של חבר אם טלויזיה שיש לה את הכניסות המתאימות
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר לצערי אין לי שום דרך לעשות את הבדיקה הזאת בלי לקנות כבלים כאלא ואחרים מה שאני לא יקנה בשביל בדיקה ואני מבין שאף אחד לא יכול להגיד לי אם ההבדלי איכות הם גדולים כי זה כל אחד ואיך שהוא מתרשם מהתמונה אז מישהו יכול להגיד לי אם לדעתו (במקרה שהוא ראה גם קומפוננט וגם HDMI כמובן) ההבדל גדולושוב אני מבין שאם לדעתכם זה כן או לא זה לא יהיה אצלי אותו דבר אבל זה יהיה התחלה בשביל לדעת אם כדאי לקנות או לא
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים יצא לי לראות גם וגם (HTPC מחובר בHDMI וYesMaxTotal מחובר בcomponent).ההבדל לא גדול, האיכות של הyesMax מצויינת.רואים לפעמים קצת הפרעות כמו קווים עולים יורדים כזה במסך שחור לגמרי בcomponent, אבל זה יכול לנבוע מכל מיני דברים,וממש לא מפריע כשיש תמונה.בקיצור, אני לא ממש שמתי לב להבדלים רציניים בין HD עם HDMI לHD עם Component.אבל כמו שכבר אמרו לך, זה גם תלוי באיכות הכבלים, במכשירים המעורבים (טלוויזיה ומקור) ואולי גם בסביבה (האות האנלוגי רגיש יותר להפרעות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.