עבור לתוכן

בעיות בצפייה בסרטונים באינטרנט - ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

[list type=decimal]

[*]

<blockquote>שלום.

לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב (היה לי לפני הפרמוט WINDOWS 7 ULTIMAET 32BIT, ואותה מערכת גם אחרי הפרמוט).

לפני הפרמוט לא הייתה לי שום בעייה בצפייה בוידאו באינטרנט, בכל הדפדפנים שאני משתמש בהם (פיירפוקס, כרום, אקספלורר) הכל עבד חלק.

עכשיו יש לי בעיות מוזרות... בחלק מהאתרים אני רואה וידאו כמו שצריך, אבל יש כמה אתרים שנתקלתי בהם שיש לי בעיות.

למשל בספורט 5: אני יכול לראות סרטונים, אבל אחרי 2-3 שניות נעלם לי הפאנל הזה למטה שדרכו אפשר לעשות PAUSE/PLAY, לשלוט על הווליום, לעשות מסך מלא וכו'.. אחרי 2-3 שניות שהסרטון פועל אי אפשר יותר לגעת בכל זה... הסרטון פשוט רץ בלי אפשרות להעביר קדימה או אחורה, לעשות PAUSE, להגביר, לשים מסך מלא וכו'.

עוד דוגמא: באתר של 103FM, אני לא יכול להאזין לשידור חי וגם לא לשמוע קטעים של תוכניות. שם פשוט לא מופיע לי הנגן... אני נכנס לשידור חי, כל הדף מופיע לי אבל פשוט אין נגן.

התופעות האלה קורות בכל 3 הדפדפנים שלי.

יש לי FLASH, JAVA, SHOCKWAVE הכי מעודכנים שיש, וגם תוסף של מדיה פלייר לכרום ולפיירפוקס.

מה אפשר לעשות?

תודה רבה.</blockquote>

פורסם

התקנת את כל עדכוני WIN? יש לך FLASH על המחשב?

פורסם
  • מחבר

התקנת את כל עדכוני WIN? יש לך FLASH על המחשב?

יש לי FLASH על המחשב.

בקשר לעדכונים זה יותר מורכב: במהלך התקנת מעל 100 עדכונים התנתק לי האינטרנט לכמה שניות, וזה גרם לכך ש-14 עדכונים נכשלו. דיברתי עם נציג של מיקרוסופט ששלח לי קובץ FIX IT שמאפס את ההיסטוריית עדכונים או משהו כזה.. אבל חוץ מזה שכל העדכונים שהתקנתי לא מוצגים בהיסטוריה זה לא ממש שינה משהו.

פורסם

לא הבנתי הכל מותקן (עדכונים)?

יש לך Microsoft Silverlight?

יכול להיות שהתקנת מקודדים תפתור את הבעיה, יש לך על המחשב חבילת מקודדים? כי אם לא תתקין K-LITE.

בנוסף יש כאן בפורום אנשים שמבינים בזה יותר ממה שאני מבין, אז יהיו כאן עוד אפשרויות. אבל בינתיים תתחיל ממה שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי הכל מותקן (עדכונים)?

יש לך Microsoft Silverlight?

יכול להיות שהתקנת מקודדים תפתור את הבעיה, יש לך על המחשב חבילת מקודדים? כי אם לא תתקין K-LITE.

בנוסף יש כאן בפורום אנשים שמבינים בזה יותר ממה שאני מבין, אז יהיו כאן עוד אפשרויות. אבל בינתיים תתחיל ממה שאמרתי.

שוב, כעיקרון כל העדכונים שהופיעו לי הותקנו חוץ מ-14 שנכשלו, ומיקרוסופט לא ממש עזרו לי בהתקנה שלהם.

אין לי Microsoft Silverlight. מה הוא בעצם עושה? והוא משפיע רק על האקספלורר או גם על כרום ופיירפוקס?

יש לי K-LITE MEGA מותקן.

פורסם

משפיע על כל הדפדפנים, קשה לי לומר, אבל בעיקרון, הוא עוזר בהרצת סרטי מדייה באינטרנט וחלק חייבים אותו.

פורסם
  • מחבר

משפיע על כל הדפדפנים, קשה לי לומר, אבל בעיקרון, הוא עוזר בהרצת סרטי מדייה באינטרנט וחלק חייבים אותו.

התקנתי את זה וכלום לא השתנה.

פורסם

YOUTUBE עובד בסדר?

פורסם
  • מחבר

YOUTUBE עובד בסדר?

כן.

פורסם

תסיר את ה-FLASH ותתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

תסיר את ה-FLASH ותתקין מחדש.

ניסיתי, לא עזר.

פורסם

אני לא מומחה בתחום אז מנסה קצת לגשש באפלה כמו שאומרים,האם הדרייבר של הכרטיס מסך זה אותו דרייבר שהיה מותקן במחשב לפני הפירמוט??

(היה לי סיפור עם בעיות בי8ו טיוב שנבאו מהדרייבר וזה שיגע אותי זמן רב)

פורסם
  • מחבר

אני לא מומחה בתחום אז מנסה קצת לגשש באפלה כמו שאומרים,האם הדרייבר של הכרטיס מסך זה אותו דרייבר שהיה מותקן במחשב לפני הפירמוט??

(היה לי סיפור עם בעיות בי8ו טיוב שנבאו מהדרייבר וזה שיגע אותי זמן רב)

כן, זה אותו דרייבר (מהאתר הרשמי של NVIDIA).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים