עבור לתוכן

היי הרכבתי מחשב לעריכת סרטים ומחשבים

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים

אשמח לעזרתכם תודה מראש

[table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX22287[/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קשיחיםWestern Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX22287[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]צורבי DVDLG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem)19277[/td][/tr][/table][table][tr][td]ציוד רשתותכרטיסי רשת אלחוטים PCI TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter 300Mbps22777[/td][/tr][/table][table][tr][td]מארזיםAntec Fusion Remote Black HTPC Micro ATX Case (No PSU)18872[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan18811[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 1150RPM21291[/td][/tr][/table][table][tr][td]ספקי כוחSeaSonic 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail)18983[/td][/tr][/table][table][tr][td]מקלדותQUE QUE Wireless 2.4GHz Entertainment Keyboard With Touchpad (KBQ1100)[/td][/tr][/table]

• תגובות 36
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי מחליף דיסקים קשיחים לבלאק או מוסיף דיסק קשיח SSD למערכת ותוכנות עריכה.

בנוסף מוסיף כ. מסך חיצוני אין צורך במשהוא מטורף אך עדיין לא יקח מהזכרון.

גם ספק כח הייתי מגדיל לסיסוניק של 430W יותר בטוח וגם אני מאמין שתחבר למערכת הרבה USB או 1934 אז דעתי זה מומלץ.

פורסם

אם אתה משתמש בתוכנות שמנצלות ריבוי ליבות (HyperThreading) עדיף לקחת i7...

פורסם
  • מחבר

תודה חברים על ההמלצות אבל זהו המחשב שאני יכול לקנות אבל חשוב לי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים (המחשב גם כנראה ישב בסלון כדי שאני יוכל לעבו עם הטוויזיה בגלל זה המארז )

אני לא רוצה לקנות הכול ופתאום לגלות שהמאוורר לא נכנס לי או שהספק כוח קטן מדי ....

פורסם

תבדוק אם במארז אכן נכנסים למארז 2 דיסקים קשיחים

וגם קירור של מעבד הוא יחסית גבוה

וגם מאווררים של 120 מ"מ תבדוק טוב!

כי מארזי HTPC בדרך כלל נמוכים ואין להם יותר מידי אפשרויות של הוספה.

פורסם
  • מחבר

הקירור של המאוורר הוא מיוחד למארזים קטנים של HTPC

יש מקום לשני דיסקים פנימיים 3.5" מקום אחד ל5.25" חיצוני

ומקום לשני מאווררים צידיים 2 x sidemounted 120mm TriCool™ 3-speed fans

פורסם

פותח הדיון, תענה על השאלון שבחוקי הפורום, תעזור לנו לעזור לך. חסרים המון פרטים וכולם בשאלון, מעבר לזה אני לא מאמין שתקבל עזרה (מהמומחים של הפורום ומימני) במצב הזה.

פורסם
  • מחבר

פותח הדיון, תענה על השאלון שבחוקי הפורום, תעזור לנו לעזור לך. חסרים המון פרטים וכולם בשאלון, מעבר לזה אני לא מאמין שתקבל עזרה (מהמומחים של הפורום ומימני) במצב הזה.

אני מבין מה אתה אומר לגבי לענות על השאלון אבל כבר הרכבתי מפרט והוא עונה על הצרכים שלי מבחינת חומרה מה שאני לא יודע לעשות זה לבדוק אם יש בעיות של מימדים (אם הספק נכנס למארז לדוגמא) או עוד דברים שאני לא חושב עליהם אתה מבין .....

פורסם

כל עוד המארז והספק לא ג'נריים 99% (בארץ אפשר לומר 100%) שהם יתאימו.

פורסם
  • מחבר

כל עוד המארז והספק לא ג'נריים 99% (בארץ אפשר לומר 100%) שהם יתאימו.

כן רק שזה מארז HTPC http://www.antec.com/Believe_it/product3.php?id=NzE3

ואני רוצה להיות בטוח שהלוח אם נכנס http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67M_PRO/

והספק כוחhttp://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm

פורסם

זה נראה כאילו אתה לא יודע מה אתה עושה, המפרט לא משתלם כל כך. רק דיסקים ירוקים? אתה בבעיה. רק ביקשתי שתענה על השאלון בשביל שנוכל לעזור לך בצורה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

ה התקציב המקסימאלי? בלת"מ

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD המרת פורמטים הורדות מאינטרנט

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

גודל המסך הוא 47 או 42 אינטץ' עוד לא הוחלט

LED TV FULLHD 100HZ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מקלדת משולבת TOUCHPAD

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

USB3 מבוסס על המפרט שלי בערך

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד הלא קרוב אבל אם זה יהיה אפשרי עוד שלוש שנים כשSSD יהיה נפוץ יותר אוSATA 3 יהיה יותר משמעותי אולי להוסיף כרטיס קול יותר מאסיבי ועוד

פורסם

דרישות לנפח גדול?

פורסם
  • מחבר

4 GB לפחות הבעיה היחידה שלי זה שאין מקום במארז ליותר אם אני ארצה להוסיף עוד בעתיד מעבר לזה אני יצטרך ליוצר RAID או משהוא

פורסם

דיברתי על נפח קשיח ולא זיכרון (אלא אם כן התכוונת ל-4TB). בשאלון היית צריך לציין בדרישות המיוחדות את הצורך במארז HTPC. אתה יכול תת תקציב מוגדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים