עבור לתוכן

שמירת הקלדות ופעולות נוספות הנעשות על המחשב שלי. (Keylodgger).

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, צפרא טבא.

בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות.

אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?).

אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה מראש, יום נפלא!

פורסם

חיפוש פשוט בגוגל של keylogger העלה את זה:

http://www.kmint21.com/keylogger/

שנראה שעונה על הדרישות שלך

פורסם

השימוש בכלים אלו מעלה שאלות מוסריות, ובצדק. המקור לשאלות אלה הם האינטואיציה הבסיסית שלך

האינטרנט מאפשר להציג פיקסלים על המסך. אבל כל מה שנשלח בחזרה והמידע המוכל בו, וכן הפסקת ההתקשרות בכל רגע, נתון להחלטה הבלעדית של מי שיושב על המחשב - במקרה זה הילד שלך

הילד שלך ככל הנראה שולט במחשב לא פחות טוב ממך ממך (ככה הם ילדים בדרך כלל), ואין לו כל מגבלה תבונתית לחשוב, להבין, לדעת ולהיות ערני, בדיוק כמו שהוא יודע לא לקפוץ לכביש, ויודע לברוח ולסגור אחריו את הדלת אם הוא בורח מכלב

תחת הנתונים האלה, נשאלת השאלה - מה בדיוק אתה תקבל מזה שתעקוב אחריי הילד שלך ?

אם אתה חושב שהילד שלך לא יוכל להסתדר אם מה שהמסך מראה לו, תסביר לו את זה. יש אנשים רעים בעולם, זה לא מידע מסווג. גוף האדם בנוי בצורה מסויימת, גם זה לא מסווג. משהוא אחר שאתה מחשיב כמסוכן לראייה ?

ככל שיותר תסביר לו ותלמד אותו, גם על הסכנות, ועל הדברים שצריך ושלא צריך לעשות באינטרנט, אתה תוכל להיות בטוח שהוא בטוח בשביל עצמו, ובמקרה שהוא מגיע למצב חמור באינטרנט, הוא ידע לזהות אותו ולצאת ממנו בלי נזק ואם ידע, לפניי שהידע הופך לניסיון רע בעולם האמיתי

במקרה ההפוך, הסיכון הוא שהוא גילה בטעות את המעקב שלך וגולש באינטרנט בבית של חבר וכך עוקף אותך, ואם הוא כן יגיע למצב חמור, תהיה בטוח שאתה האחרון שתדע על זה

ככל שתהיה יותר בקשר אנושי - ולא טכנולוגי - איתו, הוא יהיה יותר בטוח לעצמו ובטוח בעצמו. קשר טכנולוגי של מעקב לא עוזר לביטחון שלו, הוא עוזר רק לתחושת הפחד שלך _על חשבון_ הביטחון שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים