עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת בתקציב של 500 שקל

Featured Replies

פורסם

אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100).

תודה לכל העונים ;D

מור רוזס

פורסם

יש לך משהו נגד HP ?

פורסם
  • מחבר

אין לי שום דבר נגד אף חברה

;D

פורסם

HP 5150

קניתי ב420 שקל כולל משלוח

איכות מעולה

מהירה

אבל, הדיו לא זול, וכשהוא נגמר, זה עולה כמו חצי מדפסת...

מצד שני, הדפסתי לא מעט, ויש לי אותה כבר 4 חודשים, והדיו עדיין לא נגמר...

פורסם

לי יש HP 930.. אבל בזמן האחרון הבנתי ש-HP היא לא קניה כדאית בימינו, שבהם הדיו עולה כחצי מחיר מהמדפסת, ותוך שתים-שלוש מחסניות אתה כבר עובר את מחיר המדפסת.

הייתי מציע לך ללכת על המתחרות הלא פחות טובות CANON/EPSON, מחירי הדיו של שניהם הוא חצי מחיר מדיו של HP (ממוחזר.. שלא נדבר על מקורי..)

תמצא ב-zap.co.il דגם של אחת החברות בתקציב שלך ותחפש בגוגל ביקורת עליו, אם ממליצים לך על זה..

פורסם

אני מזמן לא קונה מחסניות! אני משתמש refiller זו ערכה למילוי מחסניות ריקות מבית UNIVERSAL.

זה עולה בערך 250 שח ויש שם 2 בקבוקונים של צבע שחור(32 מ"ל) ושלוש בקבוקונים של כל צבע.זה כמו שתי מחסניות שלמות של שחור ושלוש מחסניות של צבעוני במחיר 250 (במקום בערך 170*5 = 850 שח!). המילוי הוא דיי פשוט: מכניסים למזרק את הצבע ובעזרת מדריך מפורט בעברית שכלול בחבילה מזריקים את הצבע לאן שצריך (ישנו מדריך לכל סןג המחסניות)

ממליץ בחום! מאוד נוח וחוסך המון כסף :)

כך שזה ממש לא משנה כמה עולות מחסניות הצבע אם תשתמש בערכה הזאת.

פורסם
  • מחבר

בחרתי בCanon I320 האם זאת מדפסת טובה או שאני צריך לבחור משהו אחר?

פורסם

אל תתקרב לCANON

בתור אחד שחווה טראומות משני מדפסות שלהם ועבר לHP המצויינים אני ממליץ לך לקנות את הHP 5550 ב400 ומשהו שקל

אחלה מדפסת

פורסם

C82 של אפסון - מעולה!

מהיר, דיו מקורי במחיר סביר(מחזיק 1200 דף), כל צבע במיכל נפרד.

והכי חשוב 460 ש"ח.

פורסם

לגבי הדיו, אני קונה את שלי ב-DMO וזה מגיע אליך תוך 1-2 ימים *עד הדלת* והמחירים שם ממש חצי מחיר מהמחסניות המקוריות. אני כבר קניתי 4 מחסניות (2 צבעוני, 2 שחור - לפני חצי שנה ולפני שבועיים).

אני עם מדפסת HP 815c.

וכפי שיעצו מעליי - HP. 8)

פורסם

בעקבות המלצה קניתי את ה 3650 של HP הדיו לא יקר (120 לראש שחור מקורי) והיא מצויינת ומהירה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איך הHP 3550 או ה HP 3650?

פורסם

Don't HP it! Xerox it!

650ש"ח ויש לך מדפסת לייזר. 3000דפים בניצולת של 5אחוז ותתחיל להדפיס (רק 180 בניצלות 5אחוז למדפסת Epson C44 לדוגמא).

קניתי 3210 ואני מרוצה.

פורסם

ממליץ על LEXMARK Z54 מהירה ובאיכות לייזר 4800-1200 dpi במחיר 500 שח.

חוץ מהעניין של דיו שהוא מאודדדדדד יקר.!

פורסם

למה אתה מקפיץ דיון משבוע שעבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים