עבור לתוכן

מתלבט לגבי סטיק 4GB DDR3 אשמח ליעוץ.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים.

אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz).

הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB.

לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3).

האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת?

(יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).

פורסם

הזכרון הוירטואלי שלך כבוי משום מה?

פורסם
  • מחבר

:D בוצע.

תודה :) חסכת לי.

אבל בבוא היום, אם וכאשר אצטרך, ללכת על הזול ביותר באותה המהירות?

פורסם

גם 1333 יעשו את העבודה. למה קנית בזמנו 2000? כמו שאתה רואה עדיף יותר נפח מאשר תדר גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג.

זה היה מפרט מכאן, בלי שינויים.

נקנה בזמנו מ Skypc ז"ל.

פורסם

כן תאמין לי יותר נפח יותר נחמד אני קניתי לי עוד 4GB ל-4 שהיו וזה פשוט תענוג במיוחד בMW3 ובעוד כמה משחקים שמרגישים שהזיכרון עושה את ההבדל...

פורסם

היה לי 4GB וקניתי 4G נוסף..האמת לא יודע אם זה עשה את השיפור..ז"א יכול להיות שזה בגלל שבאותו היום גם קניתי SSD, אז בכללי המחשב נהיה F-16, אבל קשה לי להגיד מה עזר יותר, עוד RAM או SSD. מה שבטוח הוא שכיבתי לגמרי RAM ווירטואלי ואיך שהמחשב דולק ישר יש 1.5G בפנימי..ושאני נכנס למשחקים אז זה כבר מלא עד ה- 4.5G במשחקים כבדים ותמיד יש ל דפדפן פתוח ברקע..שסוגר את העסק על 5G ויותר. לא הייתי קונה אילולא במדריך ל- SSD לא היה רשום לכבות את ה- RAM ווירטואלי מה שהוסיף לי עוד 1G על ההפעלה של המחשב.

קיצר שורה תחתונה לדעתי רק לבעלי SSD שווה להוסיף RAM או מי שצריך לתוכנות מסוימות. או בעצם סתם מי שבא לו לשדרג כי זה זול רצח עוד 4G ב- 105 ש"ח ובזיכרונות הסוג לא מעניין לרוב. אז עזוב שטויות לך קנה וספר לנו אם יש הבדל אחר כך :cwm39:

פורסם
  • מחבר

בינתיים אני מפעיל את הוירטואלי.

אקנה בהמשך :D.

פורסם

בינתיים אני מפעיל את הוירטואלי.

אקנה בהמשך :D .

אל תתחכם..אמרו לך לקנות..אז קדימה.

סתם צוחק :alcoholic: ..כמו שרשמתי למעלה לא תראה הבדל עם RAM ווירטואלי פועל. לא יודע על מה TommyW מדבר ב- MW3..תכלס משחק לא כבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים