פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים טוב, העיקר שאתה מרוצה אגב, יש אצלך הבדל במהירות אם אתה עושה SPEEDTEST לחיפה/נתניה לשרת של סלקום לעומת שאר השרתים?
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים ניסיתי עכשיו לעשות בדיקה לשרת של אורנג' בראש העין, לא שאני מבין מה הפואנטה.הורדה: 2634kb/sהעלאה: 1499kb/sפינג: 239שזה אגב גם מעל ומעבר מבחינתי בשביל אינטרנט בטלפון. וואלה עד לפני שנתיים ככה זאת היתה המהירות שלי במחשב בבית...וזה גם פי-3 בערך ממה שהיה לי באורנג' לפני שעברתי לגולן!אבל למה לי לעשות בדיקה כזאת בכלל?
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים כי בדיקה לשרת של סלקום שאתה ברשת סלקום לא ממש משקפת את המציאות...ושוב, אני מסכים שזה מעל ומעבר ל99.9% מהאנשיםאבל הרשת של הוט פשוט מהירה יותר וה0.01% שכן מעניין אותו - אמור לבחור ברשת הזאת.
פורסם 2012 בספטמבר 313 שנים תרומתי הנוספת לשרשור הבדיקה בוצעה עכשיו, שרתים ישראלים שונים (כל שורה שרת אחר) -
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים באיזור ירושלים המהירות היא מגהביט לשניה. בנוסף עניין השמטת הDATA בעת שיחה הוציא אותי מדעתי עוד כשהייתי בסלקום. הייתי בטוח שזו מגבלה של המכשיר עד שעברתי להוט מובייל והפלא ופלא הבעיה נעלמה. ממה שאני זוכר הבעיה קיימת גם בגולן.
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים כל הכבוד. רוצה לנחש איזה איבר בגוף זה מזיז לי? זה טלפון, אני לא משתמש בו להורדת טורנטים. המהירות שלו בחיים לא הפריעה לי במיוחד, או שבכלל שמתי לב אליה. וואלה, גם לא כשהייתי באורנג' (והמהירות שלהם איטית בצורה חולנית לעומת כל דבר אחר בערך). נ.ב. סתם בשביל הקטע הרצתי עכשיו בדיקה. DOWNLOAD: 4025kb/s UPLOAD: 1678kb/s PING: 99ms הסמארטפונים של היום הם כבר לא טלפונים. הם מחשבים ניידים עם אפליקציה סלולארית.
פורסם 2012 בספטמבר 413 שנים הסמארטפונים של היום הם כבר לא טלפונים. הם מחשבים ניידים עם אפליקציה סלולארית. אוקיי.. ו?אני עדיין משתמש בהם בשביל לגלוש בפייסבוק וביוטיוב ובפורומים כמו זה, וזהו בערך.שום דבר שדורש מהירות גבוהה במיוחד, ובטח ש-4מגהביט לשניה זה מעל ומעבר.הרי שוב, לפני שעברתי לגולן הייתי באורנג'. שם היתה לי מהירות של 0.5mb/s... איטי בטירוף!! ועדיין לא באמת הרגשתי שום הפרעה בגלישה.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים עברתי מפלאפון לגולןעשיתי אקטיבציה בלילה כשמוקד הניודים היה סגור.למחרת בשעה 12:00 בערך כבר קיבלתי שיחות אצל גולן.בלי שום בעיות ולמיטב ידיעתי לא הייתה אפילו דקה אחת שבה לא היה לי קו.
פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים לא רוצה "להצית" מחדש את הויכוח על המהירות אבל פעם ראשונה עשיתי בדיקה בגולן והופתעתי לטובה. אני בקריות ונתתי לו להתחבר לשרת הדיפולטי שלו (במקרה שלי חיפה) ויצא 7.8M הורדה וכמעט 2.5M העלאה...נראה לי מאוד מכובד. סתם בישביל ההשוואה מאותו מקום בדיוק (אותו חדר אפילו) ובאותו הזמן ביצעתי בדיקה זהה בטלפון של בת זוגתי שבהוט ויצאו נתונים נמוכים כמעט בחצי
פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים תענוג.אני מגיע בד"כ ל 4-6Mb הורדה ו 1-3Mb העלאה בגולן.רוב הזמן זה על הצד הנמוך של הסקאלה.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים לפני קצת יותר משבועיים העברנו שלושה מספרים מסלקום להוט ללא בעיה (חוץ מסלקום שהיה להם קשה לקבל את הפרידה...) תוך שלוש-ארבע שעות המעבר בוצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.