עבור לתוכן

איטיות מחרידה בהוט+בזק

Featured Replies

פורסם

כנ"ל, גם אצלי (בזק+בב"ל, 20MB). התקשרתי לתמיכה של בב"ל כבר 3 פעמים, וכל פעם אני מקבל תשובה בסגנון "איך לנו מושג, אולי הבעיה אצלך". אני רוצה להתאבד כל פעם מחדש שאני נמצא ביוטיוב. עם זאת, אין לי שום בעיה בהורדה ואני לרוב מגיע ל60% מהמהירות הורדה המקסימלית (1.5MB, שזה יחסית בסדר, בהנחה שיש עוד מחשבים בבית). אבל עדיין הגלישה לפעמים איטית להחריד.

• תגובות 34
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתמול אחרי השיחה היומית עם התמיכה של הוט, הנציגה אמרה שתחבר אותי ל24 שעות לנסיון

אל השרתים של נטויז'ין במקום הוטנט.

היא הכניסה את המודם שלי למעקב והערב אמורה לדבר איתי שוב ולנתח את התוצאות.

בנתיים הגלישה הרבה יותר חלקה מאשר היתה דרך הוטנט.

אולי זו הבעייה ?

פורסם

לי היה lag מאוד מורגש כששיחקתי Diablo 3 ויש לי גיימר ב014. בקיצור לא מספקים אחת הסחורה.

טוב זֶה אולי בגלל ש blizzard מטומטמים אבל כבר שנים הגיימר מתקן את המצב. אולי זאת בעיה זמנית.

פורסם

נראה לי שבאמת עלינו על משהו..

גם אני מרחובות ויש לי הוט+בזק בינלאומי 30 מגה והבדיקות היבשות הן סבבה לגמרי אבל כמו שאמרו יש לי איזה 10 אחוז של בעיות פינג שהבדיקה ביכלל לא עובדת אפילו..ואתמול בלילה היה נפילה ששל כל איזור רחובות של הוט משעה 1 עד 4-5 לפנות בוקר..

דיי נמאס לי כבר מזה שידרגתי לפני שבוע מ12 ל30 וכלום עדיין יש בעיות פינג ונפילה במהירות האינטרנט -_-

פורסם

אתמול התמיכה של הוט היו בקשר עם הוטנט והחזירו אותי חזרה לגלוש דרכם.

כעת מעל 12 שעות ללא תקלות.

המודם עדיין במעקב.

שלשום בלילה גם פה היתה נפילה כללית למשך שעה בסביבות 1-2 בבוקר.

נראה לי זה קשור לעבודות תחזוקה שהוט מבצעים פה בסביבה.

נקווה שהתשתית תתייצב.

פורסם

חברים, סבלנות! הוט בהחלט משדרגת בימים אלו את התשתית ברחובות, הם מנתקים בלילה בכוונה כשרוב האנשים ישנים.

פורסם

חברים, סבלנות! הוט בהחלט משדרגת בימים אלו את התשתית ברחובות, הם מנתקים בלילה בכוונה כשרוב האנשים ישנים.

סבלנות דווקא יש, הבעייה שהתמיכה הטכנית של הוט כנראה לא מודעת לניתוקים היזומים האלה

ומפרשים זאת כבעייה בתשתית אצל הלקוח.

פורסם

גם הערב פה ביבנה היו ניתוקים במשך כשעתיים מ21 עד 23.

מישהו נתקל בזה ?

פורסם

הוט + הוטנט. המהירות פשוט מצויינת בחודשים האחרונים. חוץ מניתוק של 20 דקות לפני כמה ימים, אין בעייות בכלל.

עריכה: 10,000 הודעות, לא רע... :xyxthumbs:

פורסם

אצלי אחרי 23 החיבור התייצב ועד לרגע זה שוב הכל תקין.

השאלה מה גורם לנפילות האלה פעם בכמה ימים בעיקר בערב ובלילה?

פורסם

נפתחו אצלי בגדרה אתמול בלילה כל שמונת הערוצים

פורסם

נפתחו אצלי בגדרה אתמול בלילה כל שמונת הערוצים

גם ביבנה יש כעת 8 ערוצים להורדה אבל רק אחד להעלאה.

פורסם

כל ערוץ עובד בין 13 ל 27 מגה, מהירות העלאה שלנו היא 2 מגה, לכן לא צריך יותר מערוץ אחד,

מהירות ההורדה שלנו היא 100 מגה לכן 4 ערוצים נעים ביו מהירות של 52 מגה ל 104 מגה,

לכן יש צורך בכל שמונת הערוצים וככה יוצא שהמהירות המינימלית שלך היא 104 מגה וכמובן שהוט יכולים לספק עם שמונה ערוצים גם 200 מגה, אבל שוב פעם נחווה עומסים.

פורסם

האם ההוטבוקס אמור להתחמם בצורה רצינית? אצלי הוא רותח.

פורסם

תקפיד שהוא יהיה במקום פתוח ומאוורר. הוא מתחמם ומתחמם יותר בעומס, עשוי גם לקרוס במקרים קיצוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים