עבור לתוכן

בעיות משמעותיות בגלישה באינטרנט (Wi-Fi)

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

בעשרה ימים האחרונים, מאז שעברתי לגור בדירה עם שותפים, אני משתמש לראשונה בחיי באופן קבוע ב-Wi-Fi בשביל לגלוש באינטרנט. אני חולק את האינטרנט עם אחד השותפים - אנחנו עם אינטרנט במהירות 5MB של הוט ו-012. יש לנו מכשיר כזה של הוט שאליו מחובר נתב של TP-Link.

אני לא יודע בדיוק מה קורה אצל השותף (הוא אומר שהאינטרנט שלו עכשיו איטי), אבל אצלי האינטרנט ממש ממש מקרטע. יש זמנים שבהם הוא עובד בסדר, אבל... בהרבה מאוד מקרים הוא פועל כמו שצריך לכמה שניות - מיד אחרי שמתחברים לרשת - אבל אז מפסיק לפעול וכל עמוד שאני מנסה לטעון פשוט נטען בקושי אולא נטען בכלל (הרבה פעמים אחרי 2-3 דקות הוא כתב שאי-אפשר להציג את הדף). אם אני מתנתק, מתחבר ומנסה מיד להטעין את העמוד מחדש הוא נטען, אבל שוב, כמה שניות אחרי זה כבר אי-אפשר לגלוש בעמודים אחרים.

זה קרה בשני מחשבים: המחשב הנייח שאיתו באתי לדירה, והמחשב הנייד שקניתי לפני מספר ימים. אין לזה קשר לעוצמת הקליטה של ה-Wi-Fi מפני שניסיתי לגלוש כשאני קרוב מאוד לנתב, וכשעוצמת הקליטה הוגדרה על-ידי המחשב כ"מצויינת", אבל זה לא הצליח.

מה עושים?

תודה מראש!

פורסם

קודם כל,

היום במחיר של 5 מגה אפשר לקבל 12.

שנית הייתי ממליץ לוודא עם התשתית ועם הספק שאתם אכן מוגדרים במהירות הנכונה(כבר קרה לי מס' פעמים שהגדרת המהירות הייתה שגויה).

ולסיום הייתי ממליץ להגדיר מכסות QOS ככה שלכל אחד תוקצה חצי המהירות (אפשר לקרוא במדריך של הראוטר איך עושים את זה).

פורסם
  • מחבר

היי ג'ניה,

קודם כל - תודה על התשובה.

שנית... אני כמעט משוכנע שאין קשר למהירות האינטרנט. הוא פשוט מגיע למצב בד"כ שבו הוא לא מצליח לטעון עמודים - הוא כותב שלא ניתן להציג את העמוד (לגבי כל עמוד וכל אתר).

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני קצת אובד עצות כאן...

פורסם

נסה לאפס אתה נתב ולהגדירו מחדש.

כמו כן, בדוק אם יש עדכוני Firmware לנתב. יכול להיות שהן מכילות תיקונים חשובים.

פורסם
  • מחבר

איך מגדירים אותו מחדש?

בבדיקה עם הוט התברר שב"מצב בטוח עם networking" האינטרנט פועל מצויין - אבל הם לא היו מוכנים לעזור לי לגרום לכך שהוא יפעל מצויין גם במצב רגיל.

הסיכוי שמדובר בוירוס הוא אפסי - מדובר במחשב חדש לגמרי שהבעיה נמצאת בו מהיום הראשון, וזו אותה בעיה בדיוק שהיתה במחשב הישן.

אז מה יכול לגרום לכך שאינטרנט שבמצב בטוח עם networking עובד מצויין יעבוד נוראי במצב רגיל?

פורסם
  • מחבר

דרייבר של מה, של הנתב?

אני לא יודע מה השותף עשה כשהוא התקין אצלו את האינטרנט, אבל אני מעולם לא השתמשתי בשום דרייבר של הנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים