פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מסתובב במקום ?תנסה למשוך את הדלת החוצה תוך כדיי שאתה מסובב את הבורג, יכול להיות שהדלת תמשוך את הבורג בחזרה על הפסיםכדיי לבדוק את מפסק ההדלקה תנסה לקצר אם חוט את 2 המגעים של הלחצן המתאים (אם זה לחצן שיש לו 4 אז את ה 2 שבאלכסון אחד מהשני)
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר לאהבורג עשוי מחומר חלש ומודבק חזק, כך שהראש שלו נשחקהפיליפס בגודל שלו לא מזיז אותו, ואין לי שטוח שיכול להתאים מבחינת הרוחב, אז כרגע הוא תקועוהרעיון של לקדוח בו נראה לי בתור מוצא אחרון
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר נראה מתי אגיע לזהבכל מקרה, על פי המדריך שקישרתי אליו לפירוק המחשב ניתן לראות מה יש מאחורי המקלדתהאם יתכן מצב בו רק המקלדת מקוצרת וזה גורם לסיפור שלם, ואם אנתק אותה (כבר עשיתי רק אין לי ספק כוח) המחשב יעבוד? או שהבעיה במקום אחר(ניתן לראות שיחסית אין שם גישה למעגלים)?מקום נוסף שאני חושד בו זה מעגל המפסקרק לשם עדיין לא הגעתי בגלל הבורג הסורר
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים יכול להיות אבל אם נשפכה כמות של תה היא יכולה לזרום רחוק. תראה לפי הסימנים אם יש
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר זהו, שלא ראיתי סימניםלא הרגשתי מקומות דביקיםהאם לפי המדריך שהבאתי ניתן למפות את איזורי הפירוק הרצויים?
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר לפני הטיפול בבורג.על המחשב כתוב שהוא דורש ספק שנותן 19V 3.42A DCכאמור, לא קיבלתי את הספק המקורי, ומה שיש לי זה ספק גנרי שנותן 19V 3.16A DCהאם יש מצב שהוא יחזיק אותו לפחות לזמן קצר לצורכי בדיקה? או שעדיף לא לשחק עם המזל שלי?
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים זה בסדר, הזרם קובע את "קצב" הטעינה.מטען חלופי אחר נורמלי יעלה כ-40 ש"ח בהזמנה מ-EBAY.לדוגמא -במטען של 60W אז הזרם יהיה 3.42Aבמטען של 90W אז הזרם יהיה 4.74A
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים תאורטית יכול להיות, אבל בין 60W ל65W ההבדל כה זעום, שקשה לי לראות בעיה במקרה הספציפי הזה.
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר אוקיי עדכוןניסיתי לקדוח בתוך הבורג,מה שקרה הוא שהוא רק נכנס יותר עמוק, והרס אתץ מכסה הפלסטיק עליו הוא הגןהוצאתי את הפלסטיק ובאמצעות פלייר הוצאתי את הבורג החוצה (מזל שהייתה לו תעלת הברגה גדולה והוא לא גרם לנזקים)פירקתי את רמת הגישה ללוח.הוצאתי את הלוח עם המפסק, היה נראה עליו קורזיה, ניקיתי עם פד אלכוהול.המשכתי ללוח האם מלמעלה (לא הוצאתי אותו החוצה) גיליתי גם שם שני מוקדי קורוזיה, ניקיתי אותםקיוויתי שבכך הכל יפתר, אבל אחרי הרכבה, אין הבדל (אולי הוא נדלק ליותר שניות)עוד סימפטוםהמחשב לא נדלק עם סוללה ללא ספק כוח מחוברכשמחברים ספק כוח, המחשב מראה כאילו הוא מטעין, אבל אחרי כמה שניות הנורה מהבהבתיתכן שהסוללה הלכה כי הייתה מחוברת למחשב כל הזמן הזה, אבל עדיין.מחכה לעצות לתיקון
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים הספק יחזיק, לפחות אם לא תתחיל לפתוח משחקיםתנקה אותו יותר ותצלם אם איכות ממש טובה (מצלמה אמיתית לא של פלאפון + מצב מאקרו) את המקומות הבעייתייםחוצמזה יש פיוזים SMD שנראים בדרך כלל כמו קוביה לבנה. תמצא כאלה באיזור החיבור של הסוללה. כשהסוללה מחוברת תמדוד מתח מלפניי ואחריי הפיוז לאדמה, אם יש פיוז שהמתח לפניי ואחריי לא אותו דבר אז הוא שרוף - אבל מענין גם בגלל מה (איפה קרה הקצר שגרם לשריפת הפיוז)
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר במה לנקות את הלוחהאם הפד אלכוהול מספיק? האם יש צורך לפרק את הלוח החוצה או שמספיק הצד שהוצאתי?יתכן גם מצב שהסוללה ריקה, כך שבדיקה לפיוז לא תעזור.מה יכולה להיות הסיבה לסימפטום של הכיבוי אחרי כמה שניות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.