עבור לתוכן

מחפש נגן מבוסס HD או זיכרון פנימי עד 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לפחות 512 מ"ב.

הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים.

תודה

פורסם

iHP-120 = 330$

:)

פורסם
  • מחבר

איפה?

פורסם

אני הייתי הולך על ה-iHP120 ללא ספק.

כדאי שתבחן גם את ה-miniPod שיש ב249 דולר.

פורסם

אני הייתי הולך על ה-iHP120 ללא ספק.

כדאי שתבחן גם את ה-miniPod שיש ב249 דולר.

לדעתי מוצרי האייפוד שווים לתחת (סליחה על הביטוי...)

אולי הם טובים אבל לזמן קצר הבחלט ולא שווים את הכסף..יש עליהם כל כך הרבה תלונות ...

זה מכשיר בלאי כזה...אחרי שנה וחצי צריך להחליף סוללה שעולה כמו מחשיר חדש...ועוד חרא שאפל סתם לוקחים על זה כסף...

טוב בכל אופן עכשיו כל ה אלו שיש להם אייפוד יתחילו לריב איתי...( תקשיבו זאת הדעה שלי, וזהו)

אז לדעתי ihp 120

או zen extra של קריאטיב.

פורסם
  • מחבר

שניהם קצת גדולים מדיי,, אני רוצה משהו שיכנס לי לכל כיס... האייפוד מיני לא מעניין אותי אז יש את המובו2 1.5 ג"ב או 4 ג"ב או סדרת IGP של אייריבר... מה דעתכם?

פורסם

ה-ihp ממש, אבל ממש, לא גדול מדיי... הבחור ממש בגודל של מינידיסק ממוצע, טיפה יותר ארוך.

פורסם

אולי הוא התכוון ששניהם קצת גדולים בשביל הכיס שלו, כלומר המחיר שלהם חורג מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

באמת? בתמונות הוא נראה ענק... אז בכל זאת לקחתי דף וסירטטתי אותו לפי המידות וזה בכל זאת נראה ל גדול מדיי... נניח בשביל כיס לג'ינס, אם למישהו יש אותו או שהוא ראה אותו ושיחק איתו קצת במציאות אז שיגיד אם הוא מספיק טקן בשביל להיכנס לכיס... תודה

**עריכה** - לא הבעייה לא הכסף, ראיתי שהגודל דווקא פסדר... אבל הסוללה היא מובנית, כמו בפוד אז גם פה בטח צריך לשלם אני לא יודע כמה כדי להחליף לא? במיוחד אם אני קונה בחו"ל....

פורסם

לפי התמונה שהעלתי לכאן לפני כמה ימים(של המשועמם שהחליט לפרק את הIHP שלו) אז הסוללה נראית די סטנדרטית ולא כ"כ בעיה להחליף לבד(צריך רק להקפיד על הדגם)

פורסם

הבטריה היא מהסוג הטוב ביותר, כך שהיא תחזיק מעל ל3-4 שנים בכיף, ואחרי תקופה כזאת גם ככה משדרגים כבר...

בכל אופן השוותי בין ה1.5 של ריאו ומול הIHP, ההבדל לא גדול כל כך, והאייריבר נכנס לכיס כמו מלך, לא מרגישים בכלל...

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה נגן ב2000 שקל בשביל לשדרג אותו אחרי 3 שנים.....

פורסם

אותה שאלה יכול לומר מישהו ש - "קונה מחשב ב-5000 ש"ח", כמו כולם הוא ישדרג אותו לאחר 3 שנים.

אין שום היגיון בדבריך.

אולי אתה לא קונה, אבל אחרים יקנו. כמו שאומרים - אתה אחד ממליון ;)

(ד"א, נזכרתי שכבר דיברנו על הנושא הזה... ::) חבל להתחיל מחדש את הטיעונים - תריץ חיפוש ;D )

פורסם

אז גם אם אתה לא משדרג, הבטריה זה לא החלק שיקשה עליך.

תאמין לי, תוך 3-4 שנים אתה מחליף אותו בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים